FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

F.C.Steaua - Sportul Studentesc

Virgil28.04.2005 10:46

As vrea sa cred ca meciul de la Constanta nu a fost decât un dus rece.

Sper ca Steaua sa joace cât se poate de bine si sa obtina victoria,în urma unui joc care sa ne inspire încredere în ceea ce o priveste.Si în ceea ce ne priveste.Câstigarea celui de al douzecisidoilea titlu de campiona a României.

Sportul este o echipa imprevizibila.Cu un parcurs sinuos.O echipa fara constanta în rezultate,dar cu mai multe reusite decât nereusite.

Sportul joaca la fel cu orice echipa,fie ca e din plutonul fruntas,fie ca e de la coada clasamentului.Joaca la victorie.Nu pare aproape niciodata inhibata.Cu exceptia meciurilor împotriva echipei lui Andone,când nu mai stie de nimic.Nici de asezare în teren,nici de suturi la poarta,nici de propria-i aparare.

Vreau ca Steaua sa faca un meci mare.Vreau ca Steaua sa învinga ! Vreau ca Steaua sa se detaseze si mai mult în clasament.

Pentru ca cele doua umbre ale noastre,joaca în deplasare.

FORZA Steaua !

Nero28.04.2005 11:22
Cu exceptia meciurilor împotriva echipei lui Andone,când nu mai stie de nimic.Nici de asezare în teren,nici de suturi la poarta,nici de propria-i aparare.

Daca insinuezi ca l-ar fi trantit, eu n-as fi de acord, Dan Petrescu nu e genul. Daca nu insinuezi asta, am inteles gresit si sorry.

kyd28.04.2005 11:36

Cu sportul sigur nu vom avea un meci usor dar va trebui sa castigam ca sa facem inca un pas spre titlu.

Sper sa se trezeasca Cristea ca doarme de la meciul cu valencia.

misha28.04.2005 16:03
Cu sportul sigur nu vom avea un meci usor dar va trebui sa castigam ca sa facem inca un pas spre titlu.

Sper sa se trezeasca Cristea ca doarme de la meciul cu valencia.

Cristea viseaza prea frumos si de aia nu vrea sa se trezeasca

fanatica28.04.2005 16:10

dupa meciul cu Farul in care am realizat ca nu suntem incincibili,speram ca in meciul cu sportul jucatorii se vor trezi si vor demonstra ca ei merita sa castige titlul!cu siguranta nu va fi uin meci usor pentru ca sportul e o echipa puternica(in care Steaua a avut uneori probleme in anii trecuti!).in returul asta sportul a demostrat ca merita un loc fruntas,are jucatori de valaore dar nu trebuie sa facem nici un pas gresit care ne-ar putea costa!!!trebuie sa gandim pozitiv pentru ca Radoi&Co pot sa castige,trebuie doar sa nu se faca greseli individuale si ca atacantii nostri trebuie sa se trezeasca la realitate si sa nu se mai hraneasca cu trecutul(vezi Cristea)!!!

dbd28.04.2005 16:24

pe sportul normal trebuie sa fie mai greu decat pe Farul ...dar acu vom vedea...fiind optimist si crezand in Steaua pana la moarte zic ca vom bate !

misha28.04.2005 16:25

echipa incepe sa revina cu picioarele pe pamant si cred ca va face un meci frumos cu sportul si cu siguranta va castiga

FANATIK RED-BLUE28.04.2005 19:49
pe sportul normal trebuie sa fie mai greu decat pe Farul ...dar acu vom vedea...fiind optimist si crezand in Steaua pana la moarte zic ca vom bate !

Dracula meciul se va juca pe Ghencea.Sper ca stadionul sa fie plin, suporterii sa ii poarte pe baietii spre o victorie care ne apropie de 22.

LACATUS728.04.2005 20:09

Trebuie neaparat sa-i batem pe Sportul,mai ales ca Rapidul are la Bistrita si nea' Jean nu cred ca o sa-i incurce!Sa speram ca dupa dusul rece de la Constanta baietii se vor trezi si vor defila in continuare spre titlul cu nr 22!

Virgil29.04.2005 12:48
Sportul joaca la fel cu orice echipa,fie ca e din plutonul fruntas,fie ca e de la coada clasamentului.Joaca la victorie.Nu pare aproape niciodata inhibata.Cu exceptia meciurilor împotriva echipei lui Andone,când nu mai stie de nimic.Nici de asezare în teren,nici de suturi la poarta,nici de propria-i aparare.

Daca insinuezi ca l-ar fi trantit, eu n-as fi de acord, Dan Petrescu nu e genul. Daca nu insinuezi asta, am inteles gresit si sorry.

Nu insinuez deloc.O spun cu toata convingerea.

Grinch29.04.2005 19:04

Gigel Bucur nu misca langa Radoi..problema e sa INSCRIEM !

misha02.05.2005 06:20

se pare ca am inscris iar prin Dica

Virgil02.05.2005 14:50

Tabela de marcaj a indicat 1 - 0 la golul lui Dica din min 30.

In continuare în spiritul "bunului" obicei,am încercat sa conservam rezultatul.

Si am reusit.

Ce daca portia minima de spectacol s-a dus pe apa sâmbetei?

Victorie sa fie.

Si a fost victorie.

Una mai putin frumoasa,dar victorie.

Steaua - Sportul : 1 - 0.

misha02.05.2005 14:54

a devenit deja o regula sa inscrie Dica aproape in fiecare meci

Virgil02.05.2005 14:59

Chiar asa:

- regula nr.1 : Dica va înscrie meci de meci.

- regula nr.2 : Dica este obligat sa înscrie meci de meci.

- regula nr.3 : daca Dica nu va înscrie meci de meci,se vor aplica primele doua reguli. :)

misha02.05.2005 15:10

regulile acestea ar trebui aplicate atacantilor :wink:

Motanu D02.05.2005 19:49
Chiar asa:

- regula nr.1 : Dica va înscrie meci de meci.

- regula nr.2 : Dica este obligat sa înscrie meci de meci.

- regula nr.3 : daca Dica nu va înscrie meci de meci,se vor aplica primele doua reguli. :)

Dica va iesi jucatorul campionatului. Pacat ca nu s-a trezit inainte de meciurile cu Villareal... Si ca o completare:

- regula nr. 4 : Dica va inscrie pentru Romania in feicare meci...

dbd03.05.2005 15:52

dar ce se intampla cu Cristea ? bravo Dica ! dar sa vedem ce mai face ? dar de ce oare nu s-a trezit mai devreme ?

misha03.05.2005 16:10

Cristea isi va reveni si poate o sa inceapa sa marcheze si goluri :wink:

Motanu D03.05.2005 16:36

Cristea, am mai zis-o de vreo 20 de ori, e un varf de contraatac. Nu are forta sa faca preluare cu omul in spate, nu are tehnica sa depaseasca adversarul in duel 1-1, nu re joc de cap bun i nu stie sa se demarce. Momentan e un fotbalist de viteza, care trebuie sa fie lansat CU FATA SPRE POARTA si sa aiba in fata spatiu pe unde sa patrunda. Cand adversarii baga autocarul in poarta (FC Arges, Gloria, Apulum e mort, iar cand adversarii joaca "om la om" nu ajunge nici macar o minge buna pe meci la el !!!

Asadar Cristea e treaz. Problema e cand vor adormii adversarii...