FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

EROII NU MOR NICIODATA!

fcsteaua.ro17.12.2007 21:19

Prea multã lume a uitat deja. Prea repede, prea ușor, martirii libertãții au ieșit din viețile noastre pentru a intra în ceața istoriei. Ne considerãm importanți, puternici, atotcunoscãtori și, totuși, suntem atât de mici, de lași, de insignifianți. Tocmai de aceea în fiecare decembrie e timpul sã ne plecam capul și sã ne gândim, o clipã mãcar, la cei ce nu mai sunt.

EROII NU MOR NICIODATÃ!

Oricine doreste sa participe în aceasta campanie menita a cinsti memoria martirilor cazuti în revolutia româna din 1989, poate sa o faca în perioada 16-22 decembrie....

- lipind afisul campaniei

- afisand pe Internet logoul campaniei (disponibil in mai multe versiuni)

- realizând stenciluri, grafitiuri, bannere cu emblema campaniei precum si orice alta metoda, oricât de neconventionala ar fi.

- Purtand insignele, tricoul sau hanoracul campaniei (disponibile decat pentru cei care participa activ la aceasta actiune) - cei interesati ne pot scrie la e***@***

- participand la actiunile de comemorare a eroilor, care vor avea loc la:

* Timisoara, pe 16 decembrie, la ora 15.00 in Piata Maria (se va merge catre Cimitirul Eroilor)

* Bucuresti, pe 21 decembrie, la ora 18.00 in Piata Revolutiei (se va merge catre Sala Dalles, locul unde au murit primii revolutionari din Bucuresti, pentru a se aprinde lumanari).

Pentru mai multe detalii despre aceasta campanie, accesati site-ul www.eroiinumor.ro!

yo_marius17.12.2007 21:28

deci eu le pun pe haifaiv......alte saituri n-am!!! poate le puneti si voi aici pe prima pagina

CaTaLiNsm StElIsTu17.12.2007 23:03

Splendida initiativa! Felicitari celor care nu au uitat ca datorita"eroilor,care nu mor niciodata"putem acum sa"cugetam"liber!

Azzido17.12.2007 23:42

O sa fac tot posibilul sa ajung si eu cu toate ca lucrez pe 21.

Intr-adevar, eroii nu mor...

steagro

godsaveultras17.12.2007 23:47

LIBERTATE! EROII NU MOR NICIODATA...

greenyes18.12.2007 11:04

Respect prntru initativa asta!!! Romanii is adormiti de mult din pacate si uitam ce conteaza cu adevarat!!! Offf!!!

Sa i odihneasca Dumnezeu in pace si sa le dea minte la cei care care "ne conduc" doar pentru ca acei oameni au murit. iliescu la psucarie!!!!!!! Intr o tara normala..... era la puscarie!!!

septi_eu18.12.2007 12:02

am trimis un mail la e***@*** si mi-a dat failure notice.

stiti cumva pe cineva din Cluj care se ocupa de campania asta?

greco18.12.2007 13:23

Pe site la eroiinumor adresa e gresita (scrie "yahooo" in loc de "yahoo"). Adresa din articolul de aici e corecta... Esti sigur ca ai trimis la asta?

Pana cand reusesti sa scrii organizatorilor campaniei pe acea adresa, iti amintesc ca unul dintre cele mai comune moduri de a ajuta campania la tine in oras (Cluj) este de a descarca afisul campaniei si de a-l lipi prin oras, in zonele circulate.

Sunt sigur ca vei reusi sa primesti raspuns si pe e-mail, daca vroiai sa intrebi altceva.

septi_eu18.12.2007 15:20

Am vrut sa intreb daca nu e ilegal sa lipesti afise in locuri publice. nu iti trebuie ceva autorizatie? Eu asa stiam si daca au ceva autorizatie, sa imi faca si mie o copie, daca nu, sa stiu, sa ma feresc de jandarmi.

Si da, acum am observat doar, ca e cu 3 de "o" :P Ma gandeam ca poate nu a pus "_" si doar asta am verificat.

Mersi.

AndyQ18.12.2007 22:13

Onorabila initiativa.

Cred ca scot si eu la imprimanta vreo 50 de afise A4 sa le lipesc prin oras.

Felicitari celor care se ocupa de actiunea asta.

st_194719.12.2007 11:07

de la cine pot cumpara hanoracul cu eroii nu mor :| duminica se va putea?

ariven2120.12.2007 11:21

Am vazut si in Cluj in fata l acofetaria Carpati. Felicitari pentru initiativa care este mai presus de spirit civic.

