FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dica, la un pas de Middlesbrough (OLS)!

fcsteaua.ro12.12.2007 22:00

Actualul capitan al Stelei, Nicolae Dica, se afla in negocieri avansate cu "cosmarul" din semifinalele Cupei UEFA, Middlesbrough. Dica va purta negocierile finale imediat dupa meciul cu Arsenal din Liga Campionilor.

Nicolae Dica va fi urmarit si la meciul cu Arsenal de reprezentantii lui Middlesbrough, pentru ca imediat dupa terminarea meciului, Dica, impreuna cu fostul sau impresar, Dumitru Tudor, sa mearga la un hotel din Londra unde vor avea loc negocierile finale.

"Tratativele le purtam de cateva zile, iar eu sunt in Anglia acum. Din cate stiu, Argaseala s-a intalnit cu oficialii lui Middlesbrough si sunt aproape de un acord. Imediat dupa terminarea meciului vom discuta ultimele detalii ramase", ne-a spus Dumitru Tudor.

Din cate se pare, Steaua va obtine pe Dica un pret de minim 4 milioane de euro.

stefanVl13.12.2007 01:19

Sper sa scape odata Steaua de "super talentul" Dica.. "Dicanho" auzi si tu.. grafica Champions League arata maxim 1 km alergat in dreptul lui.. jucator egoist, puturos.. mari prosti cei care-l vor cumpara dar sa ne scape de "cancerul" asta

laziochicago13.12.2007 01:22

pleaca ma odata valoare neinteleasa ce esti. Crapa fierea-n tina daca ti mingea sub 4 secunde, nu? Mori daca are altul vreo ocazie? Tu tu tu si nimeni altcineva. Oh, si Lacatus care nu are curajul sa te tina pe bara. Tu ai distrus mijlocul de nu mai stiu aia ce sa faca si cind, tu incurci atacul, tu esti groparul lui Cristocea si Iacob si din cauza ta nu au avut loc Ochirosii si Bostina. Nu Becali-ala saracu nici nu stie citi jucatori sunt pe teren-este vina ta. Suntem ce suntem din cauza lui Olaroiu care ne-a omorit cheful de fotbal si din cauza ta care ne omori cele trei ocazii de gol care mai vin.

john_8613.12.2007 02:43

La revedere, Dica, iti multumim pentru tot ce ai facut pentru Steaua noastra si bafta in continuare la orice echipa vei ajunge si la echipa nationala.

intrebari pentru cei care au postat inaintea mea: nu va mai aduceti aminte de anii in care Dica ajungea golgeterul Stelei si al campionatului si era poreclit "omul-titlu"?

nu va mai aduceti aminte de meciurile sale de anul trecut din CL?

mai ganditi-va si faceti raportul bucurii/dezamagiri pe care vi le-a adus Dica(valabil in cazul oricarui jucator al Stelei) si abia apoi criticati-l daca aveti dreptul

COSTYNATOR13.12.2007 06:28

Sper ca transferul se va realiza,asa poate vom juca si noi ceva in atac.M-am lamurit cu Dica.El e bun l a toate si la nimic.El trebuie sa creeze,sa paseze,sa centreze,sa marcheze,sa deposedeze si de fapt nu face nimic bine din toate astea.Cei care spun ca nu trebuie sa uitam ce a facut pentru Steaua,ar trebui sa vada ca in ultimele 2 sezoane nu a facut mai nimic,cu exceptia meciurilor de anul trecut din UCL,cand a tras tare ca sa poata pleca afara,iar apoi sa accidentat.Nu cumva este un semn ca mai intai trebuie sa-ti faci datoria si sa te gandesti mai putin la plecare?

Asa ca sincer vreau sa scape Steaua de Dica.DU-TE Dica DU-TE.Dar sincer cred ca va ramane pentru ca cei de agara nu se vor pacali cu un PUTUROS.

