FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Agenturili secrete

fcsteaua.ro23.12.2007 22:33

În decembrie 1989, cu influențe din afarã sau nu, regimul comunist a cãzut, în timp ce liderul lui repeta obsedant cã a fost lucrat de "agenturili strãine".

Astãzi, în decembrie 2007, la 18 ani de atunci, un Creditor al unui club de fotbal, un om asemãnãtor cu Ceaușescu prin incultura sa și modul dictatorial de a conduce, spune așa: "Serviciile secrete l-au pus sã mã atace!". Creditorul se referã în afirmația sa la Gicã Hagi, care ar fi prea prost, în opinia sa, sã poatã sã gândeascã singur. Mai mult, Creditorul insinueazã cã Hagi a avut și în trecut legãturi cu serviciile secrete, cu alte cuvinte îl face securist.

Nu are rost sã încercãm sã "demontãm" aceste afirmații, este clar cã ele sunt zãmisilite de aceeași minte care se gândește la jucãtorii echipei Steaua ca la niște "oi bãtrâne" care vor fi înlocuite de el, Ciobanul Ancestral, cu niște "cârlani, niște miorițe puternice, care pot sã…fete". Este limpede pentru orice om cu capul pe umeri cã elucubrațiile Oierului Suprem nu sunt adevãrate. Este mai mult decât limpede însã cã omul nostru a înnebunit complet, este la acel stadiu în care nu mai poate fi vindecat. Dacã ar fi vorba de un om oarecare, am râde și ne-am distra sau poate ne-ar fi milã de el, dupã cum ne e sufletul fiecãruia. Problema e cã acest "om" este cel care "taie și spânzurã" la Steaua. Ce jucãtor de valoare o sã mai vinã vreodatã la Steaua, când va înțelege ce fel de patron va avea? Nici unul! O sã ne zbatem mult și bine în aceastã mocirlã a mediocritãții în care suntem acum. Cine știe, poate o sã ajungem și la matineu! Cu acest om în fruntea noastrã este posibil orice.

Este o ironie a sorții cum cel ce era odatã un nimeni din anturajul Stelei a ajuns sã conducã acest simbol al fotbalului românesc. ªi se pare cã va "conduce" aceastã echipã mult și bine, el sau familia lui. Legal nu se poate face nimic împotriva lui,iar alte modalitãți de protest se pare cã nu existã. Când Ceușescu o ținea pe a lui cu "agenturili" era prea târziu pentru el, era deja reținut și urma sã fie executat. Creditorul nostru nu este în aceeași situație acum, când vorbește despre servicii secrete care îl lucreazã prin Gicã Hagi. Ce ne rãmâne nouã, suporterilor obișnuiți, sã facem? Nimic altceva decât sã înghițim în continuare ironiile colegilor/prietenilor de altã culoare fotbalisticã, cãrora sã le explicãm a mia oarã, fãrã succes, cã Steaua nu este sinonimã cu Creditorul. Sã sperãm în continuare cã nu vom lua șapte de la Arsenal. Sã ne bucurãm când batem pe Ceahlãul cu 1-0. Sã ne bucurãm cã vom fi pe locul 2. Sã nu ne intereseze Cupa României. Sã bem din cupa Mediocritãții, dragi prieteni steliști, pentru cã ne vom obișnui pânã la urmã și cu acest gust amar. Ne vom obișnui într-atât de mult încât va începe sã ne placã.

alexblaja

ssinpadureacualune23.12.2007 22:59

Super adevarat!!!De acord 100%!!!

Locul 2 nu esxista pentru noi!!

Cupa o traditie,o onoare!!

Si...din pacate,tot noi suntem,in parte,vinovati ca ne-am lasat pacaliti.Cu ce ne ajuta pe noi ca ne calificam pe nemerit in Liga?Si cand zic NOI ma refer la Steaua.Ce sa cautam acolo daca nu-i batem pe U Cluj???Sau pe Pandurii,sau UTA??Ca luam bani...pai de banii aia cine beneficiaza???Nu tot el...cel care crediteaza acest club...este vreun ban reinvestit???NU!!!Am ajuns bataia de joc a tuturor,pentru ca am fost prosti!!!Si ma refer la acei prosti care au fost la Londra si si-au vadut biletele luate moca de la club pe bani multi si au vazut meciul intr-un PUB!!!!!!!!!!

