FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[rezolvat][it] Sistem De Auto-verificare Pentru Useri

George Stan20.12.2007 10:07

De facut un sistem prin care userii sa-si poata verifica situatia platilor, cotizatiilor, inscrierii etc.

Pe scurt:

O sa apara ca buton pe site-ul AISS. Omul apasa, isi introduce adresa de e-mail si primeste:

1. mesaj ca adresa nu exsta in db AISS

sau

2. E-mail cu:

Ati fost inscris in baza noastra de date pe data de ________

Am primit confirmarea platii taxei de inscriere pe data de: ____________

Ultima cotizatie platita este pe luna __________

In felul asta poate scapam de multe intrebari.

Deadline 1 Feb 2008

Bodanel20.12.2007 11:21

o sa fac eu scriptul dar n-ar strica sa avem mai multe variante. puii mei mambo asta ma baga in ceata. sper sa il dau gata pana dupa revelion. friptura de porc, vin rosu, chef asa ca o sa dureze cateva zile + ca de sambata pana joia viitoare nu voi avea acces la net si nici la un calculator.

later edit.

George poti sa imi spui cum e organizata tabela de cotizatii sau cum stocati voi informatiile referitoare la chitante si lunile pe care a platit fiecare. In mare m-am cam prins cum sta treaba dar e mai bine sa am avem toate informatiile ca sa nu ne dam noi ceilalti cu presupusul.

George Stan20.12.2007 12:02

O sa fac eu task-ul asta, practic a fost un auto-task, ca sa nu uit :)

carminastan20.12.2007 12:11

Acu ca tot veni vorba si ca Bodanel sapa, incercati si voi pe masura ce mai sapati prin mambo no 5 ala sa mai notati cate una alta? un fel de specificatii tehnice ca in cazul in care e nevoie sa ne imiplicam si altii sa ne fie mai usor? :D

E povestea aia cu documentatia tehnica.

Bodanel20.12.2007 12:13

Sa stiti ca are dreptate carmina. Din experienta stiu ca daca ceva nu e notat se uita.

George Stan29.01.2008 11:25

s-a facut, il gasiti pe AISS.ro, coloana din dreapta

carminastan29.01.2008 12:52

gata, l-am testat. nu merge :|

adica imi da datele eronat:

> Data inscrierii in baza de date(primirea

> formularului de inscriere): 24-03-2007 -----------> cred ca e bine (nu-mi mai amintesc exact)

> Nume: Stan Roxana Carmina

> Adresa: ******

> CNP: ******

> Taxa de inscriere a fost platita: Da

> Legitimatia de membru trimisa: la 27-09-2007 --------->(am primit-o mult mai devreme. oricum la aniversarea60 o aveam))

> Ultima cotizatie platita: Mai-2007 ------->( martie 2008)

>

George Stan29.01.2008 12:57

cu cotizatia s-a rezolvat, le ordonam gresit o dadeam pe prima in loc de ultima cred

cu data trmiterii legitimatiei apare asa la membrii mai vechi, care au fost introdusi in db inainte de a fi introdus si campul acesta (data trimiterii legitimatiei) si li s-a pus la toti data de atunci (cand a fost introdus campul). Pentru membrii mai noi merge.

Azzido30.01.2008 22:26

l-am testat si eu si functioneaza fara probleme.

bine lucrat ! :rolleyes: