FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

rusine steaua!

SHAYAN06.05.2005 09:12

ce se intampla fratilor la Steaua? Steaua e in criza de oameni valorosi si ei ce fac,dau afara cel mai bun portar? Rusine! Numai pentru atata lucru nu dai afara un jucator!Nu poti da afara pe usa din spate un jucator ca Hamutovski!!!Desigur,la Steaua nu rezista jucatorii cu personalitate,trebuie indepartati,trebuie potriviti toti pe un sablon,al patronului!

RESPECT PENTRU Hamutovski! A FOST CEL MAI BUN!

Adi06.05.2005 09:25

De ce toata lumea plinge dupa Hamu? A fost bun, foarte bun, extraordinar anul trecut, anul acesta iau intrat fitele in cap si gata nu prea a facut mare lucru. Este jucatorul care in 70% din interviurile sale spunea ca spera sa prinda un contract bun in Rusia, ca vrea in rusia, ca vrea sa plece, de fiecare data era nemultumit de ceva; s-a luat la bataie cu Neaga, a scapat gol din corner cu Villareal, numeri pe degete paradele din acest sezon, dar in schimb cite greseli, cite iesiri eronate.... Lasati-l sa se duca. Il avem pe Tudor; un baiat plin de ambitie si dorinta de afirmare, care a stat un an jumate pe banca ca sa ajunga titular si cind a intrat nu a dezamagit. Hamutovski a stat citeva meciuri pe banca si spune ca nu e corect. I s-au dat destule sanse anul acesta. Ajunge, sa-l lase pe Tudor sa dovedeasca ce poate. Hamu nu mai este acelasi din sezonul trecut, i s-a parut ca este titular incontestabil si s-a culcat pe o ureche si nu s-a mai concentrat indeajuns.

Asta e! Nu trebuie sa facem tregedie mare din plecarea lui Hamutovski

sorin_77706.05.2005 09:44

Eu l-as fi dat afara demult. Ce daca a salvat Steaua, si-a facut datoria. Pentru asta e platit. El e o rusine, nu Steaua. Trebuia sa inghita in sec si sa taca. Zenga a avut dreptate. In 2 meciuri nu a parat o minge cu Villareal.

Tudor este peste biolorus.

Multumim Hamu! La revedere!

Steaua NU E O RUSINE. Cei ce fac figuri la Steaua sunt o rusine.

soze06.05.2005 13:18
Eu l-as fi dat afara demult. Ce daca a salvat Steaua, si-a facut datoria. Pentru asta e platit. El e o rusine, nu Steaua. Trebuia sa inghita in sec si sa taca. Zenga a avut dreptate. In 2 meciuri nu a parat o minge cu Villareal.

Tudor este peste biolorus.

Multumim Hamu! La revedere!

Steaua NU E O RUSINE. Cei ce fac figuri la Steaua sunt o rusine.

Ideea este ca daca pleaca Hamu, Steaua ramane cu un singur portar care are sangele cam fierbinte si face greseli. Greseli care costa echipa, vezi Constanta. Al doilea portar care ar trebuie sa fie dupa plecarea lui Hamu? Exista o posibilitate de a aduce un portar? Vrem jucatori straini dar un cazul de fata nu. Credeti ca daca vin jucatori straini o sa fie altfel?

sorin_77706.05.2005 14:02

Steaua urmareste sa il aduca pe tanarul portar al lui Apulum. pare a fi o dorinta de-a lui Walter.

Adi06.05.2005 14:18

Intradevar se doreste aducerea lui Minca (daca nu gresesc) de la Apulum din vara, problema e sa nu se relaxeze Tudor shtiind ca are postul de titular asigurat...

P.S.

Nu ma indoiesc ca Hamutovski a meritat sa fie dat afara, din moment ce a fost exclus din lot chiar de Zenga

sorin_77706.05.2005 14:23

daca a fost dat afara de Zenga inseamna ca a gresit RAU.

Adi06.05.2005 14:37

Pai asa scrie in GSP "Zenga l-a anunţat ieri pe Hamutovski că nu va mai fi nici măcar rezervă pînă la finalul sezonului

SHAYAN06.05.2005 14:38

Poate ca intr-adevar e si Hamu vinovat,dar suporterilor de ce nu li se explica niciodata nimic?Nu-l poti goni pe usa din spate,pur si simplu.Dupa cum scrie in gazeta ar fi fost dar afara pentru o simpla afirmatie,or asta e prostie.Pe de alta parte daca intr-adevar e asa,va dati seama ce stresat e Zenga,daca a explodat numai pentru. atat.Cred ca pleaca la vara.