st_194724.12.2007 00:41

Ai dreptate..ce jucator de valoare va mai ajunge la Steaua!?..deocamdata :

EXCLUSIV / PRIMA LOVITURA: HABIB HABIBOU

Luni, 24 Decembrie 2007

Habib Habibou

Habib Habibou

ACHIZITIE Bucurestenii au rezolvat primul transfer. E vorba despre un atacant francez de 20 de ani, de 1,90 metri înaltime. Habibou a bifat doar doua meciuri ca titular la Charleroi, a totalizat 305 minute de joc si a înscris doua goluri în partidele cu Gent si Mons.

Asa ne informeaza pros(t)portzii cei care in urma cu cativa ani i-au finantat pe spurcati la o coregrafie.

Din pacate ,ai perfecta dreptate in articolul tau.. [:(]

st19raul24.12.2007 00:59

una din ultimele mele dorinte este sa nu ajunga si suporterii Stelei sa se bucure la locul doi, dar din pacate tot mai multi se bucura dk indeplinim asemea obiective..cum zic multi "macar locul doi sa-l prindem la ce echipa avem.." poate au si ei dreptate cand vad echipa..dar sa va zic ceva locul doi e dureros...locul secund nu e PRIMUL loc...asta inseamna ca nu suntem cei mai buni...nu suntem invingatori!! dk nu avem echipa si dk prindem un loc 2 de UCL alegeti voi dk sa va bucurati sau sa plangeti

red_blue_ultras24.12.2007 07:25

Crede-ma ca , ciobanul nu este nebun nici pe departe , ma rog , e parerea ta . Eu nu vad decat prostie pura si nimik mai mult. Unele lucruri pe care le spune , sincer ma amuza :) si , din moment ce locul 2 asigura participarea in Liga Campionilor , fie ea si preliminarii , de ce nu ne-am consola cu acest loc 2 in situatia de fata? este chiar asa de ne-onorant acest loc in sinea voastra? pentru mine nu , chiar daca locul 2 nu este pentru noi , de fapt asa zic toti suporterii si de la rapid si de la Dinamo , asa ca , fratilor stelisti , e bun si locul 2 doar daca il privesti din anumit unghi .

AdrianUltras2524.12.2007 10:46

red_blue_ultras

ce ultras mai esti si tu mai?

locul 2 e pentru looseri! intelege asta.Steaua are o traditie de respectat.

LOCUL 1 IN CAMPIONAT SI CUPA!

nu locul 2 si participare in cupe europene.

cu ce ne ajuta ca participam in cupe europene de pe locul 2 sau 3?

pe noi cu nimic.ca locul 2 nu e locul 1.

dar pe cioban il ajuta.ca el tot primeste 10 mil euro de la UEFA

Noua, suporterilor, locul 1 ne aduce fericire.Ne mandrim,ne bucuram.Ne aduce glorie.

bineinteles ca aduce si bani ciobanului dar macar primim si noi ceva.Noi si clubul ne mandrim cu fiecare cupa, campionat, performanta. Asa continuam povestea Stelei si adaugam noi "fapte de vitejie".

Locul 2 pe mine nu ma incalzeste cu nimic.

Poate daca as primi si eu o parte din acei 10 mil de euro pe care ii ia ciobanul de la UEFA, poate atunci as fi si eu fericit de locul 2.POATE!

Steaua nu a ajuns cel mai galonat club din Romania si unul dintre cele mai mari(daca nu cel mai mare-dupa performante) din Europa de est, tragand sa prinda locul 2!

In legatura cu articolul, s-a zis ce este de zis.

Sheepfuckerul e nebun!el viseaza oi.se vede clar ca viseaza oi.probabil are vise erotice cu oi.cine stie?!

ma rog, cum am zis mai sus, e grav daca Steaua a ajuns sa aiba ca obiectiv clasarea pe podium.azi maine vom trece la locurila 10-6 si apoi la salvarea de la retrogradare si , Doamne fereste!, la promovare!

Astea sunt obiective de Steaua?!

serios acum.

