FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dario Fernandez, de la Panionios, s-a înțeles cu Steaua (GSP)!

fcsteaua.ro29.12.2007 13:55

Fotbalistul avea contractul scadent în vara lui 2008, iar Panonios l-a vîndut în aceastã iarnã pentru a nu-l pierde în iunie gratis. Steaua l-a achiziționat pe jucãtor pentru 700.000 de euro, dupã ce oferta inițialã, de 550.000 de euro, a fost refuzatã.

El va semna cu Steaua sãptãmâna viitoare un contract pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire pentru încã un an. Fernandez a fost dorit și de Rapid, însã acesta a preferat Steaua. Gruparea din Giulești oferise mai mult decît roș-albaștrii, însã fotbalistul a refuzat gruparea vișinie. Playmakerul lui Panonios are deja experiențã pentru derby-urile din campionat, reușind un gol împotriva Rapidului într-un amical.

shack3r29.12.2007 13:59

"Playmakerul lui Panonios are deja experiențã pentru derby-urile din campionat, reușind un gol împotriva Rapidului într-un amical. " Ce remarca idioata.In rest,speram sa fie un transfer util echipei

4_ever_steaua29.12.2007 14:24

altul care vine..sa fie sanatos si sa ne aduca goluri

andyro29.12.2007 14:37

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, sâmbãtã, agenției Mediafax, cã gruparea din Bulevardul Ghencea nu este interesatã de mijlocașul argentinian Dario Fernandez (Panionios) și de fundașul belgian Philippe Leonard, liber de contract, așa cum susțin ziarele din Grecia și Belgia.

"Nu este adevãrat cu Dario Fernandez. De Leonard acum aud prima oarã", a spus Ilie.

Dulah29.12.2007 14:42

Nu stiu multe despre acest jucator... oricum ma bucur macar ca vin jucatori straini,au alta mentalitate ,nu se pun la somn dupa ce castiga niste dolarei.Sper sa fie bun si sper sa mai vina catziva.

Greseala mare dak Steaua il vinde pe Goian!!

Forza Steaua

mNiosu29.12.2007 16:48

hmm...mijlocas central..29 ani cam batran cred ca e bun ca sa scapam in final de cuplu de rezerve ajunsi titulari Lovin - Petre insa ce ii lipseste Stelei sun mijlocasii de banda si atacantii.Cu un atacant nou nu se face primavara ... inca 1 si cate mijlocasi stanga si resp. drepta si mai discutam de titlu....

st19raul29.12.2007 16:50

doamne da naivi sunteti...toti va bucurati cand auziti zvonuri...cati jucatori au venit pana acum?!? naiv am fost si eu cand chiar am crezut ca Cyril o sa se reintoarca...

1uLy4Nn29.12.2007 17:22

a mai venit unu :))..sa-l vedem la antrenamente si apoi mai vorbim

F1oRinho29.12.2007 17:40

Eu chiar am vazut meciul in care a dat gol rapidului,a fost un gol frumos.E foarte tehnic,chiar la acel meci ma gandeam ca as vrea sa il vad la Steaua.

danimarcu29.12.2007 18:39

Ramane cum am stabilit asta-vara:cred in aceste transferuri atunci cand vad jucatorii la conferinta de presa,cu tricoul in mana!

Desi,daca ma gandesc bine,chiar si asa e cam devreme,daca tinem cont ca au fost jucatori care au facut poze sub culorile unui club,dar au inceput campionatul la altul!...

IONUTZ-CIPRIAN29.12.2007 19:14

Idem,dar pe deasupra cea ce este adus sa fie si bun,nu petarda,sa fie adus de ochii lumii si sa se spuna ca Steaua a facut domne transferuri,de ar fi toti asa cum este ZAPATA,ce bine ar fii,sunt curios cum isi fac aia de la Cluj transferurile,cei care au fost transferati au demonstrat ceva,aia pe care i-am adus noi nu au demonstrat nimik!!

LARI29.12.2007 19:19

Se pare ca Armenteros si William Barbosa au fost deja acontati: http://www.tvr.ro/articol.php?id=26591&c=137

Se bat atatea informatii cap in cap incat m-am saturat. Eu sper la Armenteros, chiar daca nu prea a mai jucat la FC Sevilla B. Am mai mare incredere in aia de la Sevilla decat in orice alt scouter.

Khalid29.12.2007 20:36

"Sunt 4 jucatori care sunt...sunt ca si la Steaua...aaa...si sunt :blink: ...si nu sunt jucatori cunoscuti. Este un jucator Armenteros, unul William, este asta Habibou si mai este inca un jucator, imi scapa acum numele :wacko: , care deja...sunt peste 90% la Steaua."

Campania de transferuri e la fel de jalnica ca exprimarea lui rolleyes:

White_R30.12.2007 17:17

Asta e tot cv-ul jucatorului ? un gol contra rapid ? :)))))))))))

joe2130.12.2007 19:53

Hai nu serios, nu zice nimeni ca e o vedeta, e clar ca e un necunoscut...Aici vom vedea meseria scouter-ilor, cu tot cu Giovanni, acum ce vreti sa injuram tot ce face ciobanul? Din tara, dupa parerea mea totu-i praf, i-am vazut pe toti, ca un exemplu, Sespi cel atat de adulat, contra rapidului nu stia decat centrari, scuzati-ma daca esti jucator de geniu, sau macar in formare incerci ceva, o actiune, un dribling, nu te repezi la toate centrarile...Nimic din intern n-are valoare de Steaua, nimeni, dar absolut nimeni......... Nici Bogdan Stancu, nimeni, asta e realitatea. Drum bun Ljubinkovici catre mediocritate !

panionios302.01.2008 14:27