P.S. Daca va pleca totusi(mai ales in Anglia),pun pariu cu oricine ca in maximum 6 luni va ajunge pe banca de rezerve.Apoi dupa mai multe plimbari pe la diverse echipe se va intoarce in Romania ca sa-si resusciteze cariera,pentru. ca numai noi ridicam PUTUROSII la rang de vedete.

SSK13.12.2007 07:12

Dica este un jucator mare, care a facut multe pentru Steaua in ultimii 3 ani de zile. Nu-i prevad insa un viitor stralucit in Anglia, unde se joaca un fotbal bazat pe angajament total. I-as fi dorit un transfer in Spania sau chiar Portugalia. Altfel, lentoarea lui s-ar putea sa-i fie fatala.

Oricum, drum bun Dica! A venit momentul sa pleci.

CELINEE13.12.2007 07:15
Sper sa scape odata Steaua de "super talentul" Dica.. "Dicanho" auzi si tu.. grafica Champions League arata maxim 1 km alergat in dreptul lui.. jucator egoist, puturos.. mari prosti cei care-l vor cumpara dar sa ne scape de "cancerul" asta

aceiasi parere o am si eu.nimic chiar nimic nu face.sa plece si poate vine altul mai bun

mache13.12.2007 09:31

Oameni buni intelegi o chestie : fara Dica nu aveam calificare in CL, nu ajungeam la 23 de campionate... Ce repede uitati ce face bun un om ...

PS: pentru admini - voi mai suportati mult aberatiile prepuberilor de p-aici? nu zic c-ar trebui instaurata cenzura dar cand se depasesc anumite nivele de bun simt ar trebui intervenit pentru a nu se balacari acest site doar din prisma comentariilor unor imberbi care se dau cu pumnu'n piept ca "Steaua suntem noi" si nu si-au dat nici macar tezele la mate din liceu

steaua_gloria13.12.2007 12:16

Nu stiu ce sa zic: sa plece , sa nu plece. Totusi mai bine sa plece, isi doreste mult asta , a facut multe pentru Steaua, chiar daca acum , la final ne-a lasat cu buza umflata prin prestatiile sale. Oricum acolo unde pleaca , sper sa aiba succes si sa ajunga MACAR la nivelul lui Mutu. dica10

Kustic13.12.2007 12:27

ce fel de oameni sunteti... ar trebui sa va fie rusine .. cand dadea Dica gol impotriva lu Dinamo Kiev lu Lyon etc. erati instare sa il pupati si in fund sa nu plece de la Steaua, acum il injurati. sunteti oameni de nimic, daca Becali ar aduce jucatori de 30 de milioane euro tot nu ati fi multumiti si tot ia-ti injura la atingerea mingiei. ca vise pare voua ca nu face cat a dat pe el si asta pentru ca sunteti huligani. ati vazut pe pepe la real chiar daca greseste tot este incurajat de suporteri chiar cand a facut hents si a oferit penalti pentru lazio tot nu a fost injurat.

mie rusine cu voi! mie rusine sa zic ca sunt stelist din cauza unora ca voi!

M@RI@13.12.2007 12:29

Cum puteti sa spuneti ca Dica nu e bun de Steaua si ca bine ca ne scapa de el???

Daca va mai amintiti in sezonul trecut de CL, daca nu era Dica, Steaua era nimica...si nu facea nici macar un punct cat a facut anul acesta....Si la echipa nationala ce credeti ca il cheama doar asa de umplutura?:|....In fine, daca tot pleaca macar sa apuce sa joace la Middlesbrough...

Acuma sunt curioasa s dica10 a vad cine va lua tricolul cu nr.10..:P

dica10

Si pentru cei ce spun ca s-au lamurit cu Dica...ca nu e bun de nimica...am o intrebare la cate meciuri in care a jucat Dica v-ati uitat? 1,2?....Si apoi veniti sa ziceti ca v-ati lamurit de valoarea lui...Dica nu poate sa fie si in aparare si si in atac, de cate ori ati vazut ca a jucat in aparare pentru ca ceilalti nu se descurcau singuri??...Si daca nu primeste pase cum ati vrea sa inscrie in fiecare meci??...Si daca si de Dica ziceti ca nu e bun..atunci la Steaua in momentul de fata, mai exista vreun jucator bun?!

