FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pleaca Zenga???

I.N.Money02.05.2005 22:28

in ultimele zile circula zvonu k Zenga o sa plece!!! dak Becali nu face cva Steaua risca sa devina iara o echipa d pluton..eu propun k la urmatorul meci d akasa intreg stadionu sa fie cu Zenga si sa arate k pt noi nu au trecut neobservate performantele din acest an...c ziceti??

Motanu D02.05.2005 22:39

Daca stirile din presa sunt adevarate, la anul, cu Hagi, Dumitrescu sau Petrescu antrenori si cu Cristea si Dinita in atac ne vom bate la retrogradare. Ca de obicei, Gigi demondtreaza ca prostia omeneasca este infinita...

SteauaToronto02.05.2005 22:58

No way! Toate lumea cu Zenga la meciurile urmatoare!Daca pleaca Zenga adio CL! Se vede prostia lui Gigi!Anul viitor retrogadare fratilor!!!

Grande Zenga(nu pleca)!!!

Forza Steaua!!

nic03.05.2005 00:51

Cand te gandesti ca tot Gigi a avut ideea cedarii lui Neaga... 8O :):oops: :twisted:

misha03.05.2005 05:49

De ce s-a supãrat Zenga:

1. Pentru cã, de la începutul returului, Ciobanul a criticat tot timpul echipa, lucru ce a dus la ostilitatea publicului împotriva Stelei la partida cu Sportul

2. Pentru cã patronul a declarat despre Boștinã, Dicã, Lovin, Keca și Baciu cã nu mai au ce cãuta la echipã din varã, afirmații care au creat o stare de tensiune și neîncredere în lot

3. Pentru cã Becali a declarat dupã înfrîngerea de la Constanța cã "n-am înțeles schimbarea Goian cu Baciu, adicã fundaș cu fundaș, cînd noi eram conduși". Zenga s-ar fi arãtat foarte iritat de faptul cã patronul sãu a ținut sã-l atace doar de dragul de a-l ataca. "Schimbarea a fost fãcutã la 0-0, nu la 0-1!", ar fi exclamat italianul

4. Pentru cã boss-ul din Ghencea a anunțat cã îi vrea la echipã pe Viorel Moldovan, Gigel Coman, Prepelițã și Contra, deși nici unul dintre acești jucãtori nu este pe lista lui Walter Zenga

care a mai vazut sau a mai auzit de un om mai prost ca Gigi sa-mi spuna si mie

Gigi vrea de acum sa faca o echipa de batrani(nu zic ca Moldovan n-ar fi bun dar i-a trecut timpul).

Virgil03.05.2005 06:39

In momentul de fata Walter e ca si plecat.Daca nu s-o întâmpla vreo minune Zenga va fi doar amintire în sezonul urmator.

Desi la începuturile sale în Ghencea il allenatore a fost considerat un om fara coloana vertebrala,pe parcurs si pe masura ce rezultatele îl sustineau,a demonstrat cu prisosinta ca o poseda.

Poate tocmai acest lucru îl deranjeaza foarte tare pe Gigi.Poate altceva.Cert e ca,desi spune în dreapta si-n stânga ca Walter va ramâne,tot ceea ce face demonstreaza contrariul.

Plecarea lui Zenga,acum când a "prins" la Steaua,ar fi o mare pierdere.

Si o bataie de cap.Si mai ales un cosmar pentru jucatori,care se gândesc cine va veni la Steaua,cum se vor acomoda cu noul antrenor,etc.

Eu personal sper ca în cele din urma lucrurile se vor aranja si Walter Zenga va ramâne în continuare la Steaua.Si ca i se vor aduce numai jucatorii ceruti de el.

Walter a demonstrat ca este un profesionist.

Sa se mearga în continuare pe mâna lui !

Mai ales ca Olaroiu,cel dorit de Gigi,are contract pe 3 ani cu Poli,iar Dan Petrescu,cel dorit de MM,nu are fata de Steaua.Nu a avut el de Rapid...

Rezultatele obtinute cu Sportul nu recomanda pe nimeni,pentru ca la Sportul nu exista obiectiv.Poate doar sa nu retrogradeze echipa.Astfel încât orice antrenor poate juca fara teama ca daca va pierde,îsi va pierde si functia.

Nu contest însa ca Sportul ar avea câtiva jucatori,cu care ne-am mândri si noi daca ar juca în Ghencea.

REPET : Eu personal sper ca în cele din urma lucrurile se vor aranja si Walter Zenga va ramâne în continuare la Steaua.Si ca i se vor aduce numai jucatorii ceruti de el.

florianiv03.05.2005 07:53

La urmatorul meci indiferent ca este in deplasare sau acasa 90 min strigam numai numele lui Walter.

Gigi cred ca a baut dupa Dinel Staicu, o sa ajungem ca oltenii sa ne rada lumea.

Eu nu mai vad alt antrenor meserias care sa faca ce a facut Zenga.

Trebuie sa nu ne lasam ca degeaba baga bani daca noi vom sta acasa sa ne uitam la televizor in semn de protest.

La anul nu mai iau abonament daca Zenga pleaca. Asta sa le fie clar !!!!!!!!!!!!!!

fanatica03.05.2005 10:32

nu cred ca Zenga va pleca!el iubeste Steaua si isi doreste un drum si mai lung in europa!sunt sigura ca nea Gigi va gasi o cale spre a-l convinge sa nu plece!oricum e bine sa-l susutinem si noi pe stadion,pentru ca isi va da seama ca e iubit in Ghencea!oricum el are o relatie foarte buna cu jucatorii si sunt sigura ca acestia il vor convinge sa nu plece!

misha03.05.2005 12:47

nu stiu de ce dar cred ca Zenga nu va pleca de la Steaua

dar daca pleaca vreau sa spun ca ciobanul asta de Gigi e cel mai idiot om de pe intreg Pamantul :wink: