In momentul de fata Walter e ca si plecat.Daca nu s-o întâmpla vreo minune Zenga va fi doar amintire în sezonul urmator.
Desi la începuturile sale în Ghencea il allenatore a fost considerat un om fara coloana vertebrala,pe parcurs si pe masura ce rezultatele îl sustineau,a demonstrat cu prisosinta ca o poseda.
Poate tocmai acest lucru îl deranjeaza foarte tare pe Gigi.Poate altceva.Cert e ca,desi spune în dreapta si-n stânga ca Walter va ramâne,tot ceea ce face demonstreaza contrariul.
Plecarea lui Zenga,acum când a "prins" la Steaua,ar fi o mare pierdere.
Si o bataie de cap.Si mai ales un cosmar pentru jucatori,care se gândesc cine va veni la Steaua,cum se vor acomoda cu noul antrenor,etc.
Eu personal sper ca în cele din urma lucrurile se vor aranja si Walter Zenga va ramâne în continuare la Steaua.Si ca i se vor aduce numai jucatorii ceruti de el.
Walter a demonstrat ca este un profesionist.
Sa se mearga în continuare pe mâna lui !
Mai ales ca Olaroiu,cel dorit de Gigi,are contract pe 3 ani cu Poli,iar Dan Petrescu,cel dorit de MM,nu are fata de Steaua.Nu a avut el de Rapid...
Rezultatele obtinute cu Sportul nu recomanda pe nimeni,pentru ca la Sportul nu exista obiectiv.Poate doar sa nu retrogradeze echipa.Astfel încât orice antrenor poate juca fara teama ca daca va pierde,îsi va pierde si functia.
Nu contest însa ca Sportul ar avea câtiva jucatori,cu care ne-am mândri si noi daca ar juca în Ghencea.
REPET : Eu personal sper ca în cele din urma lucrurile se vor aranja si Walter Zenga va ramâne în continuare la Steaua.Si ca i se vor aduce numai jucatorii ceruti de el.