FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Wenger se ia de Becali (Sport.ro)!

fcsteaua.ro11.12.2007 19:48

Wnger pune tunurile pe finantatorul Stelei! Antrenorul lui Arsenal este chiar amuzat de comportamentul patronului stelist, insa condamna implicarea acestuia in alcatuirea echipei de start. Wenger il incurajeaza pe Lacatus si il indeamna pe tehnicianul Stelei sa "mearga impotriva curentului".

"E cumva al treilea antrenor? Ei, vedeti, sunteti mai rapizi chiar si decat englezii!...Nu cred ca e normal ca patronul sa se bage in echipa, dar in fiecare tara, e o cultura diferita. In Anglia, acest lucru e considerat cu totul anormal. Il stiu pe Lacatus, a fost un jucator foarte bun, ca antrenor nu-l stiu foarte bine. In Romania e ca in Anglia acum, trebuie sa joci repede cu o echipa, pentru ca meciul viitor va avea alt antrenor. Ca antrenor, se vede ca esti puternic, cand inoti impotriva curentului. Steaua trebuie sa se grabeasca ca sa nu-'l piarda si pe antrenorul asta. Stiu ce se intampla si cu acest patron. Aasa ceva n-ar trebui sa se intample in fotbal. Asta se intampla doar in Est. Ar trebui sa-si vada de treaba lui".

yo_marius11.12.2007 20:20

M**E surdu!!!

P.S. nu e off-topic!!

ionutz8911.12.2007 21:21

asta e mentalitatea din vest, an care fiecare ca rolul lui an club,dar cred totusi ca situatia asta e unika n lume :( , sincer nu cred ca mai exista un cioban patron la o echipa , care sa se bage peste orice antrenor, doar dintr-o revelatie de-a lui , precum ca e "atot stiutor"........offffff .

Suntem blestemati :(....... dc ai permiti doamne sa asi bata joc de atatea inimi si suflete ros-albastre ? dc avem soarta asta ? :unsure:

laziochicago12.12.2007 04:54

il stie pe Lacatus ca jucator dar nu ca antrenor? Pai nici noi hahaha si nici nimeni. Nici Hagi si nici Lacatus nu au ce cauta in antrenoriat-sunt tufe amindoi si Olaroiu e cireasa de pe coliva noastra. Traiasca alcolul ca fotbalul s-a imputit

kosm1n12.12.2007 11:16

Deci sunt deacord cu ce spune Wenger, dar eu nu cred ca numai in est se baga patronul la echipa! Exemplul clar e Abramovich la Chelsea, Shevchenko joaca meci de meci si sincer e o petarda si o sa vedeti cum Drogba o sa plece din cauza lui! Wenger vb despe el pentru ca el e si actionar la Arsenal, se poate apara singur! In concluzie nu sunt de acord sa-si bage basu patronul in echipa si sper ca la noi Becali sa-si vada de treburile lui asa sigur vom avea armonie la echipa!

think_again12.12.2007 12:54

bah nu va mai luati de Lacatus mah sau de Hagi ca voi nici nu stiti sa va scrieti bine numele si comentati stati voi in banca voastra si vedetiva de ale voastre Lacatus e simbolul Stelei voi care va luati de el nu sunteti stelisti sunteti ori dinamovisti ori rapidisti si va bagati pe site lu Steaua sa lasati pareri sau unii care nu styu nimic despre fotbal gen @laziochicago

Astristul12.12.2007 13:40
bah nu va mai luati de Lacatus mah sau de Hagi ca voi nici nu stiti sa va scrieti bine numele si comentati stati voi in banca voastra si vedetiva de ale voastre Lacatus e simbolul Stelei voi care va luati de el nu sunteti stelisti sunteti ori dinamovisti ori rapidisti si va bagati pe site lu Steaua sa lasati pareri sau unii care nu styu nimic despre fotbal gen @laziochicago

Sunt de acord cu tine!

Spre exemplu daca Hagi era lasat in pace la Steaua, eu zic ca nu mai eram in criza in care suntem acum!

:steagcruce:

vanfootball12.12.2007 14:04
Deci sunt deacord cu ce spune Wenger, dar eu nu cred ca numai in est se baga patronul la echipa! Exemplul clar e Abramovich la Chelsea, Shevchenko joaca meci de meci si sincer e o petarda si o sa vedeti cum Drogba o sa plece din cauza lui! Wenger vb despe el pentru ca el e si actionar la Arsenal, se poate apara singur! In concluzie nu sunt de acord sa-si bage basu patronul in echipa si sper ca la noi Becali sa-si vada de treburile lui asa sigur vom avea armonie la echipa!

:)))))))

Daca si Shevchenko e petarda, mai bine renunti sa mai urmaresti fenomenul. Daca nu ai observat, Drogba nu a fost niciodata rezerva lui Shevchenko si de cele mai multe ori joaca impreuna (de ce sa plece Drogba?!). In al treilea rand, Wenger a spus "asta se intampla numai in Est" (tu stii ce nationalitate are Abramovic? Daca da, ar trebui sa-i dai dreptate lui Wenger).

puiu mordasan12.12.2007 14:26
:steagcruce: Daca omul nu este familiarizat cu plaiurile mioritice,poate sa spuna si asa ceva...Realitatea romaneasca insa este alta...
novac12.12.2007 14:56

Chiar daca este o declaratie politicoasa, cred ca este de bine sa-ti ureze Wenger sa ai liniste la echipa. Putea sa nici nu-l mentioneze pe Lacatus sau sa declare ca nu-l cunoaste.

Cred ca este iarasi de bine ca i-a spus idiotului (parca ar auzi) sa stea in banca lui. Bine ca nu s-a dus la Londra...piaza rea. .... 1-1, maxim 2-1!

steaua_gloria12.12.2007 15:11

De de mult il admiram pe Wenger.

CELINEE13.12.2007 07:22

wenger e adevarat antrenor.asa ar trebui si noi sa lasam antrenorul sa isi faca treaba.pierde un sezon,doua dar cu timpul isi formeaza echipa singur.dar la noi nu e posibil asa ceva ca ciobanica trebuie sa fie el miezul problemei

m..e ciobanule

hai Steaua fular-campioniifular-campionii

-jon-13.12.2007 09:55
De de mult il admiram pe Wenger.

Wenger este un super antrenor! Este genul de antrenor de care o echipa ca a noastra ar avea nevoie. Diplomat, serios, munictor, iubit de fani. Dar in primul rand un om care stie sa creeze jucatori. Nu vorbesc de strategie de meci, ca e clar, omul stie.

El este in primul rand un antrenor care creeaza FOTBALISTI. Are in spate un departament de scouting formidabil, are ochi la jucatori, si se implica nu numai in antrenarea lor ci si in recrutarea lor.

Din pacate la Steaua, scoutingul este inexistent, nu inteleg ce face Adi Ilie, iar pana acum cresterea tinerilor a fost o utopie. Pe vremea lui Puscas au mai fost ceva miscari in sensul asta, dar cu scopuri pur mercantile. Daca ciobanul nubaga bani in jucatori valorosi, macar clubul sa-i creasca urmand un model al tunarilor. Dar intrebarea e: cu cine???? :excl:

Harald14.12.2007 12:32

celelalte mai sunt cum mai sunt dar asta cu armonia m-a dat pe spate....

Nu stiu pe ce lume traiesti ( bine, poate esti in PNG :))) ) , dar de cand avem acest patron numai armonie nu avem la echipa... nici la jucatori nici la antrenori.

Armonia este doar la nivel de patron

Oricum Wenger are dreptate 100% si nu inteleg de ce unii contesta ce spune cand el e acoperit de rezultate, de fapte..