FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Badoi la Timisoara (Sport.ro)!

fcsteaua.ro12.12.2007 00:45

Steaua incepe reorganizarea la echipa, iar primul jucator care isi face bagajele este Badoi. Fostul rapidist a semnat pe doi ani cu Poli Timisoara, informeaza ProSport

Intelegerea a avut loc inca de acum sase saptamani, iar Steaua va primi 400.000 de euro pentru acest transfer.

laziochicago12.12.2007 04:47

Pacat. S-au dus Bostina si Thereau, se duce Badoi...numai Lovin si Ov Petre nu se duc. De cind au venit ***** aia de la Timisoara/national (Olaroiu Coman ov Petre) s-a ales praful de Steaua.

Nu e vina echipei ca nu are cine sa ii motiveze spiritual. Nu este vina echipei ca este infrinata cu tactici extraordinare prin anii 1920's. Nu este vina echipei ca victoria este da gol la noroc si pe urma trage de timp cind pe vremuri atacam de cind incepea meciul soi daca se termina 0-3 tot nu ramineam cu un gust amar. Imi este sila de Steaua si imi ajunge cite week-end-uri distruse am avut de cind a venit Olaroiu. Pleaca Lacatus, nu esti antrenor. Cine este antrenor bun? Nu stiu dar stiu ca ultimii trei sunt mai afoni decit afonii. Ciinii rosii au schimbat trei antrenori in citeva saptamini si pe urma au rupt campionatul-noi de ce nu putem face la fel? Ce mai avem de pierdut? Eu l-ash fi angajat pe Rednic ori Andone imediat ca au ura pe Dinamo si rapid amindoi si ca Dica et comp nu ar fi indrasnit sa miste in front. Dar ce stiu eu? Toti care au fost in lotul Stelei la Middlesborough trebuiau dati afara pentru ca odata invatat cu umilinta este greu sa iti mai revii la aceasi echipa. Dar ce stiu eu?

Kustic12.12.2007 06:33

nici nu stiu cine si la dorit pe badoi la Steaua probabil la adus Adrian Ilie ca si pe zaharia

Fan_Piturca12.12.2007 06:59

Nu a jucat nimic la Steaua, poate sa plece dupa parerea mea, e batran deja si daca nu s-a adaptat nu cred ca se va mai adapta.

Multi spun ca era "ceas la Rapid" insa uita un aspect important, acela ca Rapid e o echipa mica, de pluton, cu "antecedente" serioase in serie B, unde sa speram ca se va intoarce. La rapid se descurca orice jucator, ganditi-va ca Badoi era constant acolo, la Steaua, in Champions League trebuie sa ai ceva in plus. In comparatie cu Banel, jucatorul care ma enerveaza cel mai mult fiindca alearga bine si centreaza prost, Badoi e totusi inferior.

Imi pare rau pentru el, probabil anii pentrecuti sub podul grant isi spun cuvantul!

Du-te cu Dumnezeu Badoi, la cimicioara, AEK bragadiru stiinta Universitatea 1890, cimentul fieni sau unde altundeva vrei! Sa dai goluri, sa iei prime de meci si sa nu te accidentezi! Nu e vina ta, poate e a celor care te-au adus sau a celor care nu te-au bagat!

Bafta!

PS Sa joci prost impotriva Stelei daca se va intampla :tongue:

think_again12.12.2007 12:48

looll bah voi sunteti nebuni astia care comentati de Lovin si Ovidiu Petre pentru informatii astia is cei mai buni inchizatori si joaca ce trebuie sa joace un inchizator pentru asta sunt la Steaua si Lovin daca nu ma insel in ultimul meci trecea prin aia de la gloria ca prin branza scuzati expresia si pentru informatii Lovin si Ovidiu Petre sunt printre primii 5 din echipa la suturi la poarta de la distanta si precizie si forta

yo_marius12.12.2007 12:55
i Lovin si Ovidiu Petre sunt printre primii 5 din echipa la suturi la poarta de la distanta si PRECIZIE (!??!???) si forta

prietene...think again :wink:

si nu ma refer la nick-ul tau...

axl12.12.2007 14:02

Sunt absolut sigur ca Badoi va exploda la Poli si va fi mai bun ca la Rapid.

