FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[it] Aiss.ro

George Stan11.12.2007 11:41

Din echipa de IT, cine vrea sa se ocupe de actualizarea / intretinerea site-ului AISS.ro, sa ma contacteze personal ca sa ii fac cont.

andyro11.12.2007 12:27

Totodata, haideti sa vedem ce si cum se poate face pe AISS.ro - ce articole ar trebui sa punem, cat de des, despre ce, samd. Asteptam idei si de la cei care nu fac parte din echipa de IT.

George Stan11.12.2007 12:28

Aici vom dezbate, cum, cand si in ce forma actualizam AISS.ro

George Stan11.12.2007 12:33

Eu zic asa, un articol pe saptamana si ne gandim toata saptamana despre ce sa fie. Eu as scrie articole la modul in care povestim intr-un fel cum incercam sa aducem membri noi, cum ne gandim la noi proiecte, sa dea impresia ca facem cu adevarat ceva.

De ex: cum a fost la sedinta, cum nu am avut loc.

Toul scris intr-o maniera personala si amuzanta, sa emane spiritul unei comunitati deschise.

andyro11.12.2007 12:46

Corect, trebuie sa aducem putin siteul la viata. Nu stiu daca vom avea ce sa scriem chiar in fiecare saptamana, dar putem incerca (macar o data la 2 saptamani).

George, daca vrei pot sa incerc sa fac o schita de articol despre sedinta. Care e ideea cu articolele, putem sa le publicam direct, le aratam cuiva care sa le aprobe, etc ?

Eu as schimba putin si organizarea meniului :

- as pune altceva (nu stiu ce) la prima pagina - poate ce e acum la "cine suntem"

- as pune o sectiune de articole, neaparat cu un link catre articolele vechi (acum de exemplu, trebuie sa te plimbi putin ca sa ajungi la lista articolelor)

- eventual sectiunea video, la care sa adaugam si video-ul de la "O mare de steaguri", pusa tot undeva in meniul in stanga.

George Stan11.12.2007 12:49

Am incerdere in echipa IT ca va veti descurca in interfata aia :)

Articolul nu trebuie aprobat.

Bodanel11.12.2007 15:25

E asemanatoare cu Joomla pe care eu l-am folosit putin. Cred ca o sa ma prind destul de repede ce si cum.

George Stan11.12.2007 15:29

e mambo, un fel de joomla mai de rahat, facut de aceiasi baieti

andyro30.12.2007 20:33

Un mic update - am incercat pe cat posibil, dupa cum ati vazut, sa actualizez AISS.ro cu diverse activitati - BoomTV, scrisoarea deschisa, urari de revelion, etc. Si asa au aparut 2 intrebari :

1. Am adoptat un stil putin mai oficial in redactarea articolelor, ceea ce intra putin in contradictie cu ce zicea George mai sus apropo de comunitate deschisa and stuff. Astept comentarii pe tema asta :D (e bine, e rau, ar trebui altfel, cum)

2. Ar trebui sa gasim un mod de a face deosebirea intre ce publicam pe AISS.ro si ce publicam pe fcsteaua.ro. Daca punem acelasi lucru pe ambele siteuri, mi se pare inutil sa mai avem AISS.ro cu alt scop decat cel de prezentare. De exemplu, ultimul articol pe care l-am pus (despre urarile de revelion si detalii despre carduri) mi se parea mult mai potrivit pentru AISS.ro, intrucat partea despre carduri/legitimatii era doar pentru cei interesati de AISS. Articolul vad ca a aparut si pe fcsteaua.ro - si aici mi se parea mai OK sa eliminam partea de carduri si sa bagam o urare generala de Revelion (daca vroiati mai neaparat) din partea echipei fcsteaua.ro & AISS. Pentru ca asa punem tot pe fcsteaua.ro ca sa nu mai punem acelasi lucru in 2 locuri.

Nu e un repros, ci doar incerc sa gasesc o modalitate de a individualiza/diferentia clar AISS.ro de fcsteaua.ro. Si aici, astept sugestii :D.

OMG, iar am scris mult :( .