cred ca sunt in asentimentul tuturor incepand prin a transmite un SINCER BRAVOOO !!! fantasticelor noastre handbaliste , care ne-au facut o imensa bucurie aseara,una din putinele din ultima perioada, mai ales in acest OCEAN de tristete cauzat de situatia de la echipa noastra de suflet;
nu se poate sa ajungem in asemenea hal, sa ascultam ineptiile pe care le debiteaza acesti argati, slugarnici de la curtea BUFONULUI( ce are impresia ca poate fi rege...) numiti Ad. Ilie si Argaseala, auziti la ei ''am jucat bine in aceasta editie a U.C.L.'', ''meritam mai mult'' etc ...
acesti ... ne iau de fraieri... ei chiar au impresia ca isi pot bate joc de noi in acest fel;
imi pare atat de rau pentru marele fotbalist care a fost A.Ilie, dar...n/are nici o treaba cu managementul la Steaua...
n-a facut nimic notabil de cand a venit...n-a aparut la TV niciodata sa se bata pentru Steaua...
l-am contestat pe MM pentru felul lui de a fi...arogant, dispretuitor...si l/am condamnat mereu pentru acel gest din 2005 , DAR...
S-A ZBATUT MEREU PENTRU Steaua...orice aparitie a lui la TV insemna diminuarea criticilor venite de la ''prieteni'', era un adevarat tampon intre ... si echipa, mai erau interventii din partea...dar niciodata nu s-a ajuns atat de departe ca acum... a adus multi jucatori de valoare, e drept si cateva petarde ...gen Carlos...dar, in mare, si-a facut treaba!
cu asemenea ''conducatori'' eu nu am mari sperante pentru viitor...
sper din tot sufletul sa ma-nsel...
4 EVER Steaua !