INTERVIU / Marius Lacatus "Fiara" spune ca nu se va ajunge la o implicare a patronului în problemele tehnice.
Antrenorul Stelei sustine ca va demisiona înainte ca Becali sa intervina la echipa.
Gigi Becali declara ca se va implica în formula de start...
Nu stiu ce v-a spus voua, dar cert e ca eu am avut o discutie cu el astazi (n.r. - ieri), la ora 15:00, la stadion, dupa ce a vorbit cu voi, deci pot sa-ti spun ca am informatii mai proaspete (râde).
Si ce ati discutat?
Asta nu pot sa spun. Dar hai sa stabilim niste lucruri. Din câte am înteles eu, Gigi Becali a spus clar ca, daca noi nu vom avea rezultate, se va implica! Dar vreti sa va spun un lucru? Daca echipa nu merge, plec eu singur! Cu totii ne dorim ca Steaua sa mearga bine. Dar Lacatus nu e batut în cuie la Steaua pentru 1.000 de ani!
Gigi Becali s-a aratat în primul rând deranjat de atitudinea jucatorilor... Ii sustineti parerea ca opt-noua fobalisti sa plece în aceasta iarna de la Steaua?
Dupa meciul cu Farul vom trage linie. Dar pâna atunci ma astept de la toata echipa sa-si apere miercuri (n.r. - mâine) blazonul cu Arsenal si sa dea totul pe teren!