FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iarta-ne Nicule !!!

Motanu D23.04.2005 22:22

Dupa meciul cu Valencia (cel din tur) am deschis pe acest forum un topic cu titlul: "Merita Nicolae Dica sa mai joace la Steaua ?" Din 20 de raspunsuri la intrebare, 13 au fost contra lui Dica. Jucatorul care se anunta o mare vedeta, atat pentru Steaua cat si pentru "Nationala", reusise sa ne dezamageasca pe toti prin lipsa sa de forma si, mai ales, de atitudine... Pareri de genul:

Cu exceptia golului din meciul cu rapid' date=' nu a mai reusit decat sa-si puna suporterii in cap, prin lipsa de forma si de atitudine. Practic, Steaua a ajuns pe primul loc in campionat si in primavara europeana jucand mai mereu in 10.

Orice jucator mai are si perioade mai slabe in cariera, iar Dicã nu trebuie blamat pentru acest lucru; nu lipsa de forma sportiva deranjeaza cat atitudinea sa. Sa joci slab e una, sa nu vrei sa joci bine e alta.Iar cand cele doua aspecte se suprapun efectul e dezastruos. Ca si prestatia lui Dicã in meciul cu Valencia !!!

Daca e doar o eclipsa de forma, atunci e datoria lui Zenga sa-l tina pe banca si sa-l ajute sa-si revina. Daca e lipsa de profesionalism, si mentalitate de "mare vedeta" (si spun mare vedeta in sensul romanesc al expresiei), atunci sa plece si sa lase locul unui alt fotbalist mai bun si mai determinat.

[b']Intrebarea este: Mai merita Dicã sa imbrace tricoul Stelei ?

sau

Singura concluzie care se desprinde din mentinerea lui Dica în primul 11 al Stelei' date='trebuie aleasa din urmatoarea alternativa:

ori conducerea tehnico-administrativa a Stelei e oarba,ori aceeasi conducere e complet idioata.

[b']Foaie verde de susai,

sau

NUUUUUUUUUU... Nu si iar NU... de 3 ori NU are ce cauta la Steaua acest "jucator"...

Nu poate fi trimis si pitesteanu la arabi? Poate vine alt om...

au sintetizat cat se poate de bine parerea suporterilor despre capriciosul decar stelist...

Au trecut mai bine de 2 luni de la acele cuvinte, iar Dica a tinut sa ne arate ca merita cu prisosinta sa imbrace tricoul Stelei !!! Prin munca, sustinut de famile si de Zenga, Dica a inceput sa ne aduca tuturor aminte ca e fotbalist...

Poate ca nu joaca spectaculos, poate ca nu-si da sufletul pe teren, dar marcheaza exact atunci cand e nevoie... La o echipa la care un varf e accidentat pe termen lung, un altul se gandeste la milioane de dolari virtuale, iar al treilea... nu e varf, Dica s-a dovedit a fi asul din maneca, cartea castigatoare a lui Zenga cu care, se pare, italianul va aduce al 22-lea titlu din istoria Stelei !!!

Prin urmare ma simt obligat sa adresez in mod public SCUZE domnului Nicolae Dica pentru criticile aduse, precum si fanilor care au crezut in acest fotbalist si l-au sustinut permanent.

elvis24.04.2005 10:56

Ne-a adus 9 puncte, asta ii este meseria, dar in rest inca mai tb sa munceasca. De scuze, nici vorba. Rica Neaga a zis ca isi merita injuraturiile la vremea respectiva.

Virgil24.04.2005 17:06

Foaie verde de cicoare,de alun si de susai

Draga Niculae Dica,loc la Steaua sigur ai !

In 3 meciuri,4 goluri si 9 puncte.E bine

Momentan la noi la Steaua,nu mai e nimeni ca tine !

Sunt motive suficiente sa te respect si sa te laud

[/color]

BRAVO Dica !

fanatica24.04.2005 17:47

in ciuda faptului ca a marcat golurile care ne-au adus victoriile,Dica,cred eu, inca mai are de munca pentru inca nu a dovedit ca si-a revenit.dar oricum e pe drumul cel bun.cred ca putem sa ne obisnuim cu jocul sters al lui Dica doar daca acesta marcheaza si ne aduce cele 3 puncte!dar un jucator de calibrul sau trebuie sa joace mult mai bine si mai spectaculos nu doar sa marcheze goluri din pura intamplare(pentru ca la meciul cu argesul,la primul gol a fost o simpla intamplare ca Dica a fost acolo si a impins balonul in poarta).oricum Dica e pe drumul spre vindecare!(sper sa nu fie doar o iluzie!)

Motanu D24.04.2005 17:52

Daca ai stii cat de mult, dupa meciurile cu Valencia si cu Villareal, mi-am dorit ca Dica, si implicit echipa, sa dea goluri din intamplare. Prostesti, pe gafe demne de cascadorii rasului, dar sa intre mingea in poarta. Daca Dica joaca asa si da goluri n-am ce sa-i mai cer !!!

Uita-te la Chelsea, care da goluri din mingi deviate si din centrari luate de vant... Unii zic ca e intamplare, Eu zic ca e stiinta. Si munca. Si valoare. Iar lui Dica nu trebuie sa-i cerem spectacol ci goluri, pentru ca el asta stie sa faca.

Intamplare e eliminarea din fata lui Villareal, intmplare e jocul lui D. Niculae sau a lui Cl. Niculescu (apropo, ti-a placut prestatia ultimului in meciul cu noi ?!), intamplare e, daca vrei, faptul ca nu suntem deja matematic campioni. Dar jocul lui Dica, si al Stelei in general, nu e intamplare. E munca si disciplina. Iar daca nu crezi intraba-l pe Zenga !!!

dawid24.04.2005 18:22

eu zic asa...din intamplare a fugit Banel dupa o minge pierduta si a scos corner....dintr-o MARE intamplare Dorinel s-a gandit sa loveasca mingea care statea linistita la coltul terenului si isi lustruia manerele...pe Cristea intamplarea l-a ridicat in aer si a lovit balonul cu capul....iar Dica pentru ca nu avea ce face, din intamplare a impins piciorul catre chestia aia rotunda si alba (dupa cum se vede intamplarea face parte din joc iar Zenga a asezat jucatorii in teren asfel incat sa ne intalnim cat mai des cu "intamplarea")....

P.S.: motanuD stii ca l-am sustinut pe Dica atunci cand altii il injurau,totusi am si eu ceva sa-i reprosez...ar trebui sa lucreze mai mult la capitolul fizic...oboseste prea rpd si poate tocmai de aia da impresia ca e indolent in teren!...Astept sa-si revina si Cristea....cat despre Dinita e bun la casa omului(la golul 2 are un mare merit)... parerea mea despre laurentiu: e un fotbalist rapid,tehnic cu inteligenta in joc (ar trebui sa aiba mai mult tupeu)

gianini24.04.2005 20:12

chiar daca nu are un joc placut ochiului important e ca Dica sa de-a goluri.

si a cam dat in ultimile meciuri n-avem de ce ne plange.

sorin_77724.04.2005 20:16

Frumos topic. Ma caiesc pentru ce am spus. Incepusem sa semanam cu GG. Cum nu merge un jucator 3-4 meciuri, cum il dam afara. Dica merita toate multumirile tribunei la urmatorul meci de acasa.

Dica E DE Steaua! :D

Motanu D24.04.2005 20:45
[...]

P.S.: motanuD stii ca l-am sustinut pe Dica atunci cand altii il injurau,totusi am si eu ceva sa-i reprosez...ar trebui sa lucreze mai mult la capitolul fizic...oboseste prea rpd si poate tocmai de aia da impresia ca e indolent in teren!...Astept sa-si revina si Cristea....cat despre Dinita e bun la casa omului(la golul 2 are un mare merit)... parerea mea despre laurentiu: e un fotbalist rapid,tehnic cu inteligenta in joc (ar trebui sa aiba mai mult tupeu)

Ca l-ai sustinut pe Dica stiu. La fel ai facut si cu Rica Neaga si nu ai gresit...

Dar in privinta lui Dinita, sincer, nu sunt de acord cu tine. De la un meci celebru dintre Sprotul si Dinamo, incheiat 6-5 pentru caini, Dinita nu a prea mai jucat fotbal. A marcat pentru Steaua, a scos penaltiuri, dar asta nu e varf cu care sa joci in cupele europene. Cu el in atac poti sa-ti propui cel mult evitarea retrogradarii, nu performante pe plan extern cum se vrea la Steaua !!!

Iar Dica a fost, in iarna, PRIMUL la testele fizice. E de-a dreptul straniu ca oboseste repede avand in vedere ca alerga pe jumatate cat Dorinel care are cu 13 ani mai mult ca el...

reddog24.04.2005 20:50

Cum da Dica 4 goluri si cum nu mai are nimeni nimic cu el...ajungeti voi la vorbele mele...

Motanu D24.04.2005 21:08
Cum da Dica 4 goluri si cum nu mai are nimeni nimic cu el...ajungeti voi la vorbele mele...

Pai asta e scopul fotbalului, sa dai goluri. Iar atunci cand le dai cinstit, fara ajutorul adversarilor sau al arbitrilor, esti demn de toata lauda.

Ca o paranteza, cred ca ai vazut situ cat de buni sunt Niculescu, Petre & co. atunci cand nu e Serea la centru. Sincer, decat asemenea vedete de talie mondiala, il prefer oricand pe Nicolae Dica, asa capricios si indolent cum e...

Apropo, nu stii cand debuteaza Niculescu in echipa de Rugby a lui Dinamo ? Ca am vazut ca are priza buna. E un bun la transformari... Si exista riscuri mici sa paseze "inainte"...

reddog24.04.2005 21:12

Daca tu imi spui ca Petre nu e bun, atunci, nu prea ar mai fi de discutat pe aceasta tema. Spune-mi unul mai bun decat el pe acelasi post... Iar Niculescu a fost intr-una din zilele lui proaste, nu il condamn deloc pentru gafa de meci din seara asta.

Motanu D24.04.2005 21:27

Nu te supara, dar Niculescu a jucat la fel si cu Steaua... nu stiu cum, dar de fiecare data cand stoperul nu doarme si sta la 2-3 metrii de el e mort...

Cat despre Petre, dupa ultimele meciuri la nationala chiar nu-mi mai place deloc. Nu ca n-are valoare dar s-a cam plafonat. Pacat de el...

In meciul cu National a vrut mult dar a putut putin... Poate ca n-a fost ajutat de coechipieri, dar atunci cand Petre fuge mai mult decat mingea e clar ca ceva nu e in regula !!!

reddog24.04.2005 21:33

Nu prea a avut cu cine juca in seara asta, din pacate. Ai dreptate, si cu voi nici unul nu prea a fost la inaltime. De altfel, dupa minutul 10, v-ati inchis mult prea bine si, cum aveti cea mai eficienta aparare din divizia A, ati terminat meciul si ati ingropat si frumusetea jocului, dar ati castigat, ceea ce conteaza la urma urmei.

Motanu D24.04.2005 21:37

Sincer, as fi vrut ca Steaua sa bata mereu cu 4-0. Dar fotbalul se joaca pe puncte... Iar cand joci prea deschis se mai intampla sa-ti dea adversarul 5 goluri... Si atunci s-a terminat specatacolul...

reddog24.04.2005 22:52

E si asta o chestie. E adevarat ca ati fi riscat cam mult daca deschideati jocul...