Deja au si aparut jucatori care nu mai vor la Steaua.Primul a fost Szekely de la Otelul.nu stiu daca baiatul a fost sincer sau daca a fost pus de conducatori sa zica aia dar a avut dreptate: "la ce se intampla acum la Steaua, nu vreau sa ma duc la ei!"

ce mai e de zis?!

Acum am vazut ca am luat un atacant de 20 de ani.fain baiat.190 cm inaltime.75kg.

a jucat pentru Charleroi(mare echipa) 2 meciuri si a marcat 2 goluri!

pai noua din asta ne trebuie?!

atacant care joca 2 meciuri in jumate de sezon?!

ca a dat 2 goluri, asta e! nu e exclus sa le fii dat din noroc.

eu nu ma entuziasmez pentru acest transfer si nici voi nu ar trebui sa o faceti!

red_blue_ultras24.12.2007 12:01
red_blue_ultras

ce ultras mai esti si tu mai?

locul 2 e pentru looseri! intelege asta.Steaua are o traditie de respectat.

LOCUL 1 IN CAMPIONAT SI CUPA!

nu locul 2 si participare in cupe europene.

cu ce ne ajuta ca participam in cupe europene de pe locul 2 sau 3?

pe noi cu nimic.ca locul 2 nu e locul 1.

dar pe cioban il ajuta.ca el tot primeste 10 mil euro de la UEFA

Noua, suporterilor, locul 1 ne aduce fericire.Ne mandrim,ne bucuram.Ne aduce glorie.

bineinteles ca aduce si bani ciobanului dar macar primim si noi ceva.Noi si clubul ne mandrim cu fiecare cupa, campionat, performanta. Asa continuam povestea Stelei si adaugam noi "fapte de vitejie".

Locul 2 pe mine nu ma incalzeste cu nimic.

Poate daca as primi si eu o parte din acei 10 mil de euro pe care ii ia ciobanul de la UEFA, poate atunci as fi si eu fericit de locul 2.POATE!

Steaua nu a ajuns cel mai galonat club din Romania si unul dintre cele mai mari(daca nu cel mai mare-dupa performante) din Europa de est, tragand sa prinda locul 2!

In legatura cu articolul, s-a zis ce este de zis.

Sheepfuckerul e nebun!el viseaza oi.se vede clar ca viseaza oi.probabil are vise erotice cu oi.cine stie?!

ma rog, cum am zis mai sus, e grav daca Steaua a ajuns sa aiba ca obiectiv clasarea pe podium.azi maine vom trece la locurila 10-6 si apoi la salvarea de la retrogradare si , Doamne fereste!, la promovare!

serios acum.

Deja au si aparut jucatori care nu mai vor la Steaua.Primul a fost Szekely de la Otelul.nu stiu daca baiatul a fost sincer sau daca a fost pus de conducatori sa zica aia dar a avut dreptate: "la ce se intampla acum la Steaua, nu vreau sa ma duc la ei!"

ce mai e de zis?!

Acum am vazut ca am luat un atacant de 20 de ani.fain baiat.190 cm inaltime.75kg.

a jucat pentru Charleroi(mare echipa) 2 meciuri si a marcat 2 goluri!

pai noua din asta ne trebuie?!

atacant care joca 2 meciuri in jumate de sezon?!

ca a dat 2 goluri, asta e! nu e exclus sa le fii dat din noroc.

eu nu ma entuziasmez pentru acest transfer si nici voi nu ar trebui sa o faceti!

Nu conteaza ce ultras sunt eu ,poate ma prefac si ma dau ultras ;) ca doar e la moda NU? de fapt cine a zis ca trebuie sa fii ultras ca sa te multumesti cu locul 2 atunci cand cfru si rapidu umbla cu arbitrii ? te-am inteles perfect , si sunt de acord cu tine in totalitate dar tre sa privim si din celalalt unghi , adica REALITATEA!

stelistub24.12.2007 13:57

Ar putea sa existe si retrogradarea,totul face parte din Fotbal nu numai locul 1

cristian8624.12.2007 14:21

Mergand pe aceeasi idee, ar putea sa existe si desfiintarea, ca doar si ea face parte din ciclul existentei unui club.

Un citat din Ayrton Senna - " Locul 2 este primul care pierde !"

Si acum unul din Marius Lacatus, la 22 ani campion al Europei , - "Nu cred decat in victorie!"

Daca nu crezi in victorie, ce rost mai are sa iei parte la o competitie mai ales cand te numesti Steaua ? Am putea sa ne schimbam numele in FC Loosers sau in CL Seekers 1948.

In 2009 sarbatorim 10 ani de la ultima victorie in Cupa Romaniei, toti looserii (in frunte cu MM) sunt invitati.

Tupac Amaru25.12.2007 09:28

Bine, mie mi se pare chiar naivitate sa crezi ca "agenturili" n-ar fi intervenit in asasinarea lui Ceausescu!

In al doilea rand, nu a cazut nici un comunism, fratilor, stati calmi! Au cazut doar Ceausescu si cativa prostovani de langa el! Ati auzit voi de vreo condamnare oficiala a comunismului? Ce sa mai zic de vreun proces?

Va amintiti cine ne facea la Pro TV educatie democratica pana acum vreo doi ani? Silviu Brucan (de fapt Saul Bruckner)!

Somn usor!

eusunt25.12.2007 12:13

Apropo de locul 2.... Pai mai fratilor ce sa mai zica suporterii lui Barca care au stabilit un record la audienta si ce au vazut ? o echipa Barca care se pare ca va pierde si acest loc 2 de care voi dramatizati ...VOI care nici 2mii nu veniti pe stadion...asea ca eu zic mai intai sa va faceti voi datoria de suporter si apoi sa judecati locul echipei...

Apoi treba cu agenturile e clara ca buna ziua...GG a ramas fara raspuns la atacul lui Hagi exact inaintea alegerilor...IMI poate explica si mie careva de ce Hagi nu a facut scandal pana la alegeri si exact cu o saptamana inainte a facut iarasi taraboi??? Pai atunci sa nu delireze si ciobanul??? ESTE clar ca lumina zilei ca Hagi sa folosit de popularitatea lui de a da in GG inainte de alegeri.... DAR ATENTIE eu nu consider ca un OM care apeleaza la aceleasi tertipuri ca GG este mai departe ca el...

Hagi daca era un rege nu facea jocul celor care au vrut sa smulga niste voturi de la GG...

De ce dupa alegeri Hagi nu mai sare la gatul lui GG??? aaaa nu mai are sens..... AM CURAJ SA PARIEZ CA Hagi VA FACE IARASI TARABOI LA ALEGERILE DIN 2008 si de ce? Pai nu are ciobanul dreptate in felul lui???AGENTURI NEAGENTURI Hagi este influentat de dusmanii politici ale lui GG ...dar ca sa ajugi sa te mascaresti politic TU ca rege ...e jalnic...TOT RESPECTUL Hagi dar si tu esti o OAIE bearca ca ciobanul...nu va diferiti deloc... :steag_steaua_ro:

THE RADICAL25.12.2007 20:50

"Sã sperãm în continuare cã nu vom lua șapte de la Arsenal. Sã ne bucurãm când batem pe Ceahlãul cu 1-0. Sã ne bucurãm cã vom fi pe locul 2. Sã nu ne intereseze Cupa României. Sã bem din cupa Mediocritãții, dragi prieteni steliști, pentru cã ne vom obișnui pânã la urmã și cu acest gust amar. Ne vom obișnui într-atât de mult încât va începe sã ne placã. "

Si pentru asta trebuie neaparat sa le multumim senzationalilor lideri de galerie, baieti buni, de actiune, care impiedica cu toate fortele declansarea oricarei forme de protest impotriva Camatarului a suporterilor care inca mai gandesc si realizeaza de unde vine Raul ce distruge Steaua cate putin in fiecare zi.

Intr-o discutie avuta cu unul dintre ei acum vreo luna (daca discutie se poate numi un schimb de propozitii in CCA 30 de secunde) mi-a argumentat "lasa domne, nu e Gigi vinovat, el baga bani, ce sa-i faci?". N-am putut sa mai dau vreo replica insa acest om, teoretic un lider de opinie a tuturor stelistilor , a trecut in ochii mei in doua moduri:

1. Ori e prost facut gramada si nu intelege nimic fotbalul si din ce se intampla;

2 . Daca nu e prima varianta, are cont deja la viitoarea Banca Becali:

In ambele cazuri e la fel de grav si de scarbos si din acel moment am lasat orice speranta de mai bine la Steaua !