Chiar ajunsesem la limita rabdarii:))Ma intrebam, oare o fi bolnav saracul becalian ca totusi campania electorala se terminase de ceva vreme si el nu aparea pe sticla sa faca ce stie el mai bine: sa jigneasca. Rabdarea a luat sfarsit pentru. ca becalianul si-a dat in petec (a n oara) si a spus ca se va baga peste echipa. Nu vad de ce nu a facut acest lucru dupa meciul din Cupa, unde am fost si mai penibili ca maniera de joc.Sunt 2 variante in opinia mea: Fie vrea alt antrenor si faca ce a facut si cu Hagi, jigneste pana Lacatus va fi nevoit sa demisioneze (foarte probabila) si antrenorul din el si-a dat seama si vrea sa faca el echipa, cu viitorul acestei echipe, Surdu, Nicolita, Croitoru, Bicfalvi:)) (glumeam evident) Se prefigureaza un nou mandat al lui Oli, sau cine stie o veni Petrescu. Cred totusi ca un antrenor trebuie lasat sa-si faca treaba cel putin un 1 sezon si daca nu are rezultate ok, sa fie dat afara. Imi amintesc de primul an al lui Rijkaard la Barcelona, cand la un moment dat a ajuns pe locul 17 (retrogradabil) si la finalul sezonului abia a prin Cupa UEFA in ultima etapa, cu ajutorul marii rivale Real care a invins pe Bilbao si astfel Barcelona i-a depasit pe acestia in clasament. Ce a urmat se stie, 2 titluri, o Liga a Campionilor si un joc magnific practicat de Barcelona. Comparatia e fortata, am vrut doar sa scot in evidenta ca un antrenor are nevoie de timp, dar mai ales de liniste ca sa-si faca treaba.