... Avem tipografie la un pret bun, dar daca reusesti sa obtii un pret bun la o calitate buna, cu atat mai bine.
Eu obtin oferta intr-o ora doua, nu asta este problema. Dati-mi obiectul muncii, ce anume sa cer : tiraj, carton, cate culori, daca aveti un model pentru interior (al matritei pentru inserturi si carti de vizita), grosimea mapei (10-30 coli, zic eu), plastifiat /lacuit UV, stiii tu amanunte din astea, esentiale.
Cd-uri poate pentru magazinul online. Pentru altceva, noi nu le vedem rostul
Eu ziceam ca pana vom reusii sa avem magazinul sa incercam sa scoatem cateva sute de CD/DVD-uri, cu AISS imprimat pe fata si sa le folosim ca material promotional. Este destul loc sa punem imagini (cu rezolutie!), filmulete si actiuni, la fel cum putem pune si materialele de promovare care le (vom?) tiparim. Oriunde merge cineva de-al nostru lasa CD-ul sau macar descarca materialul in calculatorul omului.
LE. O mapa, un pliant sau un CD-u inscriptionat pot face diferenta, aducand un plus la o intalnire, indiferent cat de bine pregatit te prezinti. Creeaza impresia de profesionalism, seriozitate si stabilitate ... credibilitatea aceea care ne poate ajuta sa crestem ... O sa ajung la sedinta. ok.