Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat, sambata, ca din primavara va remania lotul vicecampioanei Romaniei, dar ca pana atunci nu le cere jucatorilor decat sa se respecte intre ei.
"Steaua nu a jucat cu echipa a doua la Urziceni. Jucatorii trebuie sa se respecte, mai mult nu le cer. Noi acum nu suntem intr-o situatie foarte buna, dar trebuie sa tragem de noi. Din primavara mai vedem ce se intampla. Pana atunci trebuie sa castigam cu Ceahlaul", a spus Lacatus la SPT FM.
Tehnicianul Stelei a precizat ca foloseste jucatori precum Romeo Surdu pentru ca nu are jucatori mai buni la dispozitie. Totodata, Lacatus a anuntat ca jucatorii au primele blocate.
"La ora actuala nu avem pe altcineva, nu avem solutii, de aceea joaca Surdu. Poate ca am luat eu o decizie gresita, dar nu e vorba de interventia lui Gigi. Jucatorii lasa o impresie proasta pentru club, dar ei sunt obositi psihic si de aceea mai sunt si iesiri. Vor plati. Primele le sunt blocate. Sper ca ei sa fi inteles ce le-am zis, sa nu fie prea tarziu", a declarat Lacatus.