SHAYAN06.05.2005 14:52

Dar poate nu e Zenga cel care e decis plecarea lui Hamu,la o adica presa mai de fiecare data a prezentat eronat informatiile despre Steaua.Dar m-am saturat de transferuri invaluite in ceata,disparitii bruste ale jucatorilor,ca cea de azi si de minciunile gogonate insirate pe ata colorata oferite suporterilor -vezi Meme si declaratia oficiala.In continuare spre titlu,sper sa si reusim!

fanatica06.05.2005 16:53

nu Neaga nimeni ca Hamu a gresit,dar nici pentru asta nu trebuie sa-i taiem capu! a facut o treaba buna la Steaua!acum fara el ramanem cu Tudor,care o mai comite si el din cand in cand!e prea impulsiv si nu cred ca va dura prea mult cand va gresi enorm!o fi castigat Steaua campionatul cu el,dar sa nu uitam ca anul trecut tuodr nu prea prindea titlul de titular!si cine apara?Hamu!!! e nedrept ce ii se intampla!se repeta povestea lui Neaga!si nu va trece mult timp pana cand il vom regreta si pe Hamu!suntem multumiti de valoarea lui Tudor dar nici Hamu nu e mai prejos!ambii au valoare si ambii trebuie pastrati! e pacat ca i se acorda lui Martin Tudor atata incredere,mai ales ca inca nu s-a terminat campionatul si deci poate gafa oricand!cred ca plecarea lui era pregatita de mai mult timp,daca nu ma insel a mai fost odata un zvon ca ar pleca!oricum concluzia e ca la Steaua acum e un haos total!si eu uan nu ma mai astept sa castigam titlul,pentru ca suntem implicati in prea multe scandaluri si deci nimeni nu se concentreaza asupra titlului!oricum Hamu te iubim si iti multumim pentru tot1macar noi suporterii sa iti aratam ca te sustinem!!!!

Virgil06.05.2005 17:41

Ce sa spun?

Imi pare sincer rau pentru Vasea.

Cred ca a fost o chestie foarte grava la mijloc.Sau una care a umplut paharul nemultumirii lui Zenga,pâna la refuz.

Probabil ca Zenga nu mai are nici încredere în el.

De ce nu or veni astia din Conducere cu un comunicat care sa clarifice totul si sa evite speculatiile?

E drept ca si asa s-ar face speculatii.

Am încredere totala în Martin,care cred ca se afla în atentia selectionerului,pentru lotul national.Pentru ca e un portar de prima clasa.

Adi06.05.2005 18:31

Aici mai este o problema: Nu poti sa tii la o echipa 2 portari de valori egale, pentru ca ambii doresc sa fie titulari, ori portar poate sa fie numai unul si acestuia antrenorul trebuie sai acorde toata increderea si in cazul portarilor antrenorul nu poate aplica metoda rotatiei pentru ca asta inseamna ca isi pierde increderea in portar.

Rezerva de portar trebuie sa fie impacat cu gindul ca este doar rezerva, dar tot timpul trebuie sa fie in forma maxima.

Cred ca ar fi bine sa-l aducem pe Minca, ca daca a pus Zenga ochii pe dinsul inseamna ca e bun si cine stie poate dam lovitura cu el peste citiva ani.

P.S. Spuneti-mi o echipa mare din Europa cu 2 portari de valori egale??????????

SHAYAN06.05.2005 18:47

CAND O SA NE INTREBE SI PE NOI CINEVA CEVA? AU CERUT SUPORTERII PORTAR NOU? NUUU!!! AM CERUT ATACANTI,DAR DEGEABA,ECHIPA ASTA ESTE CONSTRUITA DOAR PE SIMPATII SI ORGOLII PERSONALE NU PE VALOARE!L-AU ARUNCAT PE Hamu CA PE O JUCARIE STRICATA,DESI E UN PORTAR FOARTE BUN.NU MERITA UMILINTA DE A FI SI IGNORAT IN FATA TOTUROR,DE PARCA CINE STIE CE-AR FI FACUT.NICI MACAR O MINCIUNA CREDIBILA N-AU FOST IN STARE SA ZICA,FIECARE ZICEA ALTCEVA,Meme CHIAR ISI PLECASE CAPUL,NICI EL NU CREDEA CE ZICE.

REPET RUSINE RUSINE!!!

DUPA Neaga,ACUM Hamu,CINE URMEAZA?

reddog06.05.2005 21:11
ce se intampla fratilor la Steaua? Steaua e in criza de oameni valorosi si ei ce fac,dau afara cel mai bun portar? Rusine! Numai pentru atata lucru nu dai afara un jucator!Nu poti da afara pe usa din spate un jucator ca Hamutovski!!!Desigur,la Steaua nu rezista jucatorii cu personalitate,trebuie indepartati,trebuie potriviti toti pe un sablon,al patronului!  

RESPECT PENTRU Hamutovski! A FOST CEL MAI BUN!

Din cate am inteles eu din spusele lui MM Stoica, Hamu a avut o oferta sa plece si nu prea i-a convenit ca nu prea a avut loc in echipa in ultimul timp.