FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

cautam si cumparam atacanti:

Adi05.05.2005 20:26

Cautam atacanti de valoare, cu fizic bun, cu simtul golului bine dezvoltat, cu dorinta de afirmare la pret rezonabil. Pentru propuneri contactati FC Steaua. va multumim

Daca tot se vorbeste ca nu avem forta in atac sa vedem care-s problemele si solutiile.

Avem 3 atacanti in lot: Dinita, Cristea, Oprita dintre care unul accidentat(Oprita), unul expirat(Dinita) si altul care in retur nu a marcat(Cristea)............mi-a iesit si rima:accidentat, expirat, marcat!

Avem nevoie de atacanti. Vreau ca aici fiecare suporter sa scrie 2,3 atacanti pe care yi vede la Steaua din vara si sa aduca argumente.

Eu spun ca atacantii buni din Divizia A pe care Steaua yi poate aduce din vara sunt: Bucur(sportul) si V.Iacob (Otelul).

Primul- golgeterul campionatului, simt extraordinar al golului, joc f.bun cu capul, tinar

Al doilea- Inalt, puternic, fizic bun, mult singe rece

sorin_77705.05.2005 20:41

Eu nu as aduce din campionat pe nimeni. Este imposibil sa nu gasim unul de culoare de valoare de afara cu fizic impresionant care sa se lupte cu aparatorii din Divizia A. Unul si bun e suficient. Celalalt de langa el sa stea la ciupeala cum s-ar zice. Stiti cine este... Claudiu Raducanu, oportunistul.

Iar in locul lui Munti nu il vad decat pe Caramarin :!:

hipgnosis06.05.2005 09:52

Important este ca Gigi sa aduca exact atacantul pe care il doreste antrenorul (sper ca din vara tot Zenga va fi :) ) si nu un atacant pe care il vrea el, dar nu se potriveste cu stilul de joc impus de antrenor.

Nu cred ca o solutie ar fi atacanti gen viorel Moldovan, nu ne trebuiesc atacanti in varsta, ci la maxim 25 de ani! Steaua trebuie sa cumpere ce e mai bun si sa vanda intr-un an doi la un pret superior in europa!

Printre preferatii mei din campionat sunt Gigel bucur si..gifel bucur. Ar putea intari lotul Caramarin si Alin Stoica. Restul, sa se caute in spatiul sarbesc si in africa, sau, de ce nu, in america de sud. Vorba lui Boloni, cu 200 000 de euro cumperi un campion mondial la tineret(brazilian!!)

Forzza Steaua, in genunchi, spre 22

FANATIK RED-BLUE06.05.2005 19:13

Am vazut rezumatul meciului Sporting-Alkmaar, iar la un moment dat comentatorul, face referire la un jucator de a lui Sporting Douala (mijlocas stanga parca era), cum ca cei de la sectia de scouting a portughezilor au avut ochii buni.Stiti cu cat la cumparat Sporting, cu 750.000 de euro iar evolutia lui foarte buna m-a lasat masca, raportat la suma transferului. Facand o comparatie, un jucator care este titular la Sporting valoreaza sub pretul "vedetelor" noastre autohtone (doamne cand ma gandesc cu cat era estimat Plesan, un jucator care nu a excelat in evolutii, de la o echipa mediocra ). Deci ce mama naibi face sectia de scouting (pompos spus sectia de scouting, ca nu seamana deloc cu cele de la echipele bune ale europei) a Stelei, ca nu are nici un rezultat pana acum?

La penuria de jucatorii buni din Romania ar trebui sa ne indreptam si noi atentia asupra altor zone (Africa, Estul Europei, America de sud) unde aria de selectie este mai mare si am putea gasi jucatorii tinerii buni si ieftini, care ar face pe dracu in patru sa joace in Europa pentru o echipa mai modesta, de unde ar putea pleca apoi la echipe mari.

reddog06.05.2005 21:09

Doar nu credeti ca Gigi va aduce jucatori de asa talia europeana... :lol:

FANATIK RED-BLUE07.05.2005 12:33

red-dog Mai citeste odata postul ca vad ca nu ai inteles, eu cred ca m-am exprimat destul de clar.Nu am zis ca Steaua sa achizitioneze vedete din afara , ci jucatorii tinerii talentatii, care au un pret accesibil pentru Steaua. Vezi pe Douala de la Sporting, jucatorul de care am vorbit in postul anterior, care a fost (ma repet)achizitionat de Sporting cu 750.000$.Deci facand o paralela de ce nu ar face si Steaua ca Sporting.

misha07.05.2005 14:47

noua ne-ar trebui un atacant care sa aiba creativitatea, viclenia si tehnica lui Ronaldinho, inteligenta lui Eto'o, viteza lui Thierry Henry, si sutul lui Ronaldo. :wink:

ps:oare se gaseste asa ceva in Romania? :wink:

fanatica07.05.2005 15:32

cu siguranta ca ne lipseste un atacant de valoare;o optiune viabila pentru Steaua ar fi Gigel bucur(baiatul asta are valoare e un adevarta talent!)!la fel nu ar strica sa revina in Ghencea Raducanu sau de ce nu Neaga!daca ar reveni acesti 2 jucatorii valorosi cred ca am avea un parcurs fara greseala!dar .........

dbd09.05.2005 12:00

eu cred ca tre sa cautam si mijocasi !