FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[mkt-pr] Carti De Vizita, Mape Si Alte Materiale De Imagine

George Stan12.12.2007 12:21

Trebuie facute un minim de carti de vizita, mape si alte chestii pentru cei care reprezinta imaginea AISS la diverse intalniri.

Asadar avem nevoie de:

Un model carte de vizita

Un model Mapa de prezentare + continutul ei

-- alte idei --

Deadline: 1 Februarie 2008 (totul tiparit)

SSK13.01.2008 14:01

S-a reluat la sedinta IMPORTANTA deosebita a acestui proiect (de care atarna si alte eventuale actiuni ale AISS).

Sper ca echipa de MKT/PR sa respecte termenul limita.

Kustino13.01.2008 20:26

Daca vrem sa facem ceva calumea, 1 februarie este un termen mult prea mic pentru a pune la punct o strategie de comunicare pentru asociatie ( vezi 'mape' ) . Cartile de vizita vor fi gata, dar prezentarea asociatiei nu, si vb serios, daca incepem cu promovari gen ' societatea noastra ofera o gama larga de servicii in domeniul ...' . NU o sa realizam nimic.

Kustino17.01.2008 14:03

Departamentul marketing este convocat sambata la ora 12 la statia de metrou romana ( iesirea de la coloane ) pentru sedinta de lucru.

Miaus17.01.2008 14:45
Departamentul marketing este convocat sambata la ora 12 la statia de metrou romana ( iesirea de la coloane ) pentru sedinta de lucru.

Imi pare foarte rau dar eu sunt extrem de obosit dupa concediul pe care l-am avut si in weekend vreau sa dorm cat vreau.

Sunt foarte de acord sa vin dar nu am putea muta intalnirea la 14-15?

Kustino17.01.2008 14:50

pentru ca unii membri nu pot ajunge atunci

Miaus17.01.2008 14:54

Lasa ca il pun pe domnul Stroe sa imi faca un briefing atunci:)

Kustino07.02.2008 11:32

Aseara a avut loc sedinta departamentului de marketing, intalnirea a avut loc pentru a discuta spinoasa problema a mapelor si va pot spune ca s-au facut progrese considerabile. Sper sa terminam la timp ca sa nu ii dam ocazia lui George sa posteze iar ' Not again kustino ' :)

Toate cele bune

novac07.02.2008 13:47

Haideti, va rugam frumos cu mapele alea, ca multe altele depind de ele, orice intalnire/contact este mai usor de facut atunci cand lasi un proiect/propunere/cerere intr-un ambalaj colorat. Este nevoie de ele ca de aer.

Voi suna si eu la o tipografie pentru oferta de producere al mapelor, sper sa scot un pret bun ... revin cu pretul.

Daca reusiti sa ne spuneti si ceva despre materialul video pentru CD-uri ar fi super :D

Kustino07.02.2008 14:14

Cd-uri poate pentru magazinul online. Pentru altceva, noi nu le vedem rostul

Toate cele bune

P.S. Avem tipografie la un pret bun, dar daca reusesti sa obtii un pret bun la o calitate buna, cu atat mai bine.

novac07.02.2008 14:35
... Avem tipografie la un pret bun, dar daca reusesti sa obtii un pret bun la o calitate buna, cu atat mai bine.

Eu obtin oferta intr-o ora doua, nu asta este problema. Dati-mi obiectul muncii, ce anume sa cer : tiraj, carton, cate culori, daca aveti un model pentru interior (al matritei pentru inserturi si carti de vizita), grosimea mapei (10-30 coli, zic eu), plastifiat /lacuit UV, stiii tu amanunte din astea, esentiale.

Cd-uri poate pentru magazinul online. Pentru altceva, noi nu le vedem rostul

Eu ziceam ca pana vom reusii sa avem magazinul sa incercam sa scoatem cateva sute de CD/DVD-uri, cu AISS imprimat pe fata si sa le folosim ca material promotional. Este destul loc sa punem imagini (cu rezolutie!), filmulete si actiuni, la fel cum putem pune si materialele de promovare care le (vom?) tiparim. Oriunde merge cineva de-al nostru lasa CD-ul sau macar descarca materialul in calculatorul omului.

LE. O mapa, un pliant sau un CD-u inscriptionat pot face diferenta, aducand un plus la o intalnire, indiferent cat de bine pregatit te prezinti. Creeaza impresia de profesionalism, seriozitate si stabilitate ... credibilitatea aceea care ne poate ajuta sa crestem ... O sa ajung la sedinta. ok.

Kustino07.02.2008 14:39

Te invitam la urmatoarea sedinta a departamentului de marketing sa discutam mai pe larg aceasta problema. sedinta va avea loc cel mai probali saptamana viitoare miercuri in zona universitate.

novac12.02.2008 22:16

Kustino cum a ramas? Va intalniti maine ... (astazi, ma rog), ca daca da, vreau sa dau o tura si pe la tipografie sa iau ceva mostre de mape/cartoane ... ce gasesc de ciordit pe la fata aia.

lbj12.02.2008 22:59

novac, nu stim nimic sigur momentan, o sa discutam maine si te anuntam si pe tine. daca poti sa aduci mostre de material ar fi bine, in mare stim ce vrem dar pe ceva palpabil te dai mai usor cu parerea.

novac19.02.2008 16:17

Am luat mostrele de mape/carton. Dati-mi si mie un semn daca va intalniti astazi sau ... sa vi le las, dar unde?