FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

fara OPRITA pana la final

sorin_77726.04.2005 11:05

Ne asteapta momente grele si chiar foarte grele. Trebuie sa ne continuam parcursul spre 22 fara cel mai bun atacant al nostru care ne-a mai ramas. Oprita se pare ca se va opera si va lipsi 2 luni. Atacanti mai sunt, Cristea si Dinita, pot fi Dica sau Banel, sau apar altii precum Simion, dar ca Oprita nu e nimeni.

Trebuie sa fim alaturi de Oprita care sunt sigur ca trece prin momente grele acum cand nu isi poate ajuta echipa. Revenire in forta atacante.

ionut34526.04.2005 12:25

Desi s-a observat ca in ultima perioada Steaua a avut si inca mai are unele dificultati in a-si crea ocazii de gol, cred ca o echipa nu sta intr-un singur jucator si sunt convins ca Steaua poate sa castige cel de-al 22-lea titlu si fara Oprita.

dbd26.04.2005 13:03

ba eu zic ca poate sa stea si intr-un jucator ...caci Opita e un jucator cu tactica ...cea ce nu prea avem noi la Steaua...unul care sa dribleze sa aibe forta...

fanatica26.04.2005 15:47

cu siguranta ca echipa a simtit lipsa lui Oprita,mai ales ca el era cel care crea majoritatea ocaziilor de gol;dar se pare ca ne putem descurca si fara el.Desi ne-am creat mai greu ocazii de gol am reusit sa castigam punctele puse in joc!O sa-i simtim lipsa dar nu putem decat sa-i uram insanatosire grabnica!!!si ca il asteptam cat mai curand la echipa pentru ca ii simtim lipsa!

sorin_77727.04.2005 08:25

Presa deja inearca sa aduca in fata suporterilor un nou scandal Zenga-Piti pe aceasta tema. Oprita s-a accidentat la antrenamentele echipei nationale facute imediat dupa partida cu Villareal. Si aici Oprita se pare ca isi poarta partea lui de vina ca nu a confirmat faptul ca se simte foarte obosit.

kyd27.04.2005 16:06

S-a vazut in meciul de azi ca nu avem atacanti.Cristea nu nmai joaca cum o facea in tur iar Dinita e stins de mult.Mai rtamane un singur lucru de spus:UNDE ESTI Neaga?????

sorin_77727.04.2005 20:45

Adevar graiesti: Unde este Neaga?

Cand il mai auzi si pe GG spunand ca avem lot mult prea valoros, iti vine sa te iei cu mana de par sa il zmulgi fir cu fir.

misha28.04.2005 09:27

Oprita e un jucator foarte bun insa echipa se poate descurca si fara el