FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus: "Jucatorii vor plati" (OLS)!

fcsteaua.ro08.12.2007 15:57

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat, sambata, ca din primavara va remania lotul vicecampioanei Romaniei, dar ca pana atunci nu le cere jucatorilor decat sa se respecte intre ei.

"Steaua nu a jucat cu echipa a doua la Urziceni. Jucatorii trebuie sa se respecte, mai mult nu le cer. Noi acum nu suntem intr-o situatie foarte buna, dar trebuie sa tragem de noi. Din primavara mai vedem ce se intampla. Pana atunci trebuie sa castigam cu Ceahlaul", a spus Lacatus la SPT FM.

Tehnicianul Stelei a precizat ca foloseste jucatori precum Romeo Surdu pentru ca nu are jucatori mai buni la dispozitie. Totodata, Lacatus a anuntat ca jucatorii au primele blocate.

"La ora actuala nu avem pe altcineva, nu avem solutii, de aceea joaca Surdu. Poate ca am luat eu o decizie gresita, dar nu e vorba de interventia lui Gigi. Jucatorii lasa o impresie proasta pentru club, dar ei sunt obositi psihic si de aceea mai sunt si iesiri. Vor plati. Primele le sunt blocate. Sper ca ei sa fi inteles ce le-am zis, sa nu fie prea tarziu", a declarat Lacatus.

vanfootball08.12.2007 17:27

Ovidiu Petre: "Încercãm sã nu luãm 7 goluri de la Arsenal".

In 60 de ani de istorie nu am auzit de asa ceva, Steaua avand obiectiv sa nu primeasca 7 goluri!!! E strigator la cer. Nenorocitii astia au mentalitate de Divizia Onoare, iar scursura de la palat e vinovatul numarul 1 pentru tot ce se intampla.

Mi-e rusine ca o asemenea echipa joaca in Liga I romaneasca, Steaua lui Becali e o rusine nationala. Vreau sa se descopere ca s-au facut blaturi, vreau sa infunde puscaria lipitoarea, vreau sa retrogradeze aceasta masinarie ce pute a branza si foloseste abuziv numele celei mai galonate echipe din Sud-Estul Europei. Si apoi vom renasta din propria cenusa, sa ne intoarcem unde ne este locul.

-=Danny=-08.12.2007 19:42

Ar trebui sa ii si amendeze .... da cu sume MARI , ca salarile .... dupa o umilinta ca la Urziceni ..... lasa ca la iarna o sa scoata LAcatusi parleala din ei , sa le iasa fitzele pe nas !!!

laziochicago08.12.2007 20:05

Minciuna! Stelistii platesc, nu jucatorii. Platim din ziua cind a venit Olaroiu antrenor dar eu nu mai platesc-tin cu orice echipa care joaca cu Steaua si uite asa nu mai imi fac draci cind echipa este umilita de forte fotbalistice ca u Cluj...

Hai Ceahlaul, da-le zece mama lor de hitleristi...milionari fara pic de bun simt, jeguri,...ma gindeam cum poate un om normal sa tina cu rapid ori Dinamo...acuma trebuie sa adaug si pe Steaua pe lista

Ceahlaul Piatra Neamt-Steaua 4-0

yo_marius08.12.2007 20:16

@ vanfootbal

acum am vazut si eu "declaratia" ceasului elvetian!!! de acord,asa ceva n-am auzit in viata mea la Steaua!!! pai cu mentalitatea asta,ma mai mir de ce si cine nu vrea ne bate......

P.S. alaturi de romica surdulica si nesimtitul de badoi,ovidel asta trebuie sa plece!!!! neaparat!!

steaua_gloria08.12.2007 21:01

Laca sper ca ai dreptate!

JDERUL08.12.2007 22:05

Oricat vor plati, nu va fii de ajuns sa spele toata rusinea adusa clubului si nesimtirea fata de fani!

danimarcu08.12.2007 22:40

Ce mentalitate le-a insuflat ciobanul baietilor astia!...

il_scorpio09.12.2007 10:54

Laca rupe-le capul! Da-i afara pe toti. Mai pastreaza-i pe Radoi, Nesu, Zapata, Ghionea, Plesan....restul AFARA!

yo_marius09.12.2007 11:15

da' Cristocea ce dracu' e ma Laca?? nu e mijlocas stanga?? cum n-ai cu cine sa joci si d-aia il beci pe romica surdulica??

marshal09.12.2007 12:07
da' Cristocea ce dracu' e ma Laca?? nu e mijlocas stanga?? cum n-ai cu cine sa joci si d-aia il beci pe romica surdulica??

pai daca pierd si nu joaca surdulica nu mai primesc prime ,poate mai primesc inca o data niste ceasuri ca sa stie cat sa mai traga timpul,poate unul ciupeste de ureche si sta 10 minute cazut

Tupac Amaru09.12.2007 17:17

In 60 de ani de istorie nu am auzit de asa ceva, Steaua avand obiectiv sa nu primeasca 7 goluri!!! E strigator la cer. Nenorocitii astia au mentalitate de Divizia Onoare, iar scursura de la palat e vinovatul numarul 1 pentru tot ce se intampla.

Mi-e rusine ca o asemenea echipa joaca in Liga I romaneasca, Steaua lui Becali e o rusine nationala. Vreau sa se descopere ca s-au facut blaturi, vreau sa infunde puscaria lipitoarea, vreau sa retrogradeze aceasta masinarie ce pute a branza si foloseste abuziv numele celei mai galonate echipe din Sud-Estul Europei. Si apoi vom renasta din propria cenusa, sa ne intoarcem unde ne este locul.

Si eu vreau acelasi lucru, van!

Nenorocirea e ca, printre politicieni, exista multi, dar multi de tot, vinovati pentru dezastrul prin care trece aceasta tara!

Si, daca Becali nu a facut decat sa distruga o echipa de fotbal, un mit, cum vreti sa numim echipa Steaua, nemernicii care ne sunt conducatori au distrus o tara!