FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vandut (ProSport)!

fcsteaua.ro22.12.2007 05:02

ACORD Marian Iancu si Valeriu Argaseala au confirmat ieri ca Steaua si Poli s-au înteles pentru transferul lui Vali Badoi.

Profitând de Adunarea Generala de la LPF de ieri, directorul executiv al echipei Poli Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a discutat, la Bucuresti, cu Valeriu Argaseala, ultimele detalii despre transferul lui Valentin Badoi la Poli.

Contactat de ProSport dupa aceasta întâlnire, Marian Iancu a afirmat înca o data ca "Lupul" va juca începând din aceasta iarna la Poli Timisoara.

"Badoi este al nostru, l-am luat!", a declarat finantatorul echipei banatene.

De altfel, si presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a confirmat acordul dintre cele doua cluburi. "Intr-adevar, noi ne-am înteles pentru plecarea lui Badoi la Timisoara, dar înca nu s-a semnat nimic", a spus acesta.

Perfectarea oficiala a transferului se va face în zilele urmatoare, mai ales ca Gigi Becali a acceptat sa-l cedeze pe jucator în schimbul renuntarii lui Marian Iancu la cele 30 de procente pe care Steaua trebuia sa i le plateasca la un eventual transfer al lui Emeghara în strainatate.

In aceste conditii, fundasul Stelei venit de la Rapid la începutul acestui sezon pentru suma de 550.000 de euro este primul fotbalist de pe lista "disponibilizatilor", anuntata zilele trecute de Gigi Becali, care si-a gasit foarte repede un nou angajament.

17 partide a evoluat Valentin Badoi în tricoul Stelei. Fundasul în vârsta de 32 de ani nu a reusit sa înscrie vreun gol pentru echipa din Ghencea

costy_k1_G.22.12.2007 07:02

Mesaj pentru Badoi: Dute tare!!!

Il loc sa luam tinere am luat un veteran rapidist...gandire becaliota...

Matrixone22.12.2007 07:03

Sa fiie sanatos si sa joace mai mult decat la noi!!

Prieteni stelisti, va doresc sa fiti sanatosi si fericiti, iar in anul urmator, echipa sa ne aduca numai bucurii!!

SARBATORI FERICITE!!

jurca john daniel22.12.2007 09:34
Sa fiie sanatos si sa joace mai mult decat la noi!!

Prieteni stelisti, va doresc sa fiti sanatosi si fericiti, iar in anul urmator, echipa sa ne aduca numai bucurii!!

SARBATORI FERICITE!!

Sunt deacort cu tine fratiare!!!!

bodanelu22.12.2007 09:36

prosportul scrie ca Badoi e vandut la bragadiru, gsp-ul scrie ca e amenintat cu echipa a 2-a daca nu returneaza bani.. ce presa de rahat...

andyro22.12.2007 09:55

E vandut = s-a inteles cu Poli, pana a aparut discutia cu Argaseala, despre care povesteste GSP-ul.

Doamne, ce scarba imi e de oamenii astia.

bodanelu22.12.2007 10:00

daca e adevarata discutia din GSP, cum dracu sa mai vina un jucator la noi la echipa??? toti o sa stea cu frica in san ca daca nu confirma, in urmatoarea pauza competitionala e pus sa dea salariu si primele inapoi...

stelistub22.12.2007 10:01

@andryo Curve nu scarbe

andyro22.12.2007 10:55
daca e adevarata discutia din GSP, cum dracu sa mai vina un jucator la noi la echipa??? toti o sa stea cu frica in san ca daca nu confirma, in urmatoarea pauza competitionala e pus sa dea salariu si primele inapoi...

Pai din vara am inceput asa, Andrey, etc. E interesanta si declaratia lui Thereau, ciobanasul nu vrea sa dea 1 milion sa il aduca inapoi in conditiile in care l-a vandut cu 3 milioane (deci 2 milioane profit in 6 luni). Asta imi arata cam ce "investitii" se vor face la noi in iarna asta.

Astristul22.12.2007 11:58

Pai anul trecut de exemplu s-a obtinut mai mult profit din calificarea in UCL. Specatori mai multi si rezultate mai bune, implicit mult mai multi bani decat anul acesta. Insa tot nu prea vad investitiile. Ar fi tabela aia ultraperformanta (si nu sunt ironic deloc), si "super jucatorii" care au venit in vara: Surdu, Badoi, Vatca etc. pe care se spune ca s-au platit in jur de 10 mil. de $....

S-or fi platit, dar nu chiar atat. La ce inseamna Steaua in tara si in Europa, investitiile ar fi trebuit sa fie foarte mari, si aici ma refer la cumpararea unor adevarati jucatori de fotbal (se putea chiar pastrarea lui Elton) care sa faca diferenta.

Sa dau un exemplu fictiv:

Daca CFR ar castiga anul asta campionatul, sunt sigur ca cel putin 5 ani ei vor domina Romania. Nimeni nu o sa poata concura cu ei, ci pentru locurile 2-6.

Asa ar fi trebuit sa se intample si cu Steaua. Am castigat 2 ani la rand campionatul, tot noi ar fi trebuit sa dominam Romania, dar asta nu s-a intamplat, motivul il stim cu totii.... vine de la stana.... :dry:

:steagcruce:

4_ever_steaua22.12.2007 14:14

dupa parerea mea nu este o mare pierdere...sau probabil ca ma insel ca nu a jucam multe meciu la Steaua... :steagcruce:

steaua_gloria22.12.2007 14:16

Sincer io aveam incredere in badoi , insa nu prea i s-a acordat credit.

steaua_gloria22.12.2007 14:21

"Trebuie sa indeplinesti o conditie pentru a te lasa sa pleci. Trebuie sa dai inapoi clubului banii pe care i-ai castigat la Steaua pana acum, altfel nu pleci nicaieri", i-a spus Argaseala lui Badoi

Doamne, nu -mi vine sa cred ce nenorociti sunt!!

1uLy4Nn22.12.2007 18:10

cred ca trebuia sa i se dea o sansa lui Badoi la Steaua...aqm asta e.....am vazut pe Pro TV ca inca nu a plecat, cica trebuie sa returneze toti banii luati de la Steaua pentru a putea pleca.. :steag_steaua_ro:

il_scorpio22.12.2007 20:24

Am scapat de o oaie batrana ...=))..mai sunt vreo 20 care ar trebui sa-si ia frumusel talpasita. Nu ma mai amagesc eu ca am batut cu 3-0 pe Farul.

Din lotul asta ar trebui pastrati: Zapata, Goian, Ghionea, Rada, Emeghara, Nesu, Radoi, Bicfalvi si Banel ca o eterna rezerva care sa intre in minutul 70 cand sunt aia deja obositi.

CaTaLiNsm StElIsTu23.12.2007 02:46

Badoi a fost o"bagnota"valoroasa pe cand evolua la Rapid,dar odata transferat la Steaua aceasta "bagnota"a iesit din uz,deci valoare ei echivaland cu zero....asa ca desi am pierdut"bagnota"...n-am pierdut nimic......