FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Valentin Badoi la Poli Timisoara

fcsteaua.ro09.01.2008 15:59

FC Steaua si Politehnica Timisoara au ajuns marti, 8 ianuarie, la un acord cu privire la transferul definitiv al lui Valentin Badoi la echipa banateana.

Fostul mijlocas stelist se va alatura lotului Politehnicii pe data de 9 ianuarie. FC Steaua ii multumeste si ii ureaza mult succes la noua sa echipa!

SteauaFC.com

danimarcu09.01.2008 16:31

Mai bine asa,la noi nu se integra niciodata,probabil si din cauza "bisericutelor"...

Sunt convins ca la Timisoara va juca mult mai bine!Ar trebui sa ne dea de gandit atmosfera care domneste de cativa ani in vestiarul stelist...

Dany's09.01.2008 16:39

Muratura de la Steaua in 2007 Vali Badoi

LARI09.01.2008 19:56

Ce-am avut si ce-am pierdut...

@DaniMarcu

Pai am vazut ca a declarat doar se bucura ca a scapat de Lacatus. A spus ca s-a inteles bine cu aia de i-au fost colegi. Oricum, nu m-ar mira sa fi mintit pentru a nu involbura apele... Cine stie...

@dy_00709.01.2008 20:44

Acest badoi este un exemplu viu al jucatorului care a incercat sa pacaleasca fotbalul pentru bani. Apoi fotbalul si-a batut joc de el. Un jucator care a jignit Steaua a fost rapus de Steaua. Sper sa nu joace nimic la Timisoara. FORZA Steaua!!!!

Kustic09.01.2008 21:25

doamne ce oameni.... este un super om... nu vrea sa iasa cu nimic in evidenta... normal ca nu este jucator de Steaua... daca un jucator nu mai este bun pentru o echipa ca rapid... niciodata nu va fi bun pentru Steaua... mie imi pare nespus de rau de rada... daca s-a intors Radoi si Ghionea nu prea mai are sanse la prima echipa mai ales ca goia nu a plecat... nu ma mira daca o sa incepem returul simtind lipsa doar lui badoi... aa si as vrea tare mult sa vina buga la Steaua... imi place cum joaca

aa @dy_007 micule bond badoi a avut un contrat cred ca mai mic si ca al lui Cernea.. el nu a vrut niciodata sa plece de la rapid

tazonne10.01.2008 15:46
aa @dy_007 micule bond badoi a avut un contrat cred ca mai mic si ca al lui Cernea.. el nu a vrut niciodata sa plece de la rapid

mai urmareste stirile sportive si o sa vezi ce declaratii se fac. chiar el a spus ca este pentru prima data cand a pus banii mai presus decat fotbalul;)

steaua_gloria10.01.2008 19:17

Eu am avut incredere in badoi si inca mai suportam sa astept sa se afirme. Dupa cum zice si el ,nu a prea a avut ocazia sa -si arate valoarea. Sincer imi pare rau ca a plecat, chiar daca majoritatea dintre voi nu il suportati.

84ava10.01.2008 19:24

"Lacatus e doar antrenor secund...."

Declaratiile unui om frustrat,suparat,eliberat parca dintr-un loc unde a fost tot timpul inchis. Genu' asta de oameni sunt cei mai periculosi pentru ca spun adevarul,unul dureros de altfel dar care nush dak nu il aveam toti pe buze.

Cam asa sta situatia si sa nu imi spuna mie cineva ca Laca a decis ca aia 8 sa plece de la echipa sau tot ce s-a mai intamplat pe acolo.Poate ca ciobanu nu i-a zis pe fata pe cine sa bage in teren sau pe cine sa pastreze in lot dar sa fim inca odata seriosi are mijloacele lui specifice prin care o face(presa,Ilie,discutii part.cu jucatorii samd).

Dak Hagi a mai ramas dupa interventiile "atotstiitorului" a fost pentru ca asa cum spunea el,spera ca baniii din CL sa il calmeze si nu in ultimul rand din DRAGOSTE pentru Steaua.

Lui Laca nimeni nu ii poate pune nimeni la indoiala vreodata DRAGOSTEA pentru Steaua si poate nici macar maestria de antrenor pentru ca suntem convinsi cu totii ca nu are cum sa si-o arate aici.

Laca , IUBIM Steaua SI PE TINE SI FIINDCA SI TU NE IUBESTI TE ASTEPTAM PRINTRE NOI!

ASTA NU E Steaua NOASTRA CI FC-ul CELUI MAI MARE ANALFABET!!!!!!!!

MoWeed10.01.2008 20:08

Daca e adevarat ce a zis Badoi mai bine ar fi sa plece Lacatus de la Steaua. Nu de alta dar Ciobanul a terfelit destule simboluri

CNCT10.01.2008 20:33

Cine crede ca Laca are mana libera la echipa si ca isi alege "11-le"" e un idiot.ATAT.Cat despre ",aestria" de antrenor a lui ma bufneste rasul, Laca a fost si va ramane mereu STELISTUL numarul 1 dar ca antrenor pentru mine e 0 barat!!!!!!!

danimarcu10.01.2008 20:34
Ce-am avut si ce-am pierdut...

@DaniMarcu

Pai am vazut ca a declarat doar se bucura ca a scapat de Lacatus. A spus ca s-a inteles bine cu aia de i-au fost colegi. Oricum, nu m-ar mira sa fi mintit pentru a nu involbura apele... Cine stie...

Nu spun ca e vreo mare pierdere ca a plecat,dar Badoi a fost primit in vestiar cu multa raceala!Nu a avut nici o sansa,de la bun inceput...

Ce declara nici nu mai conteaza,dar sunt convins ca minciuni nu spune...

Si Oprita a spus cand a plecat ca el e dinamovist de mic...

yo_marius10.01.2008 20:53

"Lacatus nici nu ma baga în seama. Nu conta cum te antrenai în timpul saptamânii, echipa o facea altcineva. Niciodata nu mi-a explicat de ce sunt lasat în afara lotului. Primul nume pe care îl rostea mereu era Badoi, eram primul pe lista, nu-mi lasa nici macar câteva secunde de speranta" Vali Badoi

"Preocuparea unui jucator profesionist este de a se antrena, de a juca de fiecare data când este solicitat si de a-l determina pe antrenor sa-l introduca în teren. Din pacate, Badoi nu a facut nimic pentru a ma convinge sa-l titularizez"

Marius Lacatus, antrenor principal Steaua

gandindu-ma cat de mult a facut romica surdulica pentru a-l determina pe Laca sa-l bage titular mai mereu,tind sa-i dau dreptate lui Badoi

cateodata romica al nostru poate fi extrem de convingator!!!

Joint10.01.2008 21:15

Trio-ul de aur clark gable - cobra - fiara au nenororcit pana acum doi jucatori foarte buni :Zaharia si Badoi. Care va e norma, baieti ? Cine urmeaza ?