FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Armenteros: "Vreau la Steaua" (OLS)!

fcsteaua.ro07.12.2007 03:01

Mijlocasul argentian dorit de Steaua, Emiliano Armenteros, legitimat la FC Sevilla, a declarat ca isi doreste sa ajunga in Ghencea, dar ca momentan nu stie prea multe detalii despre transferul sau la vicecampioana Romaniei.

Contactat de Cancan, Emiliano Armenteros a marturisit ca vrea sa ajunga la Steaua. "Agentul meu mi-a comunicat ca cei cu care ne-am luptat in Cupa UEFA si Liga Campionilor doresc sa ma transfere. Eu vreau sa vin la Steaua, dar, deocamdata, agentul meu va poate spune mai multe, el se ocupa de asta. Steaua e un club mare si mi-as dori sa joc acolo", a spus Armenteros.

Managerul general al Stelei, Adrian Ilie, crede ca sunt sanse ca din iarna Armenteros sa ajunga la Steaua. "Nu am purtat nicio discutie cu jucatorul pentru ca el este sub contract cu FC Sevilla si nu ar fi corect. Am vorbit insa cu directorul executiv al spaniolilor si chiar daca nu a fost prea incantat, trag sperante ca il vom inregimenta pe argentinian", a afirmat Adrian Ilie.

In varsta de 21 de ani, Emiliano Armenteros a fost transferat in vara la Sevilla, insa a evoluat doar la echipa secunda a gruparii andaluze, care evolueaza in Liga a treia a campionatului spaniol.

Gaby07.12.2007 07:19

Sa fim seriosi... Adrian Ilie sa convinga pe cineva ?! Imi vine sa rad...

Armenteros nu va veni.

De ce ?

Pentru ca a spus-o Victor Becali.

JDERUL07.12.2007 07:57

@

Gaby

Adrian Ilie a reusit sa-l convinga pe cioban ca este cea mai buna capra in lipsa lui o(l)isor.

Si l-a convins si pe Surdu sa semneze cu Steaua!

CELINEE07.12.2007 09:23

vine Armenteros cum a venit si Camus si Sand.nu mai cred nimic.minciuni.mare manager si adian Ilie.e varza.

m..e ciobanule jegos

AKM-4707.12.2007 09:38

Dar Ronaldinho???? sau wayne rooney... sau cristiano Ronaldo... Ei ce mai asteapta? