FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete Steaua - Farul

fcsteaua.ro13.12.2007 14:58

In urma deciziei Curtii de Arbitraj pentru Fotbal de a ridica suspendarea terenului Stelei si de a aplica doar o amenda de 30.000 de lei, conducerea clubului anunta faptul ca incepand de sambata, 15 decembrie, vor fi vandute biletele pentru partida cu Farul Constanta, din etapa a 19-a a Ligii 1, care se va desfasura pe 16.12.2007, ora 17:00, pe stadionul "Steaua".

Programul caselor de bilete in cele doua zile va fi urmatorul:

Sambata, 15 decembrie - 14:00-18:00

Duminica, 16 decembrie - incepand cu ora 10:00

Preturile tichetelor de acces sunt urmatoarele:

FOTOLII - 50 lei

TRIBUNA 0 - 25 lei

TRIBUNA I - 15 lei

TRIBUNA II - 8 lei

PELUZE - 3 lei

SteauaFC.com

shack3r13.12.2007 15:04

Ce mult as vrea sa ajung la meciul asta.Adica de ajuns ajung dar nu am idee cum sa ma intorc ca eu sunt din Urziceni.Microbuze nu mai sunt la 9,iar cu trenul nu vreau. Deci,cred ca tot din fata televizorului.In schimb voi ,cei din Bucuresti,trebuie sa va duceti la meci

escape13.12.2007 15:04

Parerea mea e ca jucatorii ar trebui sa primeasca salariu in functie de numarul de spectatori prezenti, deci exclusiv din banii proveniti din vanzarea biletelor. Macar atunci poate ne vor respecta si vor intelege importanta suporterilor.

axl13.12.2007 15:09
Ce mult as vrea sa ajung la meciul asta.Adica de ajuns ajung dar nu am idee cum sa ma intorc ca eu sunt din Urziceni.Microbuze nu mai sunt la 9,iar cu trenul nu vreau.

Omule, profita de sansa ca stai aproape si du-te la meci.

Zerg13.12.2007 15:23
Ce mult as vrea sa ajung la meciul asta.Adica de ajuns ajung dar nu am idee cum sa ma intorc ca eu sunt din Urziceni.Microbuze nu mai sunt la 9,iar cu trenul nu vreau. Deci,cred ca tot din fata televizorului.In schimb voi ,cei din Bucuresti,trebuie sa va duceti la meci

O masina personala sa ti se puna la dispozitie din partea clubului ar fi ok? :) eu sincer chiar nu stiu de ce mai postati asemenea mesaje, va faceti de ras. Sunt foarte multi suporteri care fac sacrificii si eforturi uriase sa fie alaturi de echipa (la sute si chiar zeci de mii de km) si nu se mai plang, iar tu care esti la 60 de km refuzi sa mergi cu trenul :). Dar tot tu :) acel suporter fanatic ii indemni pe cei din Bucuresti sa se duca la meci si banuiesc...sa ia atitudine impotriva ciobanului nu? Halal suporteri!

alexh13.12.2007 15:47

Stati linistiti, uitati-va la televizor pentru ca auzi bomba :

Comisia de Apel a hotãrât ca Steaua și Dinamo sã evolueze câte trei etape fãrã spectatori

Comisia de Apel a FRF a decis, joi, ca Steaua și Dinamo sã evolueze câte trei etape fãrã spectatori, deși inițial Comisia de Disciplinã luase hotãrârea ca ambele cluburi sã fie penalizate doar cu amenzi, pentru incidentele de la meciul direct, din etapa a 16-a.

"Dinamo și Steaua au cerut anularea sancțiunii cu penalitate de la meciul direct. Comisia de Apel a decis anularea acestei hotãrâri, care se încadra la articolul 83, și i-a încadrat la articolul 82, fiecare urmând sã joace câte trei etape fãrã spectatori. Aceastã hotãrâre intrã în vigoare de azi", a declarat joi, pentru NewsIn, secretarul general al Comisiei de Apel, Mircea Cezar Ionescu.

Steaua va evolua fãrã spectatori în meciurile cu Farul Constanța (etapa 19), CFR Cluj (etapa 21) și Unirea Urziceni (etapa 23), în timp ce Dinamo va juca fãrã aportul publicului în partidele cu Ceahlãul Piatra Neamț (etapa 20), Farul Constanța (etapa 22) și Politehnica Iași (etapa 24).

