ce fel de oameni sunteti... ar trebui sa va fie rusine .. cand dadea Dica gol impotriva lu Dinamo Kiev lu Lyon etc. erati instare sa il pupati si in fund sa nu plece de la Steaua, acum il injurati.
sunteti oameni de nimic, daca Becali ar aduce jucatori de 30 de milioane euro tot nu ati fi multumiti si tot ia-ti injura la atingerea mingiei. ca vise pare voua ca nu face cat a dat pe el si asta pentru ca sunteti huligani. ati vazut pe pepe la real chiar daca greseste tot este incurajat de suporteri chiar cand a facut hents si a oferit penalti pentru lazio tot nu a fost injurat.
mie rusine cu voi! mie rusine sa zic ca sunt stelist din cauza unora ca voi!
Kustik, tu de fapt ce cauti pe aici? Esti dintre cei 4,85% care paraziteaza? Vezi ca ai jos cateva din 'declaratiile' tale, jignitoare si imberbe. Probabil ca mai sunt dar nu pierd timpul. Lasa-ne ...
9 Dec : imi cer scuze ca redeschid subiectul dar cu Becali Steaua a ajuns in semifinalele UEFA cu Becali Steaua a ajuns in grupele ligi si a terminat pe 3 si tot cu Becali Steaua a reajuns in grupe chiar daca nu a iesit campioana..... omu are gura spurcata si debiteaza numa prostii dar a avut rezultate.
7 Dec : si il injurati atat pe oier dar trebuie sa tineti cont ca el a revolutionat fotbalul romanesc ... el a investit el a avut rezultate europene .. el a aratat tuturor ca se poate, ..... a facut din Liga 1 o competitie de 18 echipe nu doar de 3 4 cum a fost atatia ani.
30 Nov : penibil jocul nimic nu a mers... Dica nici nu a fost pe teren, pierdea toate mingiile, dadea pase aiurea. poate ca ar fi bine sa plece ..........
20 Nov : ... inca ceva va credeti prea importanti dar nu sunteti!!!! nu jucatorii sau Becali etc vorbesc despre voi ci voi vorbiti despre ei... Steaua nu depinde de voi, voi depindeti de Steaua... rusine suporterilor romani...
18 Sept : . toti fanatici sunt niste jigodii nu conteaza suporterul carei echipe e... HULIGANI !! si tare mult m-am bucurat cand am fazut ca Zenga face furori la Dinamo primul meci castigat cu 5-2 ... imi place sa vad ca o echipa joaca fotbal nu conteaza ce echipa e ... doar ca daca ar fi Steaua .......
@gianini : PROSTILOR - Same Koustik. Up yours!