puiu mordasan12.12.2007 14:18
:steagcruce: Bun...deci a inceput remanierea lotului! Sa dai afara pe cineva nu-i greu,in schimb problema este ce pui in loc...Badoi nu-i o pierdere prea mare si sper sa gaseasca Laca un inlocuitor mai bun! Forza Steaua!!!
ANTIgigi12.12.2007 16:36
looll bah voi sunteti nebuni astia care comentati de Lovin si Ovidiu Petre pentru informatii astia is cei mai buni inchizatori si joaca ce trebuie sa joace un inchizator pentru asta sunt la Steaua si Lovin daca nu ma insel in ultimul meci trecea prin aia de la gloria ca prin branza scuzati expresia si pentru informatii Lovin si Ovidiu Petre sunt printre primii 5 din echipa la suturi la poarta de la distanta si precizie si forta

L.o.v.i.n......tu esti tata?! imi lipseste freza ta....

steaua_gloria12.12.2007 16:42

Sincer mie imi placea de badoi, insa nu prea a avut ocazia sa-si demonstreze valoarea.

Sunnyblack13.12.2007 20:16
Sincer mie imi placea de badoi, insa nu prea a avut ocazia sa-si demonstreze valoarea.

pacat badoi este un jucator foarte bun.

mult succes la Timisoara.

Sorin

LeoKinG14.12.2007 23:16

Drum bun... tot rrapidist esti indiferent unde vrei juca!

Wally14.12.2007 23:19

Am scapat de unul, mai trebuie sa mai scapam si de altii. Drum bun, milogule!

JDERUL15.12.2007 08:45

La noi oricum facea tusa. Poate mai da jjjjjj ceva si il ia pe Torje la schinb!

stelistub15.12.2007 15:50
Pacat. S-au dus Bostina si Thereau, se duce Badoi...numai Lovin si Ov Petre nu se duc. De cind au venit ***** aia de la Timisoara/national (Olaroiu Coman ov Petre) s-a ales praful de Steaua.

Nu e vina echipei ca nu are cine sa ii motiveze spiritual. Nu este vina echipei ca este infrinata cu tactici extraordinare prin anii 1920's. Nu este vina echipei ca victoria este da gol la noroc si pe urma trage de timp cind pe vremuri atacam de cind incepea meciul soi daca se termina 0-3 tot nu ramineam cu un gust amar. Imi este sila de Steaua si imi ajunge cite week-end-uri distruse am avut de cind a venit Olaroiu. Pleaca Lacatus, nu esti antrenor. Cine este antrenor bun? Nu stiu dar stiu ca ultimii trei sunt mai afoni decit afonii. Ciinii rosii au schimbat trei antrenori in citeva saptamini si pe urma au rupt campionatul-noi de ce nu putem face la fel? Ce mai avem de pierdut? Eu l-ash fi angajat pe Rednic ori Andone imediat ca au ura pe Dinamo si rapid amindoi si ca Dica et comp nu ar fi indrasnit sa miste in front. Dar ce stiu eu? Toti care au fost in lotul Stelei la Middlesborough trebuiau dati afara pentru ca odata invatat cu umilinta este greu sa iti mai revii la aceasi echipa. Dar ce stiu eu?

Ov Petre este u jucator unic la Steaua,asa ca ciocul mic daca nu stiti fotbal

novac15.12.2007 16:44
Sunt absolut sigur ca Badoi va exploda la Poli si va fi mai bun ca la Rapid.

@axl, nu stiu daca va fi mai bun ca la rapid dar sigur va fi foarte motivat impotriva Stelei. Eu nu-l inteleg pe 'le dobitoc' de ce face balci, ii umileste si-i jigneste la despartire. La fel a facut si cu Bostina, cu Elton, cu Gurita, de fapt cu toti pe care i-a dat afara. Singurul "castig" este ca avem inca un dusman care-si va da viata pe teren impotriva Stelei. Fara nici o prima. Daca o sa-l bage maine pe Gurita sa vezi ce mare atacant este asa batran la 55-60 de ani.

Si mai cred ca si la Gloria tot gura asta proasta a lui Jiji i-a motivat pe aia sa joace. Cica i-ar fi dat cash-ul inapoi si ca l-au pupat pe dinti. Ne-am desatelitnizat, ca sa zic asa.