FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ciobanul - world's oddest owner in soccer

rady28.12.2007 08:59

It's that time in sports when Santa gives away superlatives. The best this of the year, the greatest that. However, my favorite award is presented by The Observer, a London newspaper that chooses the World's Oddest Owner in soccer.

The Observer doesn't lack for outstanding choices. This year's winner, for instance, is one Gigi Becali, who owns a team in Romania. Becali has, among other things, already been cited by one group as the single most homophobic person in his country, and he was reported to have commissioned a new copy of da Vinci's Last Supper, with himself as Christ and his players portraying the disciples.

http://sportsillustrated.cnn.com/2007/writ...ners/index.html

Are cineva nevoie de traducere?

yo_marius28.12.2007 14:58

si in afara de "cel mai ciudat..." pe o agentie de stiri germana figureaza in top 3-cei mai prosti presedinti de club din Europa alaturi de cel al Realului(care l-a concediat pe Capello) si de cel al Valenciei(care a facut praf o super-echipa..)

mountytoma01.01.2008 22:06

poate fi declarat si cel mai falimentar patron de club: da 2 mil pe Elton si il vinde pe 500mii, plateste cate 500mii pe zaharia, golanski, surdu etc si de unii vrea sa scape, da un mil pe Neaga si de la primul meci il injura si nu stie cum sa scape de el... boul se intreaba de ce saraceste si nu stie ca si-o trage singur!

omul asta este pur si simplu PROSTIA ABSOLUTA. as da un camion de bere celui care imi gaseste unul mai prost decat Gheorghe Becali!

Wally01.01.2008 23:24

Merita din plin premiul de "cel mai prost conducator de club"...

IONUTZ-CIPRIAN02.01.2008 12:18

Pana si acest titlu l-a ratat,hmmmm sa stau sa ma gandesc la unul mai prost ca el?Cred ca o sa stau sa ma gandesc mult si bine!!

-=Danny=-03.01.2008 14:49

Ar mai merita si premiu de cel mai retardat om din fotbal ....

john_8603.01.2008 22:08
plateste cate 500mii pe zaharia, golanski, surdu

tu chiar crezi ca golanski e fotbalist prost?

stelistu_606.01.2008 00:41

Ce stie asta despre fotbal, nimic. Bagaciosu` :dry:

Becali si fotbalul, vaca si baletul. :sleep:

LEO STELISTU07.01.2008 12:02
Ce stie asta despre fotbal, nimic. Bagaciosu` :dry:

Becali si fotbalul, vaca si baletul. :sleep:

ai dreptate unicul lucru ce stie sa faca Becali este sa rada ca un prost ce e si sa injure berbecali sau fecali cum vreti sa ai spuneti e cel mai prost pacat de Steaua ca il are ca finantator forzateaua

rayman14.01.2008 23:18

dal ma dreacu de oier prost..ce n'as da sa avem si noi conducatori ca Dinamo..mie aia kiar imi plac..nu oieri..vb stelistu 6 Becali si fotbalu vaca si baletu Steaua si Dinamo etc!dati ba fok dati foc Becali te imploram!

mountytoma16.01.2008 14:11
tu chiar crezi ca golanski e fotbalist prost?

nu, chiar dimpotriva. eu unul l-as pune titular meci de meci. cel mai rau imi pare ca nu trage la poarta mai des, are ceva din Boloni la capitolul asta!

MoWeed17.01.2008 17:12
dal ma dreacu de oier prost..ce n'as da sa avem si noi conducatori ca Dinamo..mie aia kiar imi plac..nu oieri..vb stelistu 6 Becali si fotbalu vaca si baletu Steaua si Dinamo etc!dati ba fok dati foc Becali te imploram!

Stai linistit ca nici aia nu-s mai breji ca jijel.....acolo sunt in mod sigur 2 handicapati la nivelul lu Jiji: Turcu si Borcea.

Titlul corect era World's most imbecil owner in football(de ce dracu se ia toata lumea dupa americani si zice soccer nush ziarul The Sun din cate stiu eu e englez).