FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Pinto a ales Steaua" (OLS)!

«12»
fcsteaua.ro04.01.2008 17:30

Impresarul care l-a propus Stelei pe Sebastian Pinto, Ionut Parvu, a declarat, vineri, ca atacantul chilian are sanse foarte mari sa ajunga la vicecampioana Romaniei.

"Tatal sau va veni duminica in Romania pentru a negocia cu oficialii Stelei. El nu a semnat cu Real Madrid si nu vrea sa joace la echipa a doua. Pinto a ales Steaua deoarece s-a gandit ca poate termina pe primul sau al doiela loc si sa joace in Liga Campionilor, iar apoi, daca are evolutii bune, sa ajunga la un club mai mare. Pinto nu vine pentru bani la Steaua, are o situatie buna, el vine doar ca sa joace fotbal si sa se afirme", a spus Ionut Parvu la Special.

Fostul fotbalist al Stelei i-a facut si o scurta caracterizare lui Pinto. "Are un fizic impunator, o lovitura de cap foarte buna si este tanar. Nu stiu daca va veni duminica in Romania alaturi de tatal sau", a spus Ionut Parvu.

Sebastian Pinto, ultima data la Universidad de Chile, a fost la un pas sa semneze cu echipa secunda a lui Real Madrid, insa a fost convins de impresarii sai sa aleaga Steaua, unde are sanse mai mari sa se afirme pe plan european.

steaua_gloria04.01.2008 17:41

Ma ar fi ceva extraordinar, sa-i luam fata lu Real Madrid, fie el Real Madrid B, oricum mai incolo tot la prima echipa se dorea sa ajunga. Ar fi intr-adevar un transfer BOMBA!

Khalid04.01.2008 17:41

Daca se materializeaza acest transfer imi schimb total parerea despre Adi Ilie. Desi ma indoiesc!

steaua_gloria04.01.2008 17:43
Daca se materializeaza acest transfer imi schimb total parerea despre Adi Ilie. Desi ma indoiesc!

Ce treaba are Adi ? el oricum n-a vazut bine dvd-ul.

Lacatush04.01.2008 17:53

Cine draku mai intelege ce se intampla aici? Deci,Pinto urma sa fie transferat la Steaua cand de fapt el semnase cu Real,fara a auzi de noi,care,el ,de fapt nu semnase cu Real,pentru ca urmeaza sa vina la Steaua,urmand ca maine sa semneze cu echipa Z a Barcelonei. Simplu,nu? :))

shack3r04.01.2008 17:57

Si marmota?

4_ever_steaua04.01.2008 18:09

altu:)) maine o sa se spuna ca nu mai vine....oricum nici nu prea stiu multe despre el....dar ce mai conteaza...

Lacatush04.01.2008 18:11
Si marmota?
Marmotele bekaliene,s-au instalat bine-merci la conducerea acestui club si isi bat joc de noi.
leonardo04.01.2008 18:44

Strategie !!!! Ca sa nu mai zica lumea ca Steaua transfera ilustrii necunoscuti, sefii s-au gandit la o stratagema. Au lansat o soparla, ca un jucator oferit Stelei a fost refuzat de conducere si a ajuns la Real Madrid ! Dintr-o data un ilustru necunoscut in Europa, dar poate talentat, ajunge subiect de prima pagina, ceea ce face din transferul sau o lovitura de imagine a conducerii Stelei. L-au suflat pe jucator Realului din Madrid, fie si echipei a treia respectivului club. Cat de buni conducatori are Steaua si ce destoinici sunt ei !!!! Cu ocazia asta, lumea nu o sa mai conteste asa de mult pe creditor si pe angajatii sai !

P.S.

Nu cred ca Steaua trebuie sa ia numai jucatori asa zisi consacrati. Trebuie adusi tineri dornici de afirmare cum au fost Lacatus, Belodedici, Balint, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Didi Prodan, Adrian Ilie etc., cu totii ilustrii necunoscuti atunci cand au venit in Ghencea !!!!

