FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Investitii media

fcsteaua.ro20.12.2007 09:08

Dupa cenzura impusa de campania electorala si de prestatiile jalnice ale propriilor jucatori, creditorul Becali s-a intors la ocupatia care-i face cea mai mare placere. Mereu in capul stirilor "pe sticla" și pe hârtia servila a gazetelor sportive pozeazã în mare strateg, maestru designer al bombelor transferabile la preturi de maximum 300-500 de mii de euro in numele unui obiectiv suprem: Champions League. E mult mai usor sa faci gargara atata vreme cat spusele nu-ti mai pot fi contrazise de caznele traite de ex vitezisti tocmai acolo unde ar trebui sa se vorbeasca mai mult. Pe terenul de fotbal, adica acel spatiu in care Lacatus, Balint, Iordanescu, Adi Ile, Piturca si Boloni dadeau de pamant cu toate echipele din fosta Divizie A.

Dureros dar adevarat, Steaua nu mai tinteste de multa vreme castigarea titlului de campioana odata ce banii vin si pe ruta blestematului loc doi. Cu putin noroc (?) vom ajunge sa declaram in viitor drept obiectiv "ocuparea podiumului" in competitia interna daca si locul trei ar aduce aceeasi binecuvantare. Intre timp, indiferent de rezultatele echipei in suprema competitie fotbalistica europeana, doua vor fi castigurile patronului: banii si continuitatea aparitiilor in mass media. Iar noi ne vom face griji in legatura cu femeile de serviciu, in forma sau accidentate, la Arsenal sau Milan, sau ne vom plange de rautatea adversarilor din competitia interna care nu vor sa se dea de-oparte ori care ne-o baga in ațe cu ajutorul bunicilor.

Asa cum ne avertiza un coleg din redactie acum cateva zile, in pauza competitionala si-au facut loc bombele media. Zicu la Steaua, oferte pentru Zapata. Si nu se va incheia aici. Va incepe acea mare vanzoleala in aceasta perioada cu mutari senzationale de fotbalisti, porci taiati de finantatorii fotbalului romanesc, imagini gretoase cu Mitica Dragomir pe cale sa se inece cu mancaruri de pleasca, tãțe la bucata per cap de fotbalist, Mutu și Chivu transferați pe tot mapamondul și peste toți și toate, Becali triumfãtor în numele unor victorii marete ce vor veni, minciuni bune doar de caterinca si aducatoare de prime de Revelion pentru cei ce lucreaza la intretinerea imaginii voievodului. Trebuie sa traim cu totii, nu?

1uLy4Nn20.12.2007 09:28

din pacate este adevarat, trebuie sa traim cu sterul ala pe cap..eo prefer sa nu ma mai uit la TV la stirile sportive...astept ziua in care o sa isi ia ziua buna de la Steaua

alexmk1720.12.2007 10:17

Pe undeva chiar daca nu sunt de acord cu saracul analfabet al luminii ii dau dreptate!

De exemplu, in Anglia obiectivul celor 4, Arsenal, Chelsea, Liverpool si Manchester este clasarea in primele 4 locuri care asigura Liga! Normal ca si aia isi doresc titlul dar afacerea e mai importanta!

Pentru suporteri e altceva, normal!

Dar spre deosebire de analfabetul nostru, aia chiar baga bani nene! in transferuri, juniori, infrastructura, etc!

La noi, doar vorbe!

Pe de alta parte, apar lingaii de presa! Becali e la nivelul curvistinelor care-i pun intrebari! Cu aia se trage el de sireturi si nu cu un Abramovici, Berlusconi,etc!

Ce parere aveti de alti spagaro-lingai presari care spuneau ca va baga cluju 100 de milioane anul viitor, cand paskaniotul are avere de 50-60???? Si averea asta nu consta in bani lichizi ci in active! Chiar daca ai pune tot garantie la banca mai mult de 70% nu iei! Deci, cam care e suma pe care o iau astfel de ziaristi spagari??? In frunte cu Horii ivanovice sau decebeli radulesti???

In rest, e bine ca nu mai merge nimeni pe stadioane sa provoace revolutii de schimbare de dictatori, ca asa a fost si in 89 de exemplu cand nimeni nu a iesit la Timisoara sau la Bucuresti! Erau pietele goale si Ceausescu a plecat de buna voie!

Cat o sa avem stadion gol si nimeni nu va protesta, de asta nu scapam! Noi avem alte probleme! Protestam la legi antidragomiresti si ne doare in organul reproducator de Steaua! Pai ba, stelistilor! Steaua este mai presus de orice! Proteste de legi se fac in alte momente, nu atunci cand echipa are nevoie de noi!

Dar, ma rog, iar ma obosesc degeaba si vom accepta sadomasochistarea noastra de catre analfabet!

Despre transferuri, pot sa spun ca sunt multumit! Cei care tre' sa vina nu vor veni, iar cei care tre sa plece vor pleca! Deci, vom fi mai puternici decat slabiciunea noastra!

Sper ca la primul meci in Ghencea din 2008 cu bozgo-porto-argentinienii, stadionul sa fie arhiplin ca la meciul cu Valencia si sa le tremure chilotii de mediocrii ceferistilor!

Forza Steaua!

cristi_lazio20.12.2007 13:54

@alexmk17

protestul prin absenta nu este protest.foarte pertinenta si adevarata parerea ta

alexh20.12.2007 17:50

Sezonul asta (si inca putini ani de acum) o sa fie varful prezentei rechipelor romanesti in cupele europene, dupa care, din cauza slabei performante pe care am avut-o anul asta cat si celor care vor urma, o sa cadem inapoi in mocirla europei de unde doar ocupanta locului 1 se va duce in CL.

Si atunci o sa fie din nou atractiv locul 1 ;-)

Oricum pana nu pleaca el ciobandante nu putem spera la nimic destept la nivel de conducere asa ca trebuie sa ne concetram pe alte probleme (vezi legea lui muica)

ssinpadureacualune20.12.2007 18:24
Cat o sa avem stadion gol si nimeni nu va protesta, de asta nu scapam! Noi avem alte probleme! Protestam la legi antidragomiresti si ne doare in organul reproducator de Steaua! Pai ba, stelistilor! Steaua este mai presus de orice! Proteste de legi se fac in alte momente, nu atunci cand echipa are nevoie de noi!

Ai protestat tu impotriva legi Dragomir??Cine esti tu BA sa spui care sunt momentele in care se fac protestele de legi??Sti tu ca echipa are nevoie de noi,ei care nici nu ne mai saluta la meciurile de acasa,ce sa mai zic de devotament...

Cine sunteti voi astia care ne invatati cum,cand si despre ce sa protestam!!??Pana acum eram huligani,acum nu mai se poate fara noi??!!!

off...

Incredibil acest Goian...tot ce'si doreste este sa plece...a venit si momentul si tot.Si'a facut datoria,dar nu pot sa nu observ aceasta disperare,aceasta lipsa a devotamentului pentru culori.

ANTIgigi20.12.2007 19:36

@ ssinpadureacualune

Acuma pune-te si tu in locul lui. Ai oferte, ti-ai facut datoria fata de club (si inca cum!?), e so normal sa vrei sa pleci cand sti ca poti juca poate la fel de bine in campionate mult mai bune. A...era sa uit...plus ca s-a saturat si de creditor sa il plimbe de la o echipa la alta si sa se joace cu el ca si cum ar fi un fel de marioneta, ca si cum nu l-ar interesa soarta lui. Il urasti pe cioban dupa ce vezi la TV si auzi prin ziare....dar el ca mai toata ziua are de-a face cu o astfel de vietate.

O seara buna...

CREIERU7820.12.2007 21:15

iti dau dreptate dar in momentul de fata Jiji a reusit sa dea echipei o imagina identica cu el adica JALNICA , fara orizont care nu a jucat decat meciul cu Otelul ,Farul si a 2-a repriza cu Arsenal, daca nu era Zapata poate aveam 28p, iar la cum jucam cred ca avem cam multe puncte...dar nu trebuie sa ne mire nimic daca ni se va schimba obiectivul deoarece la Jiji orice este posibil numai sa prinda LC si daca termina pe locul 3 in teoriile lui de mare filozof se poate si asa ceva.

84ava20.12.2007 22:23

1.Nu o sa plece niciodata mizeria asta...poate moare macar "accidental" dak nu de bunavoie

2.Or sa fie transferuri da de umplutura,asa de ochii lumii,niste jucatori mediocri de 2-3 sute de mii

3.Nu avem ce s afacm atat timp cat stelist e si tiganu cu trompeta si stegulet de 5 lei dar si Vasile...

4.Ce am putea face?

5.Presa e de tot rahatu si nu o sa ne ajute nicodata ba din contra ne vor pune bete in roate

Stanici20.12.2007 22:41

"3.Nu avem ce s afacm atat timp cat stelist e si tiganu cu trompeta si stegulet de 5 lei dar si Vasile...

"

Cam asta ar fi, dupa a mea parere, marea problema. Lipsa calitatii la marea majoritate a stelistilor. Lipsa aprecierii adevaratelor simboluri ale clubului, lipsa principiilor dupa care au mers de-a lungul anilor marii stelisti de care acum suntem cu toti mandri. Acum, daca e sa avem cateva rezultate de moment, daca iese banu', numai conteaza ca imaginea noastra e terfelita pe zi ce trece de existenta urangutanului adus la stadiul de VIP de catre prostituatele din presa.

dee21.12.2007 04:50
Pe de alta parte, apar lingaii de presa! Becali e la nivelul curvistinelor care-i pun intrebari! Cu aia se trage el de sireturi si nu cu un Abramovici, Berlusconi,etc!

aici iti dau dreptate, Becali e un fel de marca neinregistrata la romani, vinde bine puncte de rating, vinde bine ziarele, pentru ca se stie, scandalurile vand bine. Eu sper sa fie doar 'o moda', deci efemer, trebuie sa ajunga si ziaristii astia la saturatie.

Ce parere aveti de alti spagaro-lingai presari care spuneau ca va baga cluju 100 de milioane anul viitor, cand paskaniotul are avere de 50-60???? Si averea asta nu consta in bani lichizi ci in active! Chiar daca ai pune tot garantie la banca mai mult de 70% nu iei! Deci, cam care e suma pe care o iau astfel de ziaristi spagari??? In frunte cu Horii ivanovice sau decebeli radulesti???

aici cred ca te-ai precipitat. Nu Paszkany baga banii ci compania Trigranit din Ungaria, care din cate stiu are un capital de cateva miliarde de euro. Bine, asta nu inseamna ca si bugetul de investitii trebuie sa fie enorm. Suma vehiculata mi se pare exagerata, sincer, imi miroasa a spalare de bani, insa tinand cont ca pana acum au facut tot ce au promis tind sa cred ca asa va fi, deci, la anul vor avea buget de 100 mil.E

In rest, e bine ca nu mai merge nimeni pe stadioane sa provoace revolutii de schimbare de dictatori, ca asa a fost si in 89 de exemplu cand nimeni nu a iesit la Timisoara sau la Bucuresti! Erau pietele goale si Ceausescu a plecat de buna voie!

Cat o sa avem stadion gol si nimeni nu va protesta, de asta nu scapam! Noi avem alte probleme!

.

Ai dreptate, protestul prin absenta e inselator pentru ca e "mut", insa e bine ca exista!

Protestam la legi antidragomiresti si ne doare in organul reproducator de Steaua! Pai ba, stelistilor! Steaua este mai presus de orice! Proteste de legi se fac in alte momente, nu atunci cand echipa are nevoie de noi!

pai daca nici in al 11-lea ceas spui tu ca nu trebuie facut protest, atunci cand? :) Eu zic ca e un lucru bun ca s-au disociat cele doua proteste!

