FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Incepe circul. Becali se baga peste Lacatus (GSP)!

«12»
ghindoi10.12.2007 23:07

jijel du-te ba,mascariciule,de unde ai venit(de la stana)si lasa Steaua in pace si pe Laca.De sarbatori iti doresc sa fi fericit in puscarie acolo unde ti-e locul[ca,cica la puscariasi le plac oamenii bogati:)]si departe de tot ce apartine de numele Steaua.Sa alungam ca pe un caine pe ucigasul asta de vise si simboluri!

Lasa-ne!Lasa-ne!

Lasa Steaua si du-te unde vezi cu ochii,ciobane!

Steaua fara cioban(!),cel mai bun slogan!

sadeyes11.12.2007 07:40

Chiar ajunsesem la limita rabdarii:))Ma intrebam, oare o fi bolnav saracul becalian ca totusi campania electorala se terminase de ceva vreme si el nu aparea pe sticla sa faca ce stie el mai bine: sa jigneasca. Rabdarea a luat sfarsit pentru. ca becalianul si-a dat in petec (a n oara) si a spus ca se va baga peste echipa. Nu vad de ce nu a facut acest lucru dupa meciul din Cupa, unde am fost si mai penibili ca maniera de joc.Sunt 2 variante in opinia mea: Fie vrea alt antrenor si faca ce a facut si cu Hagi, jigneste pana Lacatus va fi nevoit sa demisioneze (foarte probabila) si antrenorul din el si-a dat seama si vrea sa faca el echipa, cu viitorul acestei echipe, Surdu, Nicolita, Croitoru, Bicfalvi:)) (glumeam evident) Se prefigureaza un nou mandat al lui Oli, sau cine stie o veni Petrescu. Cred totusi ca un antrenor trebuie lasat sa-si faca treaba cel putin un 1 sezon si daca nu are rezultate ok, sa fie dat afara. Imi amintesc de primul an al lui Rijkaard la Barcelona, cand la un moment dat a ajuns pe locul 17 (retrogradabil) si la finalul sezonului abia a prin Cupa UEFA in ultima etapa, cu ajutorul marii rivale Real care a invins pe Bilbao si astfel Barcelona i-a depasit pe acestia in clasament. Ce a urmat se stie, 2 titluri, o Liga a Campionilor si un joc magnific practicat de Barcelona. Comparatia e fortata, am vrut doar sa scot in evidenta ca un antrenor are nevoie de timp, dar mai ales de liniste ca sa-si faca treaba.

marshal11.12.2007 13:38
I-ati labele de pe Lacatus, gunoiule!!!

Da bani si adu sange prospat la echipa, jucatori tehnici, rapizi, dornici de succes.

Cu cine vrei sa joace???Cu Lovin???Ov. Petre???Nicolita???

Astia sunt jucatorii carora le-ai luat apararea in fata REGELUI.

RUSINEEEEEEE!!!!!!

cred ca am o dilema ,ciobanu nu cred ca stie ce inseamna un jucator tehnic,rapid,daca stie ce inseamna nul vindea nici pe Elton nici pe Thereau

il_scorpio11.12.2007 13:42

Becali FMM de zdreanta si de hahalera mars de la Steaua!

1uLy4Nn11.12.2007 14:29

daca pana acum a fost circ sa vedem de acum in colo..o sa scrie pe bilete globus :((( fularsteaua2

Georgiana2812.12.2007 02:57

Doamne fereste..sa nu aiba iar momente de "inspiratie" maxima sa faca cu Laca ce-a facut cu Hagi...

Ce bine i-ar sta lui la turma in Apuseni..aer curat sa isi oxigeneze creerul..ca balamuc mai mare ca la Steaua nici in ekipe din America de sud nu am vazut si auzit........

forzateaua

Cand si-o da seama ca prin caracterul lui de hahalera duce Steaua catre B?????

:angry:

Lacatus SA AIBA TARIE SI PUTERE...INDIFERENTA DOARE!!!!!

claudiu alexandru12.12.2007 22:19

dap....ciobanu' se pare ca se va baga....in **** masii....Laca mi se parea ca plange la declaratiile de dupa meci....naspa....ciobanu' e de vina....si uitasem de el dupa ce a dat zaharia gol...e prost rau dak-l da...

«12»