Khalid04.01.2008 18:59
Strategie !!!! Ca sa nu mai zica lumea ca Steaua transfera ilustrii necunoscuti, sefii s-au gandit la o stratagema. Au lansat o soparla, ca un jucator oferit Stelei a fost refuzat de conducere si a ajuns la Real Madrid ! Dintr-o data un ilustru necunoscut in Europa, dar poate talentat, ajunge subiect de prima pagina, ceea ce face din transferul sau o lovitura de imagine a conducerii Stelei. L-au suflat pe jucator Realului din Madrid, fie si echipei a treia respectivului club. Cat de buni conducatori are Steaua si ce destoinici sunt ei !!!! Cu ocazia asta, lumea nu o sa mai conteste asa de mult pe creditor si pe angajatii sai !

P.S.

Nu cred ca Steaua trebuie sa ia numai jucatori asa zisi consacrati. Trebuie adusi tineri dornici de afirmare cum au fost Lacatus, Belodedici, Balint, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Didi Prodan, Adrian Ilie etc., cu totii ilustrii necunoscuti atunci cand au venit in Ghencea !!!!

E greu de crezut ca Steaua "a platit" presa chiliana sa scrie minciuni.

IONUTZ-CIPRIAN04.01.2008 19:06

De ce sa o plateasca?mai bine mintim noi!

Claudinho04.01.2008 19:47

e vrajeala ca cica calderon a fost invins de catre Becali ,deoarece i-ar fi dat un salariu mai bun lui pinto decat realul bla bla bla in primul rand calderon cred ca are ceva mai bun de facut decat sa stea sa urmareasca jucatori prin chile pentru echipa a 2 sau a 10 a cata o fi de prin Liga a 3-a spaniola.doar nu o fi tignit ca Becali.are oameni speciali platiti pentru asta si nu se baga peste ei ca alti "maimutoi". :steag_steaua_ro:

yo_marius04.01.2008 19:58

observ "un munte" de nedumerire intre voi....

deci:

1. Sebi Pinto nu a semnat cu Real!! si Marca si alte agentii de sport au scris ca urmeaza sa semneze un contract cu Real B

2.faptul ca el nu a semnat cu nimeni nu inseamna ca va ajunge la Steaua.

3.pe langa "presa chiliana" despre transfer au mai scris si Marca (din Spania) si cateva agentii de presa din vest;mi-e greu sa cred ca "le-a cumparat" Jiji pentru a-i creste cota lui Pinto.

4.despre "eventuala" venire a acestuia in Ghencea,peste tot (a se intelege editii on-line ale ziarelor de sport romane) apare "declaratia" lui Jiji care spune ca Armenteros va semna direct in stagiul de pregatire din Valencia si ca tatal lui Pinto va veni la Bucuresti (cel mai probabil duminica) pentru a negocia.

sincer,nu cred o iota..dar hai sa renuntam la scenarii fantasmagonice care implica mita si mai stiu ce.....timpul ne va arata care este adevarul...

axl04.01.2008 20:02

Pe mine unul ma bucura doar faptul ca lumea posteaza pe forum. Cat despre transferuri, astept inceputul returului. Restul e can-can.

IONUTZ-CIPRIAN04.01.2008 20:07

Axl cred ca a spus totul,in trecut era la fel,zvonuri, vorbe marete,fapte nimic,au fost adusi unii care nu au dat randament!!Cea ce cred ca si acuma se va intampla cu un cioben la carma!

axl04.01.2008 20:13

Ideea e ca perioada transferurilor inca nu s-a terminat. Nu pun o placa gen "am incredere in Adi Ilie, sunt sigur ca..." etc. dar prefer sa astept ca faptele sa aiba loc si apoi vin si cu vorbele. Imi pare un pic ciudat (de fapt nu-mi pare, asa e neamul asta al nostru) sa desfiintam orice nume de jucator vehiculat, sa-l bagam in alea-alea pe Ilie, sa COBIM in ultimul hal, toate astea fara sa stim EXACT ce se intampla la club. Bineinteles ca semnalele ce vin de acolo te fac sa crezi ca e ultima harababura si asa mai departe dar eu zic sa avem un pic de rabdare si apoi sa desfiintam niste oameni care, bine sau prost, pare-mi-se, lucreaza in interesul Stelei.

Lacatush04.01.2008 23:14

Bai nea Axl,hai sa lasam dracului naivitatea deoparte si sa nu mai credem in povesti cu zane si feti frumosi. Nu e nevoie sa asteptam pana la sf perioadei de transferuri,ne putem da seama de pe acum,ca,totul e o mare bataie de joc la care suntem supusi in mod repetat,toti cei care iubimw Steaua.

Sylvyx05.01.2008 10:48

Imi pare rau sa spun dar sunt absolut convins ca intr-un finla, Pinto va ajunge la orice alta echipa in afara de Steaua.Parca vad ca-l ia CFR Cluj cum ni l-a luat si pe Datolo.Cat timp il vom avea pe Adi Ilie ca manager, Steaua va transfera numai fotbalisti necunoscuti ca Habibou sau Palimaru.

Pacat ca Steaua a ajuns in halul asta.Pana nu-l vad ca semneaza cu Steaua nu cred o iota din articolul asta!

FORZA Steaua!!

1uLy4Nn05.01.2008 12:28

sigur ca o sa aleaga Steaua in defavoarea lui Real Madrid :))) :steag_steaua_ro:

dannyfansteaua06.01.2008 09:07

nush ce sa cred dar totusi dak va ajunge la Steaua pentru echipa va insemna un mare plus.poate ca perspectiva de a juca in CL va cantari decisiv pentru a veni la Steaua si nu la Real Castilla (real B)

novac06.01.2008 11:13
Ideea e ca perioada transferurilor inca nu s-a terminat. Nu pun o placa gen "am incredere in Adi Ilie, sunt sigur ca..." etc. dar prefer sa astept ca faptele sa aiba loc si apoi vin si cu vorbele...

axl, aici ai mare dreptate cu nerabdarea unora si vorbele urate despre Ilie. Nimeni nu ia in calcul instabilitatea phihica o ciobanului (azi este intr-un fel iar a doua zii poa' sa zica alta bazaconie) si imposibilitatea de a negocia in momentul in care dobitoaca declara la presa ca transferul este gata facut. Si tu negociezi, astepti raspunsul la oferta ultima (aia in care i-ai pus apartament si masina la dispozitie dar nu-i mai dai 50.000, ceruti de jucator ). Praful si pulberea se alege de orice aranjament sau negociere in desfasurare. Eu parca nu l-am auzit vorbind pe Adi decat atunci cand transferul a fost semnat. In plus, nu avem de unde sa stim ce se intampla cu verii impresarioti, cat de tare baga strambe. Asa ca sfatul tau ar trebui urmat: rabdare pana se incheie perioada de transferuri.

Astazi trebuie sa ajunga in Romania ( tacsu', impresaru sau cine vine) si poate maine avem stiri de comentat.

JDERUL06.01.2008 16:20

Astazi pe realitatea in facsimil scria ca Pinto nici nu se gandeste sa se transfere la Steaua. Mai mult,zicea ca nici Real-ul nu ar fii o prioritate pentru el.

Pana la urma a venit taica-su astazi la Bucuresti sau nu? Stie cineva?

ANDREIUT8307.01.2008 10:31

LA MULTI ANI!!!!! Banel

LA MULTI ANI!!!!! Banel

Lacatush07.01.2008 21:38
Astazi pe realitatea in facsimil scria ca Pinto nici nu se gandeste sa se transfere la Steaua. Mai mult,zicea ca nici Real-ul nu ar fii o prioritate pentru el. Pana la urma a venit taica-su astazi la Bucuresti sau nu? Stie cineva?
Dupa cum vedem,fiecare cotidian cu propria stire. Aici se vede cat sunt de "profesion?sti" jurnalistii romani. Felicitari ! :))
Lacatush08.01.2008 14:26

Frati stelisti,a mai ajuns tatal lui Pinto in Romania...sau a ramas inzapezit pe drum? :))

«12»