Oricum Steaua nu mai da goluri ca si inainte de la plecarea lui Paraschiv...

COSTYNATOR13.12.2007 13:11

[quote name='M@RI@' date='Dec 13 2007, 12:29 PM' post='203111

Acuma sunt curioasa s dica10 a vad cine va lua tricolul cu nr.10..:P

dica10

Panarama de Lovin,care a procedat la fel si cu nr 20 pe care-l avea Ogararu.

novac13.12.2007 13:18
ce fel de oameni sunteti... ar trebui sa va fie rusine .. cand dadea Dica gol impotriva lu Dinamo Kiev lu Lyon etc. erati instare sa il pupati si in fund sa nu plece de la Steaua, acum il injurati. sunteti oameni de nimic, daca Becali ar aduce jucatori de 30 de milioane euro tot nu ati fi multumiti si tot ia-ti injura la atingerea mingiei. ca vise pare voua ca nu face cat a dat pe el si asta pentru ca sunteti huligani. ati vazut pe pepe la real chiar daca greseste tot este incurajat de suporteri chiar cand a facut hents si a oferit penalti pentru lazio tot nu a fost injurat.

Kustik, tu de fapt ce cauti pe aici? Esti dintre cei 4,85% care paraziteaza? Vezi ca ai jos cateva din 'declaratiile' tale, jignitoare si imberbe. Probabil ca mai sunt dar nu pierd timpul. Lasa-ne ...

9 Dec : imi cer scuze ca redeschid subiectul dar cu Becali Steaua a ajuns in semifinalele UEFA cu Becali Steaua a ajuns in grupele ligi si a terminat pe 3 si tot cu Becali Steaua a reajuns in grupe chiar daca nu a iesit campioana..... omu are gura spurcata si debiteaza numa prostii dar a avut rezultate.

7 Dec : si il injurati atat pe oier dar trebuie sa tineti cont ca el a revolutionat fotbalul romanesc ... el a investit el a avut rezultate europene .. el a aratat tuturor ca se poate, ..... a facut din Liga 1 o competitie de 18 echipe nu doar de 3 4 cum a fost atatia ani.

30 Nov : penibil jocul nimic nu a mers... Dica nici nu a fost pe teren, pierdea toate mingiile, dadea pase aiurea. poate ca ar fi bine sa plece ..........

20 Nov : ... inca ceva va credeti prea importanti dar nu sunteti!!!! nu jucatorii sau Becali etc vorbesc despre voi ci voi vorbiti despre ei... Steaua nu depinde de voi, voi depindeti de Steaua... rusine suporterilor romani...

18 Sept : . toti fanatici sunt niste jigodii nu conteaza suporterul carei echipe e... HULIGANI !! si tare mult m-am bucurat cand am fazut ca Zenga face furori la Dinamo primul meci castigat cu 5-2 ... imi place sa vad ca o echipa joaca fotbal nu conteaza ce echipa e ... doar ca daca ar fi Steaua .......

@gianini : PROSTILOR - Same Koustik. Up yours!

SzabiStelistu13.12.2007 13:44
aceiasi parere o am si eu.nimic chiar nimic nu face.sa plece si poate vine altul mai bun

sunteti tare prosti!!!!parerea mea e ca Dica e cel mai talentat jucator de la Steaua,doar acuma nu este intr-o mare forma!dar va reveni el....