Despre transferuri, pot sa spun ca sunt multumit! Cei care tre' sa vina nu vor veni, iar cei care tre sa plece vor pleca! Deci, vom fi mai puternici decat slabiciunea noastra!

macar se elimina verigile slabe.

Sper ca la primul meci in Ghencea din 2008 cu bozgo-porto-argentinienii, stadionul sa fie arhiplin ca la meciul cu Valencia si sa le tremure chilotii de mediocrii ceferistilor!

:)

guguta21.12.2007 13:08

eu sunt stelist si am fost la meci chiar daca sin din chisinau cei care vin doar sa vada pe Jiji nau ce cauta la fel si el eu ma duc la meci de 3-4 ori pe an cind pot dar tre sa sustinem echipa indiferent de cine joaca asa e fotbalul

" si nu credeti ca Jiji o sa aduca cine stie ce jukatori sunt doar vorbe si o sa ne plimbam prin campionat doar sa ne mai vedem tara si la sfirsit iarasi practici ne ortodoxe pe la arbitri si la jukatori de parca arbitru iti bate gol daca il primesti sau il dai"

Jiji de cind ai venit la Steaua nu miam dorit Cupa UEFA nici optimi sa patrimi la CL doar sa te vad cum pleci!!!!!!!!! paaaaaaaaaaaa..

elias_custura21.12.2007 15:43

Nu stiu de ce oare prefer sa vina oricine altcineva la Steaua decat Jiji!

concret nu a facut nimic la echipa!!!

AdrianUltras2521.12.2007 16:18

am mai spus-o si o mai spun

in aceasta iarna, la Steaua, vor veni doar 4 jucatori:

Radoi

Ghionea

Plesan

Simion

si despre ultimul nu se stie.depinde ce zice Lacatus(Simion e unul dintre preferatii lui Laca.Laca a avut multa incredere in el si la UTA unde a jucat foarte bine) si de cine mai pleaca.

sheepfucker PLEACA DIN Ghencea!

nu am zis cioban pentru ca nu vreau sa insult pe acei ciobani care muncesc din greu.

Dano21.12.2007 18:47

La fel ca si predecesorul meu va spun cu tarie......daca va inchipuiti ca Becali va face transferuri de mare valoare....VA INSELATI AMARNIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jurca john daniel22.12.2007 09:23

Fratilor noi daca apucam locul 3 in acest sezon e beton!!!!!Nu avem cu cine sa luptam pentru titlu!!!Singurul care ne salveaza e Zapata,in rest daca e sa plece Neaga o sa jucam cu nenea Surdu titular!!!Si se aude de plecarea lui OV.Petre si Lovin in Rusia,cu cine dracu sa mai facem performanta?????Doar daka e sa pice niste transferuri beton,in rest eu nu sper prea mult la campionat sau locul 2.

:steagcruce: DAR SA SPERAM CA SPERANTA NEA MAI RAMAS!!!MEREU SUPERIORI!!! :steagcruce:

Filip-stelistu24.12.2007 13:48

nea Gigi eu iubesc foarte mult Steaua :wub: pacat de zaharia,Neaga,Iacob si Badea daca il vindeti. va rog fruuuuumoss nu faceti aceasta prostie [/size] il vrem pe Oli(e bun si Lacatus dar Oli e mai bun) :steagcruce:

Sunnyblack05.01.2008 17:19
nea Gigi eu iubesc foarte mult Steaua :wub: pacat de zaharia,Neaga,Iacob si Badea daca il vindeti. va rog fruuuuumoss nu faceti aceasta prostie [/size] il vrem pe Oli(e bun si Lacatus dar Oli e mai bun) :steagcruce:

Oli??

dar ce sa caute Oli la Steaua???

niciodata doamne fereste.........................

singurul antrenor care o fost de valoare la Steaua a fost Protasov, in nici un caz Oli.

cea mai mare invetitie arfi sa plece Jiji.

bye bye dute in pace numa dute....