FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zenga vs. Sorinaccio.

Motanu D22.04.2005 22:14

Steaua - FC Arges. Sau un duel intr-un un italian si un fan al italienilor...

E inutil sa mai spun ca va fi un meci inchis, tacticizat, un meci in care cine va inscrie primul va castiga. Totul se va decide la o faza fixa, sau la o gafa defensiva... Soarta meciului se va juca intr-o fractiune de secunda...

Avem prima sansa, Templul, desi golit de enoriasi, tot Templu ramane, acasa si gropile din gazon te ajuta :twisted: , avem experienta unor meciuri adevarate, far V. Popa in aparare si fara Serea la centru, gata oricand de o mana de ajutor, il avem pe Munteanu, il avem pe Dica :!: , il avem pe Radoi... Si, ce e mai important, avem cei mai fantastci suporteri !!!

Vom invinge, 1-0 (gol Dica, in minutul 64), dar dincolo de scor, va rasari in zare stralucirea 22-ului...

FORZA Steaua !!!

Virgil23.04.2005 05:49

"D",esti un mare fan stelist."Te tradeaza" fiecare cuvintel.Si un mare optimist.Te tradeaza previziunile pe care le faci.Fie ca Steaua sa câstige !

Referitor la chestionarul tau,atât timp cât apartin Stelei,consider ca fiecare dintre atacantii de mai sus,"e cel mai bun".

FORZA

Steaua !

dawid23.04.2005 07:33

daca vrei sa stii raportul de forte intre cei doi antrenori cred ca nu e nevoie de nici un comentariu !!! .... referitor la rezultat, Dica o sa joace relaxat si o sa bage 3 boabe (efectul tribunelor goale)...

dbd23.04.2005 09:04

nu cred ca era nevoie sa scrii acolo unde se voteaza de ca asti care sunt nu-s buni de nimic...ca fiecare este bun la ceva : la stricat jocul ...la dat pase gresite...dar eu zic ca Oprita e cel mai bun !

jimi23.04.2005 18:07

oprita e foarte bun la ora actuala,dar nimeni nu se poate compara cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] 8) :D

Motanu D23.04.2005 18:36

CE v-am zis eu... Ati vazut ? A dat Dica gol !!!

FORZA Steaua!!!

FORZA Dica!!!

Motanu D23.04.2005 18:50

Imi cer scuze ca am gresit cu 14 minute momentul golului :lol: ... Mai mult, iata ca Dica e suparat rau de tot pe mine si a mai dat un gol...

Motanu D23.04.2005 22:07
daca vrei sa stii raportul de forte intre cei doi antrenori cred ca nu e nevoie de nici un comentariu !!! .... referitor la rezultat, Dica o sa joace relaxat si o sa bage 3 boabe (efectul tribunelor goale)...

Ai avut dreptate... Pacat ca la golul 3 arbitrul se uita la alt meci...