FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Ilie confirma: Habibou la Steaua (OLS)!

fcsteaua.ro24.12.2007 16:01

Managerul Stelei, Adrian Ilie, a declarat, luni, pentru NewsIn, ca ros-albastrii au realizat transferul atacantului francez Habibou Habib (20 de ani), de la gruparea belgiana Charleroi. El va semna pentru cinci ani. In limba araba, Habib inseamna 'cel iubit'. Ramane de vazut cat il vor iubi fanii Stelei pe Habib in Romania, depinde numai de el.

"Transferul lui Habib este deja rezolvat, el urmeaza sa se alature lotului nostru. L-am urmarit in mai multe meciuri, este un atacant masiv, de mare perspectiva", a declarat luni, pentru NewsIn, Adrian Ilie, care nu a dezvaluit si suma pe care gruparea din Ghencea a platit-o pentru atacant.

narkiss24.12.2007 16:44

ii aud pe toti ca cica nare valoare pentru ca vine de la charleroi pai da noi nu am fost in stare sa ii batem am facut egal si in plus au si site-ul oficial de 1000 de ori mai calumea ca site-ul nostru oficial si am vazut ca e imprumutat la Steaua nu e vandut deci nu am fost nici macar in stare sal cumparam.Scapatine de Fecali ; Lingusitoru si Ade Iliuca :steag_steaua_ro:

axl24.12.2007 16:45

A venit, sa-i fie de bine. Sper sa confirme.

novac24.12.2007 16:49

Bine ai venit HABIBI, sper sa faci treaba buna. Ne mai trebuie un mongol, un chinez si-o punem de-o arca...

CRACIUN FERICIT LA TOTI STELISTII!

Khalid24.12.2007 16:49

Va fi asul din maneca lui Lacatus! :laugh:

steaua-no124.12.2007 17:54
Bine ai venit HABIBI, sper sa faci treaba buna. Ne mai trebuie un mongol, un chinez si-o punem de-o arca...

:))))))......chiar m-ai facut sa rad la faza cu arca.

sa speram ca va marca ceva goluri in retur.

max1624.12.2007 18:40

Bai nu uitati ce tre sa va doriti cu adevarat, nu sa confirme sau sa dea goluri sa nu stiu ce... cel mai de baza sa nu se accidenteze =)))))))))))

c.ronaldo1724.12.2007 19:00

Acum R.Bunica va avea concurenta in atacul Gloriei Buzau.

KOSMYN 66624.12.2007 19:26

Pana la urma semneaza pe 5 ani, sau e doar imprumutat, ca nu mai inteleg nimik??? Oricum ar fii, allez Habib.

ssinpadureacualune24.12.2007 20:08

pai daca nu noi salvam lumea,atunci cine...

super tare faza cu arca...

totusi nu ne putem pronunta de acum,sa speram ca va confirma...

c.ronaldo1724.12.2007 20:44
-=Danny=-25.12.2007 10:14

Ce inseamna de mare parspectiva ?? :D

4_ever_steaua25.12.2007 14:29

da da sa vedem cat de mult o sa`l iubim:)) bine ca a venit acum sa`l vedem cum joacaaa

c.ronaldo1725.12.2007 19:42
Ce inseamna de mare parspectiva ?? :D

Adica de mare viitor.

leynad7226.12.2007 18:53

Suntem de toata jena !

Rusine incompetentilor de Adi Ilie si Argaseala !

"CFR i-a luat fața Stelei: Datolo merge la Cluj!

Mijlocașul celor de la Boca Juniors s-a înțeles cu formația clujeanã și se va prezenta pentru a semna contractul pe 7 ianuarie

Steaua nu renunțã însã, și pare sã se înțeleagã cu Poli Iași pentru transferul lui Clement Pãlimaru, la schimb cu Vasilicã Cristocea, plus o sumã de bani."

Sursa : gsp.ro

Asadar :

CFR : Dorsin (Rosenborg), Dubarbier (Gimnasia La Plata), Diego Ruiz (Huachipato-Chile), Jesus Datolo (Boca Juniors)

Steaua : Habibou (Charleroi), Palimaru (Poli Iasi), Dino Eze (Gloria Buzau)

Rusine! Rusine! Rusine!

horse3726.12.2007 20:05

lui Adi Ilie i se spunea cobra. tare ma tem ca baiatul asta a devenit un sobolan in casa martanului Becali. si cum nu vrea sa fie halit a inceput sa manance din ce in ce mai mult "haleala a la Becali".

adevaru-i ca palimaru asta e tare de tot! hai ca ma doare capul...

andyro26.12.2007 21:08

Later Edit :

Palimaru nu vine pentru ca, citat din Aditza, "situatia lui e complicata" (traducere : "nu vine gratis")

Impresarul lui Eze: "Jucãtorul vrea sã rãmânã la Buzãu"

"Am discutat cu Dino și mi-a spus cã el vrea sã joace la Buzãu, așa cã nu se pune problema sã plece la vreo echipã, cel puțin nu în acest moment"

Traducere - sindromul Elton/Andrey/Badoi/etc/etc/etc se manifesta; cand a mai refuzat un jucator de la, scuzati-ma, Gloria Buzau sa vina la Steaua?

Adi, te simti bine maestre ?

nucu26.12.2007 22:03

perfect acu avem si ***** la echipa... doamne cum am ajuns :(((

1uLy4Nn27.12.2007 22:36

pana la urma il cumpara sau il transfera? :steag_steaua_ro:

stelistub30.12.2007 08:33

La vara s-ar putea sa il cumpere acum e doar imprumut