Deliric113.12.2007 14:06

Cred ca Dica este un jucator tehnic cu o viziune buna a jocului (cred ca ce m-ai buna dintre jucatori romani) .Mutu pe langa el ar fi "mic copil" dar Mutu alearga se zbate si de aceia Mutu este ales de 3 ani in-coace cel mai bun fotbalist roman. Cat despre ramanerea lui la Steaua nu cred ca se mai poate ,patronu` nu-l vrea(sau ma rog vrea bani in locu` lui..) , o mare parte din suporteri nu-l mai vrea ,SI MAI ALES NICI EL NU MAI VREA SA JOACE LA ECHIPA ASTA (altfel nu-mi explic cum de nu alearga) , cred ca ar trebui sa plece.A facut multe pentru Steaua si pentru asta merita respectat . Sper sa se realizeze la alta echipa pentru. ca are calitati.

st_194713.12.2007 15:00

Nu stiu de ce dar am impresia ca esti un suporter din ala "de sufragerie" .Mai bine taci din gura

Kustic13.12.2007 15:06

prietene novac nu vad ce am spus aiurea acolo.... Dica trebuie sa plece, nu prea a avut meciuri bune dupa accidentare dar asta nu inseamna ca il injur ... este cazul sa plece dar cu suporterii scandandui numele macar atat merita.

si poate tu vezi o jignire cand spun ca Becali a facut ceva! este problema ta! si poate te doare adevaru ca nu stiti sa fiti suporteri adevarati! si poate consideri ca este o jignire cand iti spun ca nu ma intereseaza ce parere ai tu despre mine... eu doar va spun ca aveti un comportament penibil. nu se poate sa il huiduiti in halul asta pe pustiul de surdu ganditiva daca vine Becali sau Laca la unu din voi si va spune ca va vrea in echipa chiar daca voi nu stiti cu ce se mananca fotbalul si va baga in teren pentru o anumita suma de bani ce ati face ... ar trebui sa injurati conducerea nu pe surdu sau pe Lovin sau pe Iacob sau Neaga ca nu dau gol...

axl13.12.2007 15:10

!!!

Atentie la limbaj si jigniri.

novac13.12.2007 16:17
prietene novac nu vad ce am spus aiurea acolo.... Dica trebuie sa plece......

kustik, pe mine m-au deranjat catologarile tale la gramada gen "voi astia", jignirile fara destinatar si inconstanta ta in declaratii (lucru pe care il reclami la ceilalti). Nimeni nu l-a injurat pe Dica, tu esti cel care interpretezi gresit epitetele "puturos", "lenes" la capitolul injuraturi. citat : ,, erati instare sa il pupati si in fund sa nu plece de la Steaua, acum il injurati. "

suporterii se manifesta (aplauda, huiduie, canta sau injura) in raport de prestatia acestora pe teren. Asta este "plata" jucatorilor pentru ceea ce fac si este unul din riscurile meseriei de fotbalist. In cazul celor doi, ei sunt penalizati din motive diferit : Dica - mimeaza fotbalul de asta primavara, Surdu - nu poate fi decat copie de fotbalist sau Elvis.

Despre Becali eu personal nu stiu nici macar un lucru bun pe care sa-l fi facut pentru Steaua. Actiunile lui sunt doar pentru capital electoral si imbogatire. Enumera-le tu daca le stii, convinge-ma.

Sunnyblack13.12.2007 20:35

deacord, cu "jocul lui lent",

dar o inscris si de multe ori cand nu te asteptai pentru Steaua.

deci sai uram drum bun

si numa bine .

Radeni_Stelistul15.12.2007 18:09

mdea acuma aia de la boro i-au zis pe fatza...."Dica e prea slab pentru noi.."si f bine au facut-o poate asa mai revine si asta cu picioarele pe pamant..!

Wally16.12.2007 00:30

Iarna asta vor incepe telenovele numite "Dica", "Goian", "Ana Maria Prodan, Fratii Becali si Tudor". Ne vom "delecta" cu cate un episod in fiecare zi...

1uLy4Nn16.12.2007 09:46

du-te Dica du-te du-teeeee