Gigi isi da iarasi in petec,ce naiba sa mai spun,a facut rahatul asta cu nspe jucatori,ultimii 2 fiind Elton si Andrey,care au plecat injurand printre dinti,desi au fost baieti cu bun simt si nu s-au luat de club ci de babuinul care il conduce.
Pai bine mai hahalera,Neaga a dat bani de la el ca sa vina la Steaua,si chiar daca nu a jucat grozav,ti-a castigat meciul cu Dinamo zdreanto,a pus inca 3 pc intre noi si o contracandidata la locul de CL,stii tu CL,competita aia la care salivezi tu. Plus ca Neaga e unul dintre putinii jucatori care chiar alearga si fac presing si e unul dintre putinii care stie sa faca si un dribling. Asa te porti ciobane cu singurul care poate sa preia cu succes pozitia lui Dica daca acesta pleaca.
Eu unul inteleg reactia lui Neaga din libertatea,daca chiar asa a spus rica. Tu dai bani ca sa vii la o echipa,lucru f rar in ziua de azi,muncesti zi de zi chiar daca nu prea esti intr-o forma grozava si dupa 6 luni ti se spune sa pleci,cum naiba sa te simti. ca sa nu mai vb ca nu cred ca rica a jucat vreodata pe pozitia lui Dica de cand a venit,ba e pus atacant,ba extrema si se vede ca nu se pricepe,e exact situatia lui surdu care este un atacant care vine din linia 2 si tot il vedem extrema la Steaua.
Ciobanul daca chiar vrea sa scape de Neaga sa o faca in vara,acum il preseaza pe jucator sa plece,exact cum a facut si cu alti jucatori si mai ales cu antrenorii Stelei,el are scuza perfecta "jucatorul a vrut sa plece,eu ce sa ii fac".
Doamne cand pleaca acest gibon de la Steaua ca nu il mai suport!!!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.