Si imaginea ce putea fi prinatata de ce ati scos-o nu o mai puneti sau macar un link sprea aceasta.

Va rog un link de unde se descaraca imaginea sau macar cineva daca poate sa o puna...undeva...

Tupac Amaru20.12.2007 12:56

Asa este. Eroii nu pot muri niciodata, dar pot fi terfeliti. De catre cei ce i-au ucis, de exemplu. Si pun si eu doua intrebari, ca omu' prost:

1. Cand va incepe procesul comunismului, urmarind indeosebi anii de dictatura stalinista (1945-1965), cu numele tortionarilor si - foarte important si deranjant - cu originea lor etnica (asta ca sa se confirme adevarul stiut de toata lumea cum ca aceasta oranduire criminala a fost impusa de alogeni);

2. Sunt nu impotriva inceperii extragerii zacamintelor aurifere de la Rosia Montana, ci impotriva instrainarii lor. Tot aurul extras de acolo va trebui sa se regaseasca in Tezaurul Bancii Nationale a Romaniei.

Aud vreun comentariu?

st_194720.12.2007 14:55

In afara de lipit:Este o problema daca as scoate foile la imprimanta si le-as da pe strada la lume:|?

yo_marius20.12.2007 16:04
Este o problema daca as scoate foile la imprimanta si le-as da pe strada la lume:|?

evident ca nu!!! dar grabeste-te!!! ideea e ca maine sa fie cat mai multa lume!!! ajuta si massurile pe mess,mailurile,etc.....

important este ca sa afle cat mai multa lume!!!

st_194720.12.2007 21:44
evident ca nu!!! dar grabeste-te!!! ideea e ca maine sa fie cat mai multa lume!!! ajuta si massurile pe mess,mailurile,etc.....

important este ca sa afle cat mai multa lume!!!

Exista cam multe jigodii in Romania asta..Toti raspund cu ironii la aceste massuri

Stanici21.12.2007 10:29

Eu o sa merg. In caz ca nu e vreun concert, ceva . Sau daca nu am altceva de facut. Sau daca nu mi-e lene. Sau daca... ah, ce scarba mi-e! Oamenii de valoare au murit in '89. Se pare ca au ramas in viata leprele - cei care nu au avut tupeul sa iasa nici atunci. Si se pare ca respectivele lepre au facut si copii...

st_194721.12.2007 18:31

A fost o atmosfera frumoasa chiar daca au fost in total cam 300 de insi

yo_marius21.12.2007 18:33

unde plm ai vazut tu 300??? au fost MAXIM 100!!!! Bucurestiul e plin de tarani!!!

mi-e scarba de toti!!!

respect celor care au fost

stelistub21.12.2007 18:42
A fost o atmosfera frumoasa chiar daca au fost in total cam 300 de insi

Lumea nu ca n-ar veni dar nu-i intereseaza.Fraier mai e romanu'..... cand vezi atata disgratie...

st_194721.12.2007 18:45
unde plm ai vazut tu 300??? au fost MAXIM 100!!!! Bucurestiul e plin de tarani!!!

mi-e scarba de toti!!!

respect celor care au fost

pacat de acei batrani care mai traiesc astazi si care pastreaza urmele gloantelor din 89`

yo_marius21.12.2007 18:58

@ st_19847

din pacate/fericire (nu stiu exact...) nu sunt chiar barani!!! niste oameni de 40-45 de ani ar trebui sa fie in floarea varstei,oarecum!!! dar ei sunt,cum bine zici, schiloditi de nemernicii care acum sunt "bogatii si justitiarii" Romaniei!!

iar cand facem un apel catre bucurestenii astia de tot rahatul,sa vina sa prezinte un mic omagiu celor care sau jerfit pentru ca ei sa se poata burdusi la mec sau kfc,sau pentru a putea naviga liber pe net (sa nu uitam cum este netul in China),sau pentru a putea pur si simplu spune ce gandesc,fara frica nimanui,ei ce fac?? stau acasa la caldurica sau in fast-food-urile de 2 lei care sunt deschise in Romania tocmai datorita acelor EROI DIN '89!!!

va doresc din inima sa va stea in gat mancarea aia de kkt pe care o ingurgitati ca boii!!!

st_194721.12.2007 19:10

frumoase imagini,nu?

44_Poze_revolutie_1989.jpg

61_Poze_revolutie_1989.jpg

76_Poze_revolutie_1989.jpg