FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelu'-STEAUA sau oare cand am castigat ultima oara aici?

sorin_77705.05.2005 09:34

Otelu'-Steaua sau mai bine acolo unde am pierdut campionatul sezonul trecut. Nu vad deloc bine acest meci. Si cand am vazut ca rapid a defilat cu Otelu' oare noi meritam acest campionat? Meritam sa il vedem pe Radoi cu cupa deasupra capului? DA! Pe Munti? DA! si cam atat. Acum e momentul sa aratam ca meritam cu totii sa devenim campioni. Acum trebuie sa aratam ca Steaua nu apune. Treziti-va baieti..

Dati-ne satisfactie si faceti un 1-0 macar... Vreau sa respir victorie dupa aceasta etapa. Avem nevoie de victorie ca de aer.

weber_p05.05.2005 15:49

Avem nevoie de victorie, avem nevoie de titlu, avem nevoie de Steaua. Acea Steaua care ne obliga sa facem stadionul sa vibreze de cantece!!! Nu conteaza pana la urma cum castigam atata timp cat plecam de la galati cu 3 puncte!! Radoi,Munti,Tudor ei sunt acum oamenii de la care asteptam totul dar oare e bine sa lasam toata presiunea pe ei?? ce mai poate face Radoi in aparare?? sai mai creasca 2 picioare?? ce mai poate face Munti la mijloc?? a demonstrat ca pt Steaua i-au mai crescut 2 plamani la cat alearga!! ce ar trebui sa ma faca?? Tudor e din ce in ce mai bun dar ce mai poate face daca nu are oameni in fata lui care sa-l ajute?? sa se faca paianjen sa teasa o plasa pe linia portii?? E momentul sa va treziti si sa jucati si voi restul!! Fotbalul e un joc de echipa !! Unde sunteti voi coechipieri ai acestor 3 care respira si manaca ros-albastru????

Nu mai visati la UEFA sau la Liga Campionilor ca daca nu terminati pe primul loc nu o sa mai ajungeti decat in mocirla din campionatul romanesc!!

Respect pt oamenii care inca nu i-au huiduit pe stelisti!! eu ii critic aici dar acolo unde ma aud ei ii aplaud poate reusesc sa ii fac sa simta ca si noi!!

fanatica05.05.2005 16:25

cu siguranta meciul de la galati e decisiv mai ales cand am pierdut cu Farul si am facut si acest egal cu iasiul!sper ca Zenga sa ii trezeasca la realitate pe baietii si sa ii motiveze pentru ca sunt sigura ca daca stelisti vor fi in forma vor putea invinge,mai ales ca valoarea e net in favoarea noastra!oricum trebuie sa mearga pasele si finalizarea!daca tot avem probleme in atac,pentru ca nu avem atacanti destul de experimentati(pe Neaga l-au dat usor fara sa se gandeasca ca vine un retur de campionat)ar trebui sa mearga macar mijlocul!pentru ca in ultimul timp nici in linia de mijloc nu ne putem baza!abia daca Radoi si Ghionea se mai tin pe linia de plutire!e trist dar asta e realitatea:ne asteapta un meci greu pe care TREBUIE sa-l castigam!!!

Virgil05.05.2005 18:24

Nu are absolut nici o relevanta când sau de câte ori am învins Otelul la Galati.Important e ce facem acum.Invingem sau ne multumim,pentru ca nu avem încotro,si cu un meci egal?

Nu cred în minuni,astfel încât nu cred ca duminica se va produce ceva esential în jocul Stelei.

Desi as dori ca echipa sa joace mai iute,pasele sa fie din prima,daruirea sa fie macar pe jumatate ca în meciul cu Valencia,nu bag mâna în foc ca asa ceva se va întâmpla.

Dorim cu totii victoria,constienti de faptul ca în caz contrar Rapidul s-ar apropia la 2 sau chiar 1 punct de noi.

Poate ca acest lucru va determina echipa sa joace astfel încât sa mai risipeasca din emotiile pe care ni le da în ultima vreme.

Poate vom avea sansa înscrierii unui gol marcat de Dica,urmata de apararea minimului avantaj pâna în final.Poate vom marca mai mult.

De primit gol e mai greu,pentru ca în afara de linia de fundasi,dublata de linia de mijloc,în poarta se afla Martin Tudor,un portar de portar.Probabil urmatorul titular în poarta echipei nationale.

Cu speranta,înainte.

FORZA

gone05.05.2005 18:52

TREBUIE SA CASTIGAM. Toti spuneau ca vor juca pt Zenga, pt ai arata ciobanului ca merita sa ramana la Steaua. Acuma trebuie sa o demonstreze. Dica nu poate da mereu gol. A venit timpul ca si Cristea sa marcheze. Nu a dat gol de mult timp si am o presimtire ca va marca la Galati.

sorin_77705.05.2005 20:33

Cristea nu va inscrie nici la Galati. E prea mult pentru el acum. Realist vorbit, Dica poate inscrie sau Radoi daca prinde un sut de la distanta. Mai ar fi o sansa sa obtinem un penalty, dar si aici ma indoiesc.

Vreau sa ma insel in privinta rezultatului dar cred ca "isprava" de la Iasi se repeta. :(:(:(

reddog06.05.2005 21:28

Penalty, Sorine? Va milogiti la un penalty? E greu meciul de la Otelul, dar sa nu uitam ca anul trecut v-au batut si pentru ca erau foarte motivati sa iasa Dinamo campioana ca sa fie ei in UEFA... (vorba vine sa fie in UEFA).

Virgil07.05.2005 08:01

Judecând dupa aspectul ultimelor prestatii steliste,pentru meciul de la Galati pronostichez X,2.

Adaugând temerea echipei noastre ca Rapidul s-ar putea apropia la 2 puncte de noi,mizez pe un reviriment ros-albastru si pe o victorie obtinuta muncit si meritat.

FORZA Steaua !

Neaga8807.05.2005 08:40

chiar daca este un meci greu ... iar noi nu am mai castigat demult timp la galatzi si nu suntem intr-o forma prea buna ... io sunt sigur ca vom castiga ... nu dau pronostic dar VOM CASTIGA ... pt ca simmt si vreau sa cred ca baietzii nostri au intzeles in ce situatzie ne aflam ... si isi vor da sufletul pe teren ! Forza

sorin_77707.05.2005 13:53
Penalty, Sorine? Va milogiti la un penalty? E greu meciul de la Otelul, dar sa nu uitam ca anul trecut v-au batut si pentru ca erau foarte motivati sa iasa Dinamo campioana ca sa fie ei in UEFA... (vorba vine sa fie in UEFA).

Sunt oarecum dezamagit. La ce ma pot astepta dupa ce am vazut in ultimul timp la Steaua. Sau nu am vazut ?!?!?!?! :?: :!: :?: :!: :(

Una peste alta noi avem o motivatie mai mare pentru acest meci decat galatenii si asta a spus chiar antrenorul lor. Ce mai trebuia spus mai mult de atat? :idea:

misha07.05.2005 14:29

cred ca Steaua va pierde (spun asta deoarece atunci cand sunt pesimista Steaua castiga-de obicei) :wink:

sorin_77707.05.2005 17:26

galatenii spun ca 10 ani nu avem cum sa castigam la otelu' si asta pentru ca i-am trimis la baraj acum 2 ani. Pai daca e asa atunci vreau ca macar peste 10 ani sa ii trimitem direct in B.

Virgil07.05.2005 17:43

Ceea ce spun galatenii,nu este hotarâre judecatoreasca.Asa ca spusa lor nu are nici o acoperire.Ce?Daca nu i-am fi batut atunci,acum ne-ar fi lasat mai usor?

Simpatici galatenii.Cum stiu ei sa ne motiveze...

sorin_77708.05.2005 07:27

De ce nu fac deplasarea la Otelu' Dinita si Simion?

Poate cineva sa ma lamureasca?

Dupa ce ca nu avem atacanti, mergem doar cu Cristea care preluarea pentru el e o formula uitata sau inca nedeslusita? :?:

Sursa GSP:

Cifrele lui Cristea la Iaşi

1 şut la poartă

1 centrare

22 mingi pierdute

2 mingi recuperate

Asta da de gandit :?

weber_p08.05.2005 09:58

Cred ca vrea ciobanu sa cumpere pe cineva de la galati si nu avea loc in autocar asa ca pe Dinita si pe Simion i-a lasat acasa!! mai bine ii lasa acasa pe Dinita si pe Cristea ca oricum Simion e mai daruit decat astia doi!! e tanar vrea sa se afirme nu are salariul ff mare si in plus de asta mai e si intermational under 19!!

deci el nu se gandeste la bani cand joaca el se gandeste la afirmare!!

Virgil08.05.2005 11:56
De ce nu fac deplasarea la Otelu' Dinita si Simion?

Poate cineva sa ma lamureasca?  

Cu respect va informez ca Dinita si Simion,alaturi de numitii Oprita,Curt si Bostina,sunt accidentati.

In atac vor juca Dica si Cristea,iar Litu le va fi rezerva.

Suplimentar fata de lamuririle solicitate de dv,va aduc la cunostinta ca rezerva de portar figureaza Toma(nr.23).Pentru cine nu-l cunoaste,un tânar de 19 ani,international under 19,format la sectia de copii si juniori a clubului nostru. :oops:

pablos08.05.2005 15:04

Nu stiu de ce suntem asa de slabi. Ce s-a intamplat cu echipa care a jucat bine in europa, ca doar nu s-au putut schimba asa de mult.

buyakabuyaka208.05.2005 15:59

Cred ca ar fi cazul sa incepem sa le multumim lu Jiji si lu Meme pentru politica de transferuri facuta, nu se poate ca un Real Madrid al Romaniei cum bate campii Jiji, ca vrea sa fie aceasta echipa, sa nu aiba atacanti de valoare, niste mijlocasi care sa poata sa suplineasca o eventuala accidentare sau supendarea a unui asa zis titular, ci numai fundasi.

Yo nu pot sa intelg cum unii pot sa ii tina partea lu Jiji, un analfabet si o persoana care n-are pic de diplomatie, MI-E RUSINE CU UN ASA CONDUCATOR.(Jiji Jiji LASA-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , LASA-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, TARANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE)

doar_radu08.05.2005 15:59

bravo Steaua...bravo jucatori.cu bine spre locul 2! :(

Virgil08.05.2005 16:07

Otelul - Steaua 1 - 0 (1 - 0)

Meci lipsit de continut.Singurele lucruri de consemnat sunt bara lui Litu din min.3,gafa lui Ghionea urmata de golul lui Badescu în min.28 si neputinta Stelei.

Ar mai fi de amintit predilectia gazdelor pentru tragerea de timp.

Steaua a dominat meciul de la un cap la altul,Otelul jucând deliberat pe cartea apararii.

Cu acest meci pierdut se poate spune ca Steaua a fost ajunsa de urmaritoarele sale.

Inexplicabil echipa noastra a fost întruchiparea neputintei.A jucat lent,previzibil,nu s-a descurcat printre masivii aparatori adversi.

Dupa aspectul desfasurarii partidei am fi meritat un meci egal.

Nu a fost sa fie.Ca si anul trecut când Otelul,tot pe teren propriu,ne-a stopat din lupta pentru cucerirea titlului.

sorin_77708.05.2005 17:36

si cand am castigat ultima data aici la galati? Stie Gigi? ei bine cand aveam atacant. Claudiu Raducanu. Cine la vandut? Stie Gigi? :!: :?:

moby08.05.2005 18:43

Nu stiu ce se intampla la Steaua in ultima perioada,dar imi lasa un gust amar.Nu stiu ce sa mai cred,pe cine sa mai cred si in cine sa mai am incredere.Atatea scandaluri care la urma urmei nu fac bine echipei.Eu unul nu il mai suport pe machidonul asta de Gigi :evil:

rdu08.05.2005 19:05

Stati linistiti ca luati campionatul,problema e ce faceti dupa aia in europa cu lotul actual.

weber_p08.05.2005 20:52

Rusine Rusine Rusine!! Rusine Becali Rusine Stoica Rusine Walter!!

un meci atat de important si tu faci experimente??

reddog10.05.2005 23:03
Judecând dupa aspectul ultimelor prestatii steliste' date='pentru meciul de la Galati pronostichez X,2.

Adaugând temerea echipei noastre ca Rapidul s-ar putea apropia la 2 puncte de noi,mizez pe un reviriment ros-albastru si pe o victorie obtinuta muncit si meritat.

[b']FORZA Steaua !

Ce spuneai, Virgile? Sper ca nu ai pus si la pariu.