Comisia de Disciplinã a FRF a decis inițial ca echipele Steaua și Dinamo sã nu ispãșeascã nicio etapã de suspendare dupã incidentele din derby-ul etapei a 16-a, formațiile urmând sã plãteascã doar amenzi de 70.000 de lei, respectiv 80.000 de lei. În timpul meciului câștigat de roș-albaștrii cu scorul de 1-0, cele douã galerii au aruncat cu petarde și fumigene în spațiu de joc, ceea ce a dus la întreruperea jocului în trei rânduri. În urma acestui meci, peste 400 de persoane au fost reținute de cãtre jandarmi pentru identificare și amprentare.

alpopa13.12.2007 16:08

Platim tribut din nou amatorismului din conducerea clubului. Cum e posibil ca dupa ce comisia de disciplina tzi-a dat o sanctiune mai mult decat blanda dupa meciul cu Dinamo (doar amenda, stiind ca pentru lucruri mult mai marunte s-au dat alta data etape de suspendare) sa faci apel, riscand marirea pedepsei ?!

Desi nu sunt de acord cu suspendari de terenuri pentru simpla aprindere a tortelor, tin sa aplaud decizia comisiei de apel. Poate e un punct de plecare pentru schimbarea eternei mentalitati a conducatorilor romani (nu numai in fotbal): "facem apel, ca sa ni se micsoreze sanctiunea". Nu baieti ! LA APEL NU SE SCADE ! LA APEL SE REJUDECA !

Sa va f*t Gigi&Ilie&Argaseala

MAD_KAT13.12.2007 16:19

Marea problema e ca nu vom putea fi pe stadion cu CFR, aici e buba......ce sa mai.... sezonul asta e compromis.....trebuie sa prindem macar UEFA

The Flyer13.12.2007 16:21

doamne,ce cretini!

s-a scos ciobanul in meciurile astea,vine primavara,oamenii isi vad de ale lor,meciul cu CFR se joaca in pustiu............

axl13.12.2007 16:23

In evident dezavantaj fata de Dinamo, decizia asta. Jucam fara spectatori cu Farul, CFR si Urziceni. Ei cu Ceahlaul, Farul si Iasi. Ghinion.

Si-s curios daca din incasarile de bilete de la cele trei meciuri Steaua ar fi scos mai mult de 70.000.

shack3r13.12.2007 17:21
O masina personala sa ti se puna la dispozitie din partea clubului ar fi ok? :) eu sincer chiar nu stiu de ce mai postati asemenea mesaje, va faceti de ras. Sunt foarte multi suporteri care fac sacrificii si eforturi uriase sa fie alaturi de echipa (la sute si chiar zeci de mii de km) si nu se mai plang, iar tu care esti la 60 de km refuzi sa mergi cu trenul :). Dar tot tu :) acel suporter fanatic ii indemni pe cei din Bucuresti sa se duca la meci si banuiesc...sa ia atitudine impotriva ciobanului nu? Halal suporteri!

Crede-ma ca nu am cum . Nu pot sa vin singur cu trenul,chiar daca ar fi si 1 km distanta.Si da,eu chiar nu am posibilitatea sa ajung,ii indemn pe cei din Bucuresti sa luati atitudine.Oricum,gata,daca aveam si eu o problema asta s-a rezolvat.Avem terenul suspendat.Si te rog,nu mai acuza asa aiurea fara sa stii cum sta treaba

baraJa13.12.2007 17:50

nasol bai si cu trenu asta,tot felu de fiinte care te ataca daca mergi cu el!mai bine stai acasa si mai posteaza tu din aventurile tale in Urziceni!

1uLy4Nn13.12.2007 18:00

eu voi fi prezent...haideti si voi sa unplem stadionul si sa il injuram pe fecali fularsteaua2 fularsteaua2 fularsteaua2

stelist_sic8615.12.2007 14:42
fularultras ba nu mai astepti nici Cupa UEFA ca nu terminam nici pe locul 5 daca face Gigi curatenie in iarna!
Wally16.12.2007 01:34

Treaba e ca ar bine daca ar face "curatenie", numai ca el face "mizerie" si nu isi da seama. Sau mai bine spus e prea prost ca sa-si dea seama...

novac16.12.2007 01:38
Treaba e ca ar bine daca ar face "curatenie", numai ca el face "mizerie" si nu isi da seama. Sau mai bine spus e prea prost ca sa-si dea seama...

Wally, eu cred ca este bolnav psihic. Mai rau este ca se agraveaza.