Nu mai fiti pesimisti. Steaua e favorita. O recunosc si adversarii. Ce parere aveti de ce spune Lucescu in interviul asta?
Nu mai fiti pesimisti. Steaua e favorita. O recunosc si adversarii. Ce parere aveti de ce spune Lucescu in interviul asta?
Am citit si sunt adevaruri acolo. Dar eu cred ca rapid o sa danseze cu cainii in groapa. Nu are nici o sansa Dinamo. Si asta e nashpa pentru noi. Pentru noi ar fi bun un egal sau cel mult sa bata Dinamo dar nu rapid, cel putin uitandu-ma acum la clasament cand Dinamo e in spatele rapidului. Poate dupa etapa din acest weekend am sa spun cu totul altceva. ![]()
Am citit si sunt adevaruri acolo. Dar eu cred ca rapid o sa danseze cu cainii in groapa. Nu are nici o sansa Dinamo. Si asta e nashpa pentru noi. Pentru noi ar fi bun un egal sau cel mult sa bata Dinamo dar nu rapid, cel putin uitandu-ma acum la clasament cand Dinamo e in spatele rapidului. Poate dupa etapa din acest weekend am sa spun cu totul altceva.![]()
Ar fi important pentru noi sa nu bata Rapid si pentru ca o egalitate de puncte la final cu Dinamo ne-ar conveni, dar cu Rapid nu. Totusi, in primul rand ar trebui sa ne intereseze ce face Steaua, mai ales la Galati, si mai putin ce fac contra-candidatele.
Nu ma încalzeste cu nimic declaratia lui Lucescu.
Cât priveste meciul direct dintre Dinamo si Rapid,sunt sigur ca se va juca prudent,desi nu asa cum o face Steaua.
Din aceasta prudenta,ar putea iesi un egal la finele meciului.Egal care,fireste,ne va avantaja.Pentru ca fiecare dintre ele va pierde câte doua puncte în fata noastra.
Poate veti gandi altcumva dupa meciul cu Otelul. Un egal v-ar cam pune pe jar. Si sa nu uitam ca Rapid are cu Apulum acasa, iar Dinamo cu Gloria...