FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Si-a dat seama si GIGI...in sfarsit...

Virgil29.04.2005 10:19

Parerea mea e ca Gigi ar face mai bine sa stea în banca lui si sa-i lase pe cei care se pricep la fotbal,sa aduca jucatori sau sa renunte la ei.

Daca nu renunta la Neaga de dragul unui milion de parai,echipa ar fi jucat probabil si acum bine si nu s-ar mai fi zbatut ca pestele pe uscat.Asa cum o face acum meci de meci pentru obtinerea celor trei puncte.

Baciu a fost jucator de baza,Lovin e în devenire.Cu Cl Raducanu si Neaga am asteptat ani de zile pentru a fi adevarati fotbalisti,pentru ca sa le dea Gigi cu piciorul.

M-am convins de Gigi.E un gura-mare.Ar face mult mai bine daca nu si-ar mai da el cu parerea în probleme strict sportive,pentru ca râde lumea de el.Mai multa modestie si mai putine iesiri pe posturile de televiziune,i-ar face bine si lui si FC Steaua.

Gigi,Dumnezeu ti-a dat bani,dar minte din pacate...

Esti infantil omule !

fanatica29.04.2005 18:20

nu cred ca Becali si-a bagat prea mult nasul in transferuri;poate a avut o influenta dar nu prea mare pentru ca pana la urma antrenorul decide pe cine ia si pe cine nu!nu cred ca nea Gigi sta in loc de bani cand vine vorba de Steaua,poate anumite transferuri au cazut din diferite cauze,si nu din cauza banilor!e adevarat ca a facut si transferuri multe de la bacau,dar pana la urma jucatorii au demosntrat in multe meciuri ca isi merita locul in echipa!si oricum parca la noi e o traditie ca jucatorii buni cand vin la Steaua sa scada valoric(vezi Neaga,Dica)dar pana la urma ating forma dorita! e si mai adevarat ca pe Neaga l-au dat mult prea usor,dar au fost si multe interese la mijloc si nu numai interese de ordin financiar!s-au facut diferite declaratii acre nu puteau decat sa-l coste pe Neaga,dar pana la urma a fost decizia lui!oricum ce e clar e ca se simte lipsa lui Neaga pe teren,mai ales acum cand Cristea e distrat si nu s epoate concentra asupra jocului!nu putem spera decat ca la Steaua vor veni mai multi jucatori valorosi si vom scapa de cei nedemni sa poarte tricoul Stelei!!!

Motanu D29.04.2005 19:17

Ca de obicei, Gigi o tine din prostie in prostie... Ok, Baciu si Lovin (dar si Dinita, ai auzit Gigi ?!) nu sunt de Steaua, dar daca tot ai priceput... in cele din urma... asta nu trebuie acum sa faci scandal. Daca nu-i mai vrei ii dai afara la vara si gata. Fara circ, fara scandal... La fel trebuia facut si cu Ciocoiu. O sa radeti, dar Cl. Raducanu pare mult mai inteligent decat Gigi !!!

Sa speram ca, tot din prostie, la vara Gigi va aduce si doi atacanti de valoare. Si macar un mijlocas central !

FANATIK RED-BLUE29.04.2005 19:32

OK a decis sa renunte la ei, dar sper ca optiunea pentru aducerea jucatorilor de acum inainte sa o aiba Zenga.

P.S.nea Gigi mai lasa domne declaratiile astea date presei (daca iei acum vreo hotarare trebuie sa o stie tot poporul ?) lasa treburile Stelei in ograda ei si treburile legate de fotbal celor ce se pricep.

LACATUS729.04.2005 20:09
nu cred ca Becali si-a bagat prea mult nasul in transferuri;poate a avut o influenta dar nu prea mare pentru ca pana la urma antrenorul decide pe cine ia si pe cine nu!nu cred ca nea Gigi sta in loc de bani cand vine vorba de Steaua,poate anumite transferuri au cazut din diferite cauze,si nu din cauza banilor!e adevarat ca a facut si transferuri multe de la bacau,dar pana la urma jucatorii au demosntrat in multe meciuri ca isi merita locul in echipa!si oricum parca la noi e o traditie ca jucatorii buni cand vin la Steaua sa scada valoric(vezi Neaga,Dica)dar pana la urma ating forma dorita! e si mai adevarat ca pe Neaga l-au dat mult prea usor,dar au fost si multe interese la mijloc si nu numai interese de ordin financiar!s-au facut diferite declaratii acre nu puteau decat sa-l coste pe Neaga,dar pana la urma a fost decizia lui!oricum ce e clar e ca se simte lipsa lui Neaga pe teren,mai ales acum cand Cristea e distrat si nu s epoate concentra asupra jocului!nu putem spera decat ca la Steaua vor veni mai multi jucatori valorosi si vom scapa de cei nedemni sa poarte tricoul Stelei!!!

Intr-adevar,antrenorul decide transferurile.Walter l-a cerut pe Mitrovic,l-a primit pe Ciocoiu.L-a cerut pe Caramarin,l-a primit pe Lovin,etc,etc.Nu-l iubesc deloc pe Piti,dar macar cand a fost el antrenor GB nu se baga la echipa.Acum insa se pare ca vrea sa recupereze timpul pierdut.Nu numai ca transfera pe cine vrea,dar si impune jucatori in primul 11!

LACATUS729.04.2005 20:16
OK a decis sa renunte la ei, dar sper ca optiunea pentru aducerea jucatorilor de acum inainte sa o aiba Zenga.

P.S.nea Gigi mai lasa domne declaratiile astea date presei (daca iei acum vreo hotarare trebuie sa o stie tot poporul ?) lasa treburile Stelei in ograda ei si treburile legate de fotbal celor ce se pricep.

Stii vorba aceea:"eu dau banii,eu decid!",asa ca nu prea cred ca Zenga(asta in cazul in care va mai ramane la noi)va avea vreun cuvant la transferuri.Aduce ursul(sau mai nou razboinicul luminii) :) tot pe cine vrea muschii lui(sau al Maybachului)! :(

Adi30.04.2005 06:06

Nu inteleg de ce se leaga Gigi de Baciu si de Lovin!!!! Cind Radoi a fost accidentat cine a jucat? Baciu! Si a jucat destul de bine. Lovin nu e nici el chiar asa lipsit de valoare cum spune Becali. La Villareal toti l-au apreciat, a facut un meci bun. Inseamna ca poate, pot amindoi, dar Zenga trebuie sa mai lucreze cu ei: ca nu-i usir sa stai pe banca mai tot timpul si cind intrri sa te ridici la nivelul titularilor. In fine, Becali mai bine s-ar uita la Dinita ca el chiar nu face nimic: numeri pe degete golurile pe care le-a dat de cind a venit la Steaua, dar Gigi il vede titular....

P.S. Si acum, dupa ce si-a batut joc in public de Baciu si Lovin, acesti jucatori ce vor face? Cum se vor simti? Vor mai avea ei ambitia si putere sa demonstreze ceva la Steaua? cine stie, daca da Gigi va zice iar ca a fost o strategie de a sa ca sa-i ambitioneze :) Pe dracu

sorin_77702.05.2005 11:22

cred ca se va intoarce Claudiu Raducanu si poate cine stie, Neaga...

LACATUS702.05.2005 12:39
Nu inteleg de ce se leaga Gigi de Baciu si de Lovin!!!! Cind Radoi a fost accidentat cine a jucat? Baciu! Si a jucat destul de bine. Lovin nu e nici el chiar asa lipsit de valoare cum spune Becali. La Villareal toti l-au apreciat, a facut un meci bun. Inseamna ca poate, pot amindoi, dar Zenga trebuie sa mai lucreze cu ei: ca nu-i usir sa stai pe banca mai tot timpul si cind intrri sa te ridici la nivelul titularilor. In fine, Becali mai bine s-ar uita la Dinita ca el chiar nu face nimic: numeri pe degete golurile pe care le-a dat de cind a venit la Steaua, dar Gigi il vede titular....

P.S. Si acum, dupa ce si-a batut joc in public de Baciu si Lovin, acesti jucatori ce vor face? Cum se vor simti? Vor mai avea ei ambitia si putere sa demonstreze ceva la Steaua? cine stie, daca da Gigi va zice iar ca a fost o strategie de a sa ca sa-i ambitioneze :) Pe dracu

Daca ar fi sa numaram "de ce?"-urile de la GB,ne-ar lua cam mult timp sa terminam.Asa cosidera el ca trebuie mentinuta linistea de la echipa,criticand jucatorii in public dupa un meci slab.Dar criticandu-i numai pe unii.Dinita e bun,Cristea face meciuri extraordinare,etc,etc.Sa vedem ce marioneta va pune la conducerea echipei in sezonul viitor,pt ca se pare ca Zenga va pleca si nici pe Laca nu cred ca are curaj sa-l puna!

weber_p02.05.2005 13:12

se aud mereu vorbe ca o sa vine ala si ala la Steaua pana nu ii vad in curtea Stelei nu mai cred nimic! sa vina Raducanu ca a fost bun sa vina Neaga innapoi ca fara el Steaua nu mai are atacanti! Dinita - prea firav/ Cristea - prea neexperimentat / Ciocoiu - i-a trecut timpul la Steaua! cu cine sa jucam nea Gigi! poate ar trebui sa te gandesti si la noi suporterii care desi acceptam ca e bine sa castigam in orice maniera speram mereu ca la meciul urmator Steaua o sa faca spectacol!!!

Motanu D02.05.2005 22:52

Cred ca acest topic nu-si mai are rostul. Gigi nu si-a dat seama de nimic. Si nici nu-si va da seama niciodata ca greseste. Pentru ca nu poate.