FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lucescu: STEAUA e favorita la titlu!!!

ZZenga06.05.2005 07:20

Nu mai fiti pesimisti. Steaua e favorita. O recunosc si adversarii. Ce parere aveti de ce spune Lucescu in interviul asta?

]http://www.ziarulcn.com/article/aid/17347/[/b]

sorin_77706.05.2005 07:57

Am citit si sunt adevaruri acolo. Dar eu cred ca rapid o sa danseze cu cainii in groapa. Nu are nici o sansa Dinamo. Si asta e nashpa pentru noi. Pentru noi ar fi bun un egal sau cel mult sa bata Dinamo dar nu rapid, cel putin uitandu-ma acum la clasament cand Dinamo e in spatele rapidului. Poate dupa etapa din acest weekend am sa spun cu totul altceva. :)

trevize06.05.2005 08:58
Am citit si sunt adevaruri acolo. Dar eu cred ca rapid o sa danseze cu cainii in groapa. Nu are nici o sansa Dinamo. Si asta e nashpa pentru noi. Pentru noi ar fi bun un egal sau cel mult sa bata Dinamo dar nu rapid, cel putin uitandu-ma acum la clasament cand Dinamo e in spatele rapidului. Poate dupa etapa din acest weekend am sa spun cu totul altceva. :)

Ar fi important pentru noi sa nu bata Rapid si pentru ca o egalitate de puncte la final cu Dinamo ne-ar conveni, dar cu Rapid nu. Totusi, in primul rand ar trebui sa ne intereseze ce face Steaua, mai ales la Galati, si mai putin ce fac contra-candidatele.

Virgil06.05.2005 17:59

Nu ma încalzeste cu nimic declaratia lui Lucescu.

Cât priveste meciul direct dintre Dinamo si Rapid,sunt sigur ca se va juca prudent,desi nu asa cum o face Steaua.

Din aceasta prudenta,ar putea iesi un egal la finele meciului.Egal care,fireste,ne va avantaja.Pentru ca fiecare dintre ele va pierde câte doua puncte în fata noastra.

reddog06.05.2005 21:13

Poate veti gandi altcumva dupa meciul cu Otelul. Un egal v-ar cam pune pe jar. Si sa nu uitam ca Rapid are cu Apulum acasa, iar Dinamo cu Gloria...