FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Plec eu singur" (ProSport)!

fcsteaua.ro11.12.2007 00:09

INTERVIU / Marius Lacatus "Fiara" spune ca nu se va ajunge la o implicare a patronului în problemele tehnice.

Antrenorul Stelei sustine ca va demisiona înainte ca Becali sa intervina la echipa.

Gigi Becali declara ca se va implica în formula de start...

Nu stiu ce v-a spus voua, dar cert e ca eu am avut o discutie cu el astazi (n.r. - ieri), la ora 15:00, la stadion, dupa ce a vorbit cu voi, deci pot sa-ti spun ca am informatii mai proaspete (râde).

Si ce ati discutat?

Asta nu pot sa spun. Dar hai sa stabilim niste lucruri. Din câte am înteles eu, Gigi Becali a spus clar ca, daca noi nu vom avea rezultate, se va implica! Dar vreti sa va spun un lucru? Daca echipa nu merge, plec eu singur! Cu totii ne dorim ca Steaua sa mearga bine. Dar Lacatus nu e batut în cuie la Steaua pentru 1.000 de ani!

Gigi Becali s-a aratat în primul rând deranjat de atitudinea jucatorilor... Ii sustineti parerea ca opt-noua fobalisti sa plece în aceasta iarna de la Steaua?

Dupa meciul cu Farul vom trage linie. Dar pâna atunci ma astept de la toata echipa sa-si apere miercuri (n.r. - mâine) blazonul cu Arsenal si sa dea totul pe teren!

Alexutzu 4 Fc. STEAUA11.12.2007 09:13

mdeah se putea sa nu se bage bEEErbEcali asta si peste Laca:|... presimt ca daca il da afara si pe Laca nu mai vine niciun antrenor la Steaua de frumusutea clubului si palmaresul care il are. Mai mult sa ii ia bani lu Jiji...daca tot o sa se bage asa mult in treburile antrenorului si restu :| ...Forza Steaua!

Ultras_Fever11.12.2007 09:52

ceea ce scrie presa de azi este adevarat! in pauza competitionala Laca va fi dat afara!

SzabiStelistu11.12.2007 11:49

nu va fi dat afara ca pleaca el singur!!!

dax4711.12.2007 12:45

Mai bine sa aiba onoarea sa plece singur ! Eu in locul lui nici n-as fi venit la Steaua, l-as fi lasat pe berbecal sa se descurce singur dupa alungarea lui Hagi. Lacatus e la a doua aducere ca scut impotriva fanilor. A functionat de fiecare data. Dar totul are o limita.

Forza Laca !

shack3r11.12.2007 13:50

@dax47

Care fani? Aia din fata televizorului nu au nicio putere de afirmare,iar aia de pe stadion ori sunt cumparati,ori sunt comozi,ori sunt fricosi.Altfel nu imi explic de ce sunt asa pasivi

costy_k1_G.11.12.2007 14:13

Daca Lacatus va demisiona din cauza lui Jiji nu ma mai intereseaza nici pe mine Steaua sau fotbalul romanesc. Asta nu se mai cheama fotbal...e caterinca...

1uLy4Nn11.12.2007 14:27

sa zicem ca pleca. cine vine si ce face???

forever_STEAUA11.12.2007 14:30

Ce întrebare! Unu' singur știe sã stea cãmilã, pardon caprã, cum îi place cãmãtarului...

1uLy4Nn11.12.2007 14:32

sunt singurul de aici care inca il mai asteapta pe Protasov? :D..de Oli ne-am saturat...nush dc ii mai ba fecali salariul ca oricum el este doar o carpa...sa zica ca are antrenor la echipa?

MoRRano11.12.2007 14:44

@ costy_k1_G.

Caterinca e de mult fotbalul romanesc. Da' nu stiu dece nu rad.

Szintiboy11.12.2007 16:30

ce treaba are antrenorul(Lacatus) daca jucatori joaca pentru BANI NU PENTRU ECHIPA Steaua,acesti jucatori au fost adusi de Jiji nu antrenorul!!! forzateaua

1uLy4Nn11.12.2007 16:39

pe acesti jucatori i-ai venerat in ultimii 3 ani

chrishornzz12.12.2007 14:52
@dax47

Care fani? Aia din fata televizorului nu au nicio putere de afirmare,iar aia de pe stadion ori sunt cumparati,ori sunt comozi,ori sunt fricosi.Altfel nu imi explic de ce sunt asa pasivi

mai dax - the man with the sax, de unde stii tu ca fanii Stelei sunt fricosi sau comozi, cumparati etc.?? esti cumva de la comisia de statistica? fanii de televizor nu-ti plac, aia de pe stadion nici atat, dar care fani sunt "adevarati" dupa mintea ta asa? probabil aia de internet, din care faci parte. Asa ca, fa-ne un favor si abtine-te de la comentarii, daca nu ai ceva relevant de spus. merci

Mai bine sa aiba onoarea sa plece singur ! Eu in locul lui nici n-as fi venit la Steaua, l-as fi lasat pe berbecal sa se descurce singur dupa alungarea lui Hagi. Lacatus e la a doua aducere ca scut impotriva fanilor. A functionat de fiecare data. Dar totul are o limita.

Forza Laca !

prietene, cand lansezi aberatii din astea in eter, ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte s-o faci. zici ca l-ai fi lasat pe berbecal sa se descurce singur. Complet gresita mentalitate! ce te faci daca fecalu' mai sta inca 20 ani la Steaua?!? daca nu venea Laca, veneau altii mai slabi, care duceau echipa din rau in mai rau. crezi ca ii pasa camatarului de asta? NU, pentru ca indiferent de cat de jos va duce Steaua, cata vreme va putea scoata macar 1$, ciobanu' o va face si nu va renunta la club, oricat ar "protesta" internetistii ca tine. nu stiu care e solutia, foarte posibil ca in mom asta sa nu avem una.. va veni si mom in care se va schimba ceva la Steaua, atunci cand investitori straini de alta anvergura decat cei autohtoni vor face o oferta de achizitie pe care - lacom cum e - nu o va putea refuza!

Pana atunci insa, eu nu pot sa nu mai sustin o echipa care in 34 ani de existenta (a mea) mi-a oferit cele mai frumoase clipe, doar pentru ca - TEMPORAR, repet - este condusa de un personaj nedemn. pentru ca: "noi luptam pentru culori/nu pentru. conducatori".

cea mai buna metoda e sa-l ignoram si sa ne vedem de echipa, de felul cum joaca si de performanta; pentru. ca la urma urmei, eu iubesc Steaua pentru ceea ce joaca (juca, sa fiu mai exact) si conteaza mai putin restul.

Forza Steaua! Intotdeauna superiori!