FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

dorinel scuipat

horse3726.04.2005 06:53

ce fel de suporter e romanul? stau si ma intreb dupa imaginile cu Dorinel Munteanu care incaseaza scuipat dupa scuipat. aproape ca diferenta intre om si animal devine insesizabila. daca-i asa e grav.

rusine noua suporterilor

corlika26.04.2005 07:44

Daca iesirile unor oameni, care se vad atotstiutori in fotbal astea sunt, inseamna ca am decazut in primul rand ca oameni ,ca sa nu mai vorbesc de cum suntem privitzi ca suporteri si in primul rand ca romani afara... ! E un semnal de alarma care trebuia tras mai demult ,pt ca si alti jucatori (poate nu de talia lui Dorinel)au patit la fel.Le plang de mila celor de la Dinamo,cred ca e sentimentul de refulare care intervine din faptul ca si cu meciuri cumparate si cu tot felul de mijloace deloc ortodoxe, nu pot tine pasul ...dar asta e o alta poveste ...si sper in continuare ca vom mai avea asemenea povesti de scris multi ani de acum incolo :lol:

ADRIAN PACURAR26.04.2005 10:02

Rusine in primul rand noua ca si romani , educatia la noi lipseste cu desavarsire , iar syporterul roman se pare ca este asemanator unei etnii reprezentative ... Dar cand un vicepremier a fost scuipat ? Nu a fost acelasi lucru , voi fi criticat poate , dar nu mi se pare normal ceea ce se intampla in societatea noastra ,cred ca ziarele si televiziunile isi poarta si ei vina , au reusit sa promoveze anumiti indivizi destul de recalcitranti , nebunie au vrut , nebunie au si cred ca este doar un inceput ... E jenant :!:

sorin_77726.04.2005 10:58

o rusine IMENSA. nu am putut crede ochilor ce vad la stiri. Unii suporterii au luat-o razna rau. De fapt oare sunt suporteri? Sau o adunatura de "hahalere"?

dbd26.04.2005 12:54

rusine noua romanilor ...precis unii dintre stelisti se gandesc ca sa-i scuipam si noi pe cei de la Dinamo...dar ce vrei asta e gandirea romanului...de ce sa faca el si eu sa nu fac ? :?

Motanu D26.04.2005 13:12
rusine noua romanilor ...precis unii dintre stelisti  se gandesc ca sa-i scuipam si noi pe cei de la Dinamo...dar ce vrei asta e gandirea romanului...de ce sa faca el si eu sa nu fac ? :?

Crezi ca cei de la Dinamo merita scuipati ? Poate Borcea, si astfel de indivizi care promoveaza ura si prostia !!!

E rusinos. Si nu pentru ca cel in cauza e Dorinel; e rusinos ca un om a fost scuipat degeaba de o adunatura de cretini, care nu au capacitatea intelectuala de a intelege scopul de baza al sportului; de niste frustrati care cred ca golania e un stil de viata

Rusine !!!

elvis26.04.2005 13:16

Rusine noua, tuturor? Nu cred. Pe Ghencea Andone a fost aplaudat, acum 2 ani salutam calificarea lui Dinamo in Cupa UEFA... Pardon, eu nu ma simt, nici ca stelist, nici ca roman.

Rusine javrelor!!!

Urmeaza Hagi, Rotariu, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]?

Mandru ca sunt stelist! Mandru ca sunt roman!

Lupta Munti!

George Stan26.04.2005 14:47

Niste jegosi. Aia nu sunt suporteri de fotbal ci niste mari cacati. Nu scuipi un jucator care a facut atat pentru fotbalul romanesc si care nu a deranjat niciodata pe nimeni. De fapt, NU SCUIPI un jucator! Este de vina educatia fiecaruia, precum si faptul ca in Romania de azi, este apreciata mai degraba aroganta si stupezenia simpatica a a unora ca Ciobanul, Borcea, Netoiu, Dinel, Vama etc decat munca facuta de unul ca Dorinel in teren. Sa nu uitam ca Copos (un fost utecist si un om de o falsitate exemplara) a fost si el scuipat in Ghencea datorita declaratiilor tembele facute de cioban. Sa nu uitam ca, in Giulesti (patria lui Mihai Namol), antrenorii adversi capata un dus de scuipati la fiecare meci din partea unor indivizi pentru care cuvantul "flegmatic" inseamna cu totul altceva decat in DEX.

Mi-e sila de cei ce l-au injurat si Scuipat pe Munteanu, sunt mandru ca avem un astfel de jucator, si mai ales un astfel de OM in echipa.

Pentru cine vrea sa se enerveze, aici puteti vedea filmuletul cu Dorinel si acei suboameni care il injura si scuipa: http://www.gsp.ro/files/public/video/Dorin...0dinamovisti.rm

Virgil26.04.2005 15:03

Ceea ce au facut suporterii dinamovisti în ziua meciului cu National,reflecta în mare,starea societatii românesti la acest moment.

Din pacate astfel de acte nu sunt singulare,ele nu se întâmpla numai în Bucuresti.

Amintiti-va cum i-au batut suporterii lui "U" Cluj pe jucatorii CFR-ului din aceeasi localitate.

Nu e a buna.

Bunul simt,respectul,chiar indiferenta fata de adversari au cam disparut.S-au intensificat scandarile murdare,violenta,etc.

In acest climat "asigurat" de meciuri trucate,furate,de conducatori avizi de câstiguri imense si rapide,de arbitri slabi sau rau intentionati,au proliferat lipsa de respect,violenta chiar.

Toate acestea au fost posibile,dat fiind faptul ca societatea noastra e "bolnava".Sa se amelioreze e mult prea greu.Sa se faca bine,nici gând.Totul va merge pâna la capat si vom avea morti si raniti.

De abia de atunci încolo se poate vorbi de punerea piciorului în prag.Atunci când cei care vor faptui relele,vor avea un moment de luciditate si vor întelege ca puteau fi ei,copiii lor sau prietenii lor în cauza.

Amin.

fanatica26.04.2005 15:56

desi nu cred ca mai e o nouatate ca un fotbalist ce joaca la o echipa adversa,fie ea Dinamo,Rapid sau Steaua,este tratat groaznic.cu un trecut dinamovist si un prezent stelist,Munteanu i-a deranjat pe caini cu prezenta lui la meci,cred ca cel mai mult i-a deranjat ca Dorinel a fost prezent la umilirea lor in cotroceni;cu siguranta ca daca Dinamo castiga, acesta era jignit sau ironizat!cu un astfel de comportament huliganic,dinamovistii nu au facut decat sa ne arate inca o data ca nu stiu sa piarda!trebuia sa-l ignore si sa lase capul in jos pentru ca tocmai fusesera umiliti!in ciuda faptului ca Dorinel joaca acum la Steaua nu trebuia uitat faputul ca munti e un jucator important pentru nationala!!!

dawid26.04.2005 19:14

poate va intrebati dc evita jucatorii care activeaza in strainatate sa revina in divizia A. Amintiti-va si ce a patit Gica Popescu...Rusine dinamovisti frustrati de neputinta voastra, ar trebui sa fiti arestati pentru port ilegal de prostie (dar cine sa va bage la zdup, Garcea? voua militia va permite orice - sa accidentati mortal oameni cu masina, sa conduceti in stare de ebrietate, sa intrati cu fumigene in stadion - ca doar aveti relatii: Dinu,Netoiu)

Acum ii inteleg si eu pe Adi Ilie, Gica craioveanu s.a.m.d. Cum sa te intorci cand vezi astfel de imagini ?!!!!

WHO LET THE DOGS OUT ?

DINAMOVISTI SUNTETI VERIGA CEA MAI SLABA. LA REVEDERE, DRUM BUN !

Radoi26.04.2005 20:01

O mare rusine! Rusine acelori "oameni", mai bine zis animale. Nici nu ar merita sa-i spele ciorapii lui Dorinel care a facut atit de multe pentru Romania!

Acest eveniment arata, inca o data, cine sunt "suporterii" lui Dinamo!

Ie Iubim Dorinel. Nu te lasa afectat de niste caini jegosi!

HAI Steaua!

kyd27.04.2005 07:00

Asa ceva este inadmisibil. Bataie de joc.Se vede ca nu mai este respect fata de un jucator emblematic al Romaniei.

misha28.04.2005 09:31

rusine dinamovistilor care au uitat cate a facut Munteanu pentru ei

reddog06.05.2005 21:06
Ceea ce au facut suporterii dinamovisti în ziua meciului cu National,reflecta în mare,starea societatii românesti la acest moment.

Din pacate astfel de acte nu sunt singulare,ele nu se întâmpla numai în Bucuresti.

Amintiti-va cum i-au batut suporterii lui "U" Cluj pe jucatorii CFR-ului din aceeasi localitate.

Nu e a buna.

Bunul simt,respectul,chiar indiferenta fata de adversari au cam disparut.S-au intensificat scandarile murdare,violenta,etc.

In acest climat "asigurat" de meciuri trucate,furate,de conducatori avizi de câstiguri imense si rapide,de arbitri slabi sau rau intentionati,au proliferat lipsa de respect,violenta chiar.

Toate acestea au fost posibile,dat fiind faptul ca societatea noastra e "bolnava".Sa se amelioreze e mult prea greu.Sa se faca bine,nici gând.Totul va merge pâna la capat si vom avea morti si raniti.

De abia de atunci încolo se poate vorbi de punerea piciorului în prag.Atunci când cei care vor faptui relele,vor avea un moment de luciditate si vor întelege ca puteau fi ei,copiii lor sau prietenii lor în cauza.

Amin.

Intr-adevar, penibil gestul acelui suporter. Dar nici unii dintre voi nu sunt mai buni...Cred ca ai dreptate, asa a ajuns societatea noastra in general.