Eu traiesc in Belgia deci il cunosc pe acest 'celebru' Habibou. .......
Octavian, ne-ai inzapezit de tot cu postarea ta. Mai eram unii care speram....
Eu traiesc in Belgia deci il cunosc pe acest 'celebru' Habibou. .......
Eu intai astep sa-l vad la joc inainte sa ma pronunt, oricum un lucru e clar un atacant de prima mana nu e tinand cont de faptul ca la Charleroi a fost mai mult rezerva, dar poate confirma la noi ''sper'', oricum e tot ce avem mai nou si mai ''proaspat'',in revenirea unora iesiti din forma nu prea imi mai pun sperantele, tot ce mai vreau e asa cum unii decazuti ii trag si pe ceilalti in jos asa sper ca cei noi si in forma sa le ridice moralul si pofta de joc celorlalti, care oricum in final e taiata de fecali dupa ce ii mai batjocoreste prin presa cu declaratiile lui de om incult al grotei. Imi doresc sa vina multi jucatori da multi de tot si sa plece nu cei 8 ci unicul vinovat adica fecaliotul fomist.
Pace.
Nu sti nici o data in fotbal. Nici Thereau nu era prea celebru, dar tutosi a fost titular la Charleroi si a dat goluri (ce a ce nu putem spune despre Habibou: 2 goluri in 300 de minute).
Sper din toata inima sa cumpere Steaua ceva de valoare. Habibou nu e mai bun de cit ce avem (sau am avut: Iacob, Neaga,...). Dar e inca tinar, poate ca peste 2 ani... :wink:
Alin Stoica e fara contract si a jucat la KAA Gent (echipa la cara am abonament). Un jucator foarte bun. A avut probeme cun antrenorul de la Gent. Comparatia cu Tudor Stoica nu se poate face, si nu are voie.
Super achizitor,
"Yoo,o sa fac selectia, pac-pac!" Sunt 8 renegati la Steaua, din care au ramas 5! victima calaului.. Zaharia.. ce caracter!! Acum pe bune.. din aia 8 ai lui Tocmai la Zaharia se renunta usor.. Tehnicii ca: Lovin spaima impresarilor, Nesu are pe ochi fesu, Banel metroul lui georgel, Badea rupe plasa sunt PASTRATI!!! Super jucatorii nostri! si..mai este ceva.. noile achizitii frate!! pai cine si cum vor fi? Ilie are morcovu' de 5 metri in fund ca daca ciobanasul plateste mult pe unu' care se va dovedi fas, atunci iese si el pe aceeasi usa cu Hagi, deci... nu prea stiu cat va "risca".. iar impresarii bisnitari, noii acoliti la stana nu prea au ei habar de jucatori buni de afara.. ei vand atat: made in Romania.. in sau out! La ce achizitii fac bulangii aia de la Cluj se pare ca vine timpul sa stam in fotolii anul viitor in CL! Pareri exista?
Legenda Stelei e clar ca este pe final. Felicitari clujenilor. Din toata tara sistemul lor e cel mai civilizat si cel mai promitator. Sper sa n-o faca de oaie in CL precum in Intertoto cu Famagusta. Asta e. Noi cu fecali, ei cu performanta.
Daca pana anul asta trageam sperante in perioada de transferuri,acum stau linistit si fara emotii,GB-ul ori nu se pricepe la transferuri, ori n-are de gand sa faca asa ceva,ci e doar invatat sa-si fure caciula, cum a facut cu SURDU, Croitoru, ZAHARIA, etc,si sa ne arunce noua pastila ca v-a face transferuri ...,,bomba ''...pe dracu.
CFR-ul nu face declaratii sforaitoare, ,da uite ca aduce fotbalisti pe care i-a vazut si placut Andone , nu patronul-expert , noi mai avem de asteptat ,...pana capata experienta de scuter GB-ul sau ii sta in gat vreo maslina la vreun chef si scapam de transferurile de umplutura in acelasi timp cu adeptul lor !!Da n-avem noi norocul ala ......
Ce e mai tragic, acuma vine, toti se intaresc ,in timp ce noi.....luam un pustan de 20 de ani,nu o certitudine,(cand il puteam tine pe Ochirosii DACA VROIAM PROMISIUNI...) si vindem 3-5 jucatori fara sa aducem altii,......DAR AVEM PRETENTII SA TRAGEM LA TITLU CU UN LOT CARE S-A DOVEDIT FALIMENTAR .
Sunt curios cum v-a reactiona Lacatus, cand v-a vedea ca mult promisele tranferuri sunt......vorbe goale !!!! Eu in locul lui , ori i-as spune din start ca n-are nici o sansa la titlu,,,,....ori l-as lasa balta ,sa antreneze el ,sa joace el,....poate doar asa ,izolat si nebagat in seama de nimeni pleaca naibii de la Steaua !!!!
bah io va zic sa asteptam sa vedem ce poate baiatu`.......... da daca? :steag_steaua_ro:
Ce poate avea in plus Habib fata de tinerii nostri jucatori Litu si Simion. Experienta nu, pentru ca in timp ce el a jucat cateva meciuri in prima Liga belgiana, ai nostri au doi-trei ani de Liga I. Poate doar mentalitatea. Poate chiar dorinta mai mare de a ajunge un jucator de valoare.
Ar fi pacat sa fie adus doar pentru pentru o jumatate de campionat. Ramane de vazut.
Acest Habib Habibou imi inspira incredere pentru ca este tanar ,masiv si cu dorinta de afirmare. Sper sa ii iasa tot in retur si 2008 sa fie anul vietii lui. FORZA Steaua !!!