Adrian Ilie - cel mai incompetent personaj din istoria Stelei!!!
Ce stii despre istoria Stelei ?
Adrian Ilie a explicat ieri motivul pentru care superatacantul chilian Pinto n-a mai ajuns în Ghencea: "Nu se prea vedea bine DVD-ul"
Daca a ajusns sa declare acest lucru , (cu toata stima pentru el ca si jucator) chiar ca este incompetent ca si manager ...daca tu gasesti un manager mai incompetent ca el anunta-ne si pe noi
daca tu gasesti un manager mai incompetent ca
Nu va mai incordati atata oameni buni, unul zice ca e cel mai incompetent personaj din istorie (si greseste grav), altul zice ca e cel mai incompetent manager (si nu e departe de adevar), ideea e sa gasiti acelasi cod de comunicare, canalul e comun.
Strategia de transferuri a Stelei e extraordinara, se merge pe ce pica. Am ajuns foarte rau daca anonimi de la charleroi ajung sa ne refuze de 3 ori. Se insista prea mult pe Camus si pe Armenteros(mari vedete internationale) care in mod clar nu vor sa vina. Rad si curcile de noi cu jucatori din Liga 2 japoneza. In fine poate le vine minte la cap lui Ilie si Argaseala, desi nu prea cred, si fac si ei macar un transfer doua asa.
Parca vad ca nici nu cumparam nici nu vindem nimik, ca de s-a intors finutzu si el era ce lipsea echipei. Acum se vede valoarea extraordinara a lui Goian si Dica pe care nu-i ia nimeni.
eu am impresia ca totusi ceva nu e in regula cu aceste esecuri.cred ca in curind vom asista la debarcarea lui Adi Ilie.si va spun si de ce cred asta.dupa marea impacare,Jiji a anuntat ca la Steaua de transferuri se vor ocupa numai "fratii".v-am spus ca atunci cind am mers in Anglia am stat de vb cu Florin Iacob care mi-a spus ca a fost anuntat ca Steaua nu mai lucreaza cu nimeni in afara de "frati".si atunci de ce nu apar in aceasta perioada deloc?Adi oricum nu se are pe bune cu ei decind si-a reziliat contractul avut cu ei.eu cred ca asta o sa fie miscarea.din cauza "incompetentei" Adi va fi inlocuit cu giovanii[doamne fereste!!!] sau alt om de-al lor.s-ar putea sa i se puna bete in roate,nu stiu dar parca prea apar numai nerealizari prin ziare si pe la TV.chiar asa incompetent o fi Adi?oricum de la ultimul meci din Ghencea la zero se vorbea de demiterea lui Adi.
A ajuns asta?! Stie careva ceva?!
bine ca a venit..acum sa vedem daca o sa marcheze multe goluri asa cum zice forza Steaua
In primul rand ce am scris eu este un off topic si imi cer scuze moderatorilor.
Istoria Stelei o stiu bine Stan Dan. Doar ca aceasta istorie se afla la Becali in sertar. Singurul lucru pe care nu-l stiu este acela privind "ingineriile" facute de creditor cand a preluat Steaua, istoria propriu-zisa ramanand undeva in necunoscut.
Nu mi-o lua in nume de rau, dar cu indivizi ca tine care are o apreciere pozitiva pentru managerul Stelei, ne prabusim rau de tot. E doar opinia mea. Daca tu spui ca acest trio: Becali - Ilie - Argaseala e unul competitiv, eu iti spun ca avem 1 punct in CL, un stadion aproape gol la fiecare meci si 0 planuri de viitor.
Daca nu esti de acord cu mina, da-mi o replica cu argumente.
L-am vazut pe la pranz la A 1,2 sau 3, la stirile sportive. Arata a om, da declaratii in franceza, este cu mimoza (sau nevasta?) dupa el. Same si impresarul sau ce-o fi, negru / mulatru. Era cu fular de Steaua la gat si din asta eu daduc ca a venit sa faca treaba, nu sa dea interviuri si sa viziteze vestiarul. Bine ai venit, atacantule ![]()
later. man, eu ziceam ca important este ca a venit si ca arata a om. si ca nu se ascunde de camere bla, bla
Am vazut acum stirile la rtv de data asta. Un cadru de 10 sec cu o mama ... buna:)
@novac din ce scrie in presa, era cu mama lui si cu fratele ![]()
@bodanelu
ªi tu crezi tot ce scrie în presã? ![]()
transferurile si zvonurile nu... dar macar la asta sa-i cred...
a ajuns la Bucuresti si a spus ca este incantat de transferul la Steaua :steag_steaua_ro:
sincer,eu n-am incredere ca e vreo piesa reusita.....daca era bunicel il saltau alte cluburi !