FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

o-o

wzliviy05.05.2005 06:13

referitor la jocul echipei noastre , in meciul cu iasiul, pot spune ca se simte o mare lipsa a valorilor in atac(Neaga), dar si o mare oboseala acumulata pana acum in urma suprasolicitarii din campionat si cue europene. cred ca abia acum stresul isi spune cuvantul.oricum alaturi de Zenga echipa a evoluat foarte bine. poate patronul ar trebui sa faca niste achizitii pentru. atac.

Neaga8805.05.2005 06:27

asa e ... am stiut io de ce am inceput sa-l iubesc pe Adrian Neaga :) ! si imi aduc aminte care era cantecul lui preferat : AAAAAAAAAAAAAAAM AVUUUUUT si VOOOOM AVEAAAA MEREEEEEU, BOAAAALAAAA PE TZIGAAAAAANI ........

dj_versus05.05.2005 08:42

Steaua a jucat aproape un numar dublu de meciuri fata de celelalte echipe din campionat si asta a inceput sa se vada.Daca totusi Steaua are cel mai valoros lot din tara asta nu ne impiedica sa zicem ca are si cel mai "subtire" lot din campionat.Steaua joaca slab si nici macar nu mai reuseste sa castige....asa ca daca vom castiga campionatul ar trebui sa fimmultzumitzi....nu potzi juca in divizia A cu juniori....dupa ce ai jucat in optimile cupei UEFA.Domnule Becali....Nu sunt rezerve(daca nu stiati....).Bafta steau in continuare!

fanatica05.05.2005 16:19

da am facut un meci penibil,care ne poate face sa pierdem titlul,mai ales ca noi nu ar trebui sa gresim!parca am jucat mai bine in cupele europene,decat in divizia A cu echipe modeste!acceptam ca fotbalistii sa fie obositi,dar asta nu e o scuza permanenta la nivelul performant la care pretind ca joaca!oricum important e ca baietii sa nu isi piarda increderea in sine si sa nici sa nu se gandeasca la pierderea campionatului.sper ca meciul de la Iasi sa fi fost decat o exceptie si sa nu pierdem la galati,unde chiar s-ar putea pierde titlul,daca scapam de aceasta deplasare grea la Otelul ne putem declara fara nici o grija campioni,daca nu asta e incercam si la anul!!!!forza Steaua!!!!!!