FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Site oficial de Champions League (Sport.ro)!

fcsteaua.ro27.12.2007 16:22

Steaua a gasit cadoul perfect pentru fani, cu ocazia noului an. Dupa un acces ultra-modern in stadionul din Ghencea, presedintele Argaseala anunta relansarea site-ului oficial al clubului.

Noul www.steauafc.com va avea o grafica noua si placuta ochiului, iar clasamentele si statisticile vor fi la nivel inalt.

In premiera, noul site va oferi fanilor posibilitatea achizitionarii de bilete online si rezervari la toate meciurile Stelei.

"Acesta este cel mai bun site al unui club de fotbal din Romania. Va rog frumos accesati site-ul pe 1 ianuarie la ora 00.01 si o sa vedeti noutatile. Transformarea grafica va fi profunda, accent pe noutatile din cadrul clubului care vor fi pentru prima oara pe site-ul nostru. "

"www.steauafc.com o sa fie cel mai tare site al unei echipe de fotbal din Romania. Vom fi cu siguranta primul club de fotbal care vom vinde pe site-ul nostru bilete on-line," spune Argaseala.

yo_marius27.12.2007 16:26

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

nenea Argaseala!!!! nenea iliutza!!!!

da' jucatori bre....d-aia mai aduceti??

nea' Argaseala,pentru a vinde on-line bilete la un meci DE FOTBAL ar cam trebui sa si ai o echipa DE FOTBAL!!!

deci revin........d-aia de joaca fotbal.......cum dracu' le zice ma??.....fotbalisti parca.....d-aia....aduceti cumva??

nec-teo27.12.2007 16:55

Poate se gandesc cei de la Steaua sa introduca pe noul site si un shop online cum au toate cluburile mari.

FORZA Steaua!

Wally27.12.2007 18:31

Ca sa te lauzi ca ai cel mai tare site si ca vinzi bilete on-line iti mai trebuie si o echipa care sa joace fotbal, ca altfel sectiunea cu vanzarea biletelor va avea un numar de accesari impresionant: 0.

andyro27.12.2007 20:05

Haideti sa nu fim carcotasi, sistemul on-line e un pas inainte. Sa vedem si daca va functiona, pentru ca avand in vedere ce s-a intamplat cu sistemul de ticketing/acces, am anumite rezerve.

In alta ordine de idei, astept sa puna si ei site-ul ala online, ca e acelasi site vechi deocamdata.

bodanelu27.12.2007 20:36

@andy, de la 1 ianuarie :)

novac27.12.2007 21:04

Poate la 1 aprilie! ...o sa facem 12 puncte... stim, am mai auzit glumite.

andyro27.12.2007 21:28

Pffft, anuntasera conferinta de presa si prezentarea siteului azi la ora 13.00.

Mda.

c.ronaldo1727.12.2007 21:31
Va rog frumos accesati site-ul pe 1 ianuarie la ora 00.01 si o sa vedeti noutatile

Adica eu n`am ce face in noaptea de revelion decat sa intru pe www.steauafc.com, ha? Si ne mai si roaga.. frumos pe deasupra.

1uLy4Nn27.12.2007 22:34

ce sa faca si ei..macar site daca altceva nu :))) :steag_steaua_ro:

mNiosu27.12.2007 22:44

Daca nu il updateaza cu stiri si informatii ma des il schimba dejeaba....pe situ vechi abia daca schimba si ei cate ceva la 2 saptamani....Si oricum tot www.fcsteaua.ro e adevaratul site al clubului Steaua fiindca e situl suporterilor.

john_8628.12.2007 01:18

oricum site-ul stelistilor e fcsteaua.ro, nu stelisti.ro, nu steauafc.ro

poate va fi ceva acum, dar dupa aia vor uita de site si nu il vor up data cu lunile

Wally28.12.2007 02:21

Tot ce sper de la acest nou site care va include si sistemul de vanzare on-line a biletelor e sa rezolve problema cu bisnitarii...

alexh28.12.2007 04:56

@wally - problema cu bisnitarii tot o sa mai existe, ba chiar o sa fie mai usor pentru ei, cumpara mai multe bilete si nici macar nu trebuie sa se duca la stadion.

Eu sper sa nu se mai creeze cozile alea de dinaintea fiecarui meci. Daca fiecare din cei care a comentat aici ca se creeaza cozi (cand el se duce cu 30 de minute inaintea meciului sa ia bilet ca deh, e comod omu') ar cumpara de pe site, ar fi o treaba. Plus ca e un avantaj pentru cei din afara Bucurestiului.

Acum speram sa fie si functional...

neli28.12.2007 08:20

SITE-UL O FI EL FFF BUN, DAR Steaua CAND VA FI DE NIVELUL Champions League ? LA MULTI ANI! un an nou mai bun !

4_ever_steaua28.12.2007 12:09

la cum arata la momentul asta nici nu imi vine sa intru..sa vedem schimbarea

axl28.12.2007 12:11

Prea cautam si noi nod in papura.

steaua_gloria28.12.2007 13:46

Ar fi ceva frumos sa faca si ei ceva cu situ ala, ca e prea panarama.

LeoKinG28.12.2007 18:37

Asta nu aveam :) site...ca in rest...suntem pe primul loc in campionat,cupa e ca si castigata,Champions League la fel,imn avem...jucatori se inghesuie sa vina la noi gratis...da nu aveam SITE...acum le avem pe toate :))

dax4729.12.2007 13:00

Mai bine s-ar fi ocupat de echipa, sa fie una cu fotbalisti si nu cu petarde. Numai de site nu ne ardea noua acum. Cand vin aia si ne bat in Ghencea noi ce sa le strigam ? Ca avem site mai frumos ?

novac01.01.2008 14:09

Dupa cum ne asteptam, noul look arata altfel...si cam atat. Lipsa poze, link-uri inactive si alte demonstratii ale profesionalismului echipei tehnice a lui cici.

Am gasit si ceva misto: "Aceasta sectiune a sitului este indisponibila momentan, fiind supusa unei restructurari.

Ne cerem scuze suporterilor si promitem sa remediem situatia in cel mai scurt timp" :blink: **1 APRILIE!**

LE. Si una tare, poza cu coregrafia peluzei - comentariu: "Banner intins de suporteri"! MM Argaseala, poi cine sa-l intinda mah?

danimarcu01.01.2008 14:46

Cam asa cred si eu,@novac :aceeasi Marie,cu o alta palarie!...

Wally01.01.2008 15:17

O panarama de site...din nou dezamagit...

gabrieluno01.01.2008 15:56

La sectiune TROFEE in dreptul la Liga Campionilor apare ca antrenor doar Iordanescu ???

Oare faptul ca Jenei a refuzat ciobanu' are vreo legatura cu omiterea numelui sau in dreptul trofeului?

:angry: Si stadionul ala din fundal al cui o fi?