Astazi, la BoomTv, emsiunea lui Gabi Safta.
Tema: Legea lui Mitica
Invitati: Un suporter dinamovist, un reprezentat din parlament, Mitica la telefon
Astazi, la BoomTv, emsiunea lui Gabi Safta.
Tema: Legea lui Mitica
Invitati: Un suporter dinamovist, un reprezentat din parlament, Mitica la telefon
M-as fi inscris cu placere, dar trebuie sa fiu la master azi la ora aia si in plus nu ma simt nici bine. Sorry. Data viitoare
Daca nu sunt doritori, o sa ma duc eu, si asa m-am apucat de lecturat legea in amanunt.
Go Adi GO!
Pacat ca nu prind boomul...
Daca e vreun numar la care pot sa sune telespectatorii da un sms."tii lui de handicapat.
La ce ora este ?
20:00
Arta Football Direct asa se numeste emisiunea, dupa cate am vazut pe situl lor...
Acuma sa vedem unde vizoonam si noi, astia care nu prind Boom.
Poate pe viitor stabiliti si voi o clauza cu BOOM sa ne dea pentru arhiva emisiunile la care merg membrii AISS, atat emisiunile ce vor fi cat si cele care au fost.
Nu cred ca e mare investitie in imaginea AISS mersul la emisiuni BOOM pentru ca nu stiu cate lume prinde BOOM, si astfel ei isi fac emisiunile iar noi ramanem cu senzatia ca ne-am facut reclama.
In cazul in care ne dau emisiunile le vom putea posta pe situl AISS la capitolul realizari, fiind astfel un lucru bun si pentru noi, ne promovam imaginea si de ce nu si pentru BOOM pentru ca ii promovam si pe ei, poate cei care intra pe situl AISS vor deveni interesati de acest post vazand emisiunile sportive.
Andyro, sa le zici ca vrei si tu o inregistrare ca sa o punem pe site pentru ca multa lume nu prinde boom.
Indiferent de asta, cine prinde boom si poate inregistra, stiti ce sa faceti.