FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suspendarile Stelei si ale lui Dinamo, anulate (OLS)!

fcsteaua.ro14.12.2007 15:14

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a FRF a decis, vineri, ca suspendarile de trei etape ale cluburilor Steaua si Dinamo sa fie anulate, dupa ce Comisia de Apel dictase aceste masuri.

In plus, pe langa faptul ca vor juca cu portile deschise, cele doua cluburi le-au fost micsorate si amenzile. Steaua va plati 30.000 de lei in loc de 70.000, iar Dinamo va plati 35.000 de lei in loc de 80.000.

Comisia de Apel a FRF a decis, joi, ca Steaua si Dinamo sa evolueze cate trei etape fara spectatori, desi initial Comisia de Disciplina luase hotararea ca ambele cluburi sa fie penalizate doar cu amenzi, pentru incidentele de la meciul direct, din etapa a 16-a.

Astristul14.12.2007 15:28

Asa si trebuia sa fie de la inceput! Cel putin in cazul Stelei!

Nu era nevoie de atata "tam-tam" pentru nimic! :dry:

:steagcruce:

killian200314.12.2007 16:17

cred ca au realizat ca ar fi putut iesi scandal:))

1on14.12.2007 16:25

Doamne! Suntem la p-ã-m-â-n-t. Ce oameni distruși. Oare se mai întâmplã în altã țarã cu echipe calificate direct în Liga Campionilor așa ceva? Ca la nebuni. Mai întâi dã amendã. Dupã aia, la recus suspendã spectatorii TREI ETAPE și anuleazã amenda, apoi suspendã suspendarea spectatorilor și dã iar amendã. Tot fotbalul românesc e condus cu curu. De cine oare? Sã rãspundã cei care conduc și țara în același mod.

**alex**14.12.2007 16:31

Ca la spitalul de nebuni e la noi, macar s-a luat decizia cea buna.

axl14.12.2007 16:44

Paine pentru media, circ pentru mase.

steaua_gloria14.12.2007 16:53

La noi e un fel de HOPA MITICA!

Wally14.12.2007 17:16

Numai la noi si la jegul de Liga a lui Mitica se putea intampla asta...

john_8614.12.2007 17:30

chiar speram si credeam sa se intample asta (numai in cazul Stelei). deci mergem la meci fratilor!!!

Lacatush14.12.2007 17:32

Adevarul...crud e ca,numai la noi,la romani,se poate intampla asa ceva. Suntem demni de tot dispretul. ...si ne mai miram de ce suntem luati in ras de toata Europa. Sunt mandru ca sunt stelist,insa,nu pot spune acelasi lucru si despre faptul ca sunt roman.

1on14.12.2007 17:49

Ai vãzut meciu la handbal asearã?

Tupac Amaru14.12.2007 18:55

Cica asta se numeste democratie.

laur_2314.12.2007 18:58

cred ca sunt in asentimentul tuturor incepand prin a transmite un SINCER BRAVOOO !!! fantasticelor noastre handbaliste , care ne-au facut o imensa bucurie aseara,una din putinele din ultima perioada, mai ales in acest OCEAN de tristete cauzat de situatia de la echipa noastra de suflet;

nu se poate sa ajungem in asemenea hal, sa ascultam ineptiile pe care le debiteaza acesti argati, slugarnici de la curtea BUFONULUI( ce are impresia ca poate fi rege...) numiti Ad. Ilie si Argaseala, auziti la ei ''am jucat bine in aceasta editie a U.C.L.'', ''meritam mai mult'' etc ...

acesti ... ne iau de fraieri... ei chiar au impresia ca isi pot bate joc de noi in acest fel;

imi pare atat de rau pentru marele fotbalist care a fost A.Ilie, dar...n/are nici o treaba cu managementul la Steaua...

n-a facut nimic notabil de cand a venit...n-a aparut la TV niciodata sa se bata pentru Steaua...

l-am contestat pe MM pentru felul lui de a fi...arogant, dispretuitor...si l/am condamnat mereu pentru acel gest din 2005 , DAR...

S-A ZBATUT MEREU PENTRU Steaua...orice aparitie a lui la TV insemna diminuarea criticilor venite de la ''prieteni'', era un adevarat tampon intre ... si echipa, mai erau interventii din partea...dar niciodata nu s-a ajuns atat de departe ca acum... a adus multi jucatori de valoare, e drept si cateva petarde ...gen Carlos...dar, in mare, si-a facut treaba!

cu asemenea ''conducatori'' eu nu am mari sperante pentru viitor...

sper din tot sufletul sa ma-nsel...

4 EVER Steaua !

john_8614.12.2007 19:26
Sunt mandru ca sunt stelist,insa,nu pot spune acelasi lucru si despre faptul ca sunt roman.

Aici vreau sa iti spun ca simt altceva. sunt stelist pentru ca sunt roman! si simt asta in special la meciurile Stelei impotriva ungurilor la hochei, atunci cand canta o galerie intreaga "desteapta-te romane!". poate ai vrut sa spui ca iti e rusine cu o parte din oamenii care locuiesc in Romania, nu cu faptul in sine de a fi roman, care pentru mine e o onoare (mai patriot un pic de felul meu). Think again.

Lacatush14.12.2007 21:38
Aici vreau sa iti spun ca simt altceva. sunt stelist pentru ca sunt roman! si simt asta in special la meciurile Stelei impotriva ungurilor la hochei, atunci cand canta o galerie intreaga "desteapta-te romane!". poate ai vrut sa spui ca iti e rusine cu o parte din oamenii care locuiesc in Romania, nu cu faptul in sine de a fi roman, care pentru mine e o onoare (mai patriot un pic de felul meu). Think again.
Da mane,ai dreptate,si mi-am dat seama ulterior de aberatia pe care am afirmat-o. Mai exact ,imi e rusine de toti acesti "Romani vajnici" care poarta functii de conducere...in toate domeniile,si ne fac de ras.
adynezu15.12.2007 10:28
Da mane,ai dreptate,si mi-am dat seama ulterior de aberatia pe care am afirmat-o. Mai exact ,imi e rusine de toti acesti "Romani vajnici" care poarta functii de conducere...in toate domeniile,si ne fac de ras.

Mai bine mai tarziu decat niciodata!... Si ca tot a amintit cineva mai devreme de handbal... Acea echipa de handbal, de la jucatoare pana la staff-ul tehnic, este un mare motiv de bucurie... Eu unul la meciul cu Arsenal nici nu m-am uitat... Pe cand la meciul cu Franta, am stat tot timpul cu pumnii stransi si pulsul ridicat. In aproximativ 3 ore jumate, toti stelistii, toti romanii adica, ar trebui sa isi indrepte atentia catre altceva decat fotbal. Desi nu imi e prea bine cand zic asta, DIN PACATE performantele Romaniei la handbal sunt NEGLIJATE!

Scuze pentru Off-Topic

stelist_sic8615.12.2007 14:49
fular-campionii democretia asta nu ne lasa sa traim LIBERTATE pentru SUPORTERI!