FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

HAMU nu pleca

stelista_cristea06.05.2005 10:54

in urma articolului citit i gsp am inteles ca Hamu va pleca. mi este fff. greu sa cred asa ceva! oricum trebuie sa i multumim pentru ceea ce a facut pentru Steaua si pentru ceea ce a declarat azi in gsp. ce le multumeste tuturor fanilor stelisti si le ureaza numai bine,

MULTUMIM Hamu!!! :?

soze06.05.2005 11:32

Cum am mai spus, la Steaua acum mai mari sunt orgoliile decat concentrarea pentru obiectiv.Relatiile dincadrul clubului, antrenori-jucatori, conducere-jucatori, conducere-antrenori sunt mai mult decat de nivel de amatori, toata lumea judeca mai mult cu inima sau cu mandria lui decat cu logica.Steaua sta "nemaipomenit" la capitolul lot si daca este adevarat ca Hamu a fost dat afara este iarasi o dovada a nivelului de selectie de la Steaua.Portarii nu prea am avut in ultimii ani si acum il dam afara pe singurul portar care are si talent si fizic de portar, dar noi ne-am obisnuit cu jucatori de juma'peste un metru, care ameteste cand dribleaza. Deja este penibil ce se intampla.

ionut(SUD)06.05.2005 12:27

Daca ar trebui sa plece cineva,acel"cineva"nu ar trebui sa fie Hamutovski,ci acela care tot vorbeste prostii despre jucatorii Stelei... :wink:

Sa ne amintim ca inainte de derby'ul cu dinam0 "el" spunea ca nu are incredere in echipa..INADMISIBIL asa ceva cand joci cu dusmanul de moarte....halal incurajare :(

Sa nu uitam ca acum tot "el" ii demoralizeaza pe Lovin si Baciu, cand de fapt Cristea e in plus in echipa....

Daca ar fi sa plece,sa nu uite sa'l ia si pe "galatean"... :lol:

fanatica06.05.2005 16:59

e un haos total la Steaua,asa ca nu mai stiu ce sa cred!daca lui Hamu i se da drumu asa usor sa le fie rusine celor care au luat aceasta decizie!totusi Hamu a fost un pion important pentru Steaua anul trecut si in Cupa UEFA!!!concluzia care o pot trage de cand a plecat Neaga e ca la Steaua se duce o politica antitalente!cu cat esti mai bun,te pandeaza si la cea mai mica gresela zbori,mai inati de pe banca si apoi de la echipa(cazu lui Hamu)!sau zbori direst(cazul lui Neaga!)in momentele astea nu mai am incredre nici in castigarea titlului,pentru ca la echipa se ramane pe pile!cu cat te iubeste mai mult conducerea si cu cat joci mai prost cu atat ramai mai mult la Steaua!rusine conducerii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sunt curioasa pe cine aduc in locul lui?probail vreun incapabil care nici nu se poate gandi sa ajunga la valoarea lui Hamu!asta e!frumoasa atitudine a clubului! sa o tinem tot asa sa vedem unde ajungem????!

George Stan06.05.2005 17:13

Topic blocat.

Daca nu stiti sa folositi forumul, evitati sa o faceti. Cititi regulamentul, uitati-va daca mai exista un subiect asemanator inainte de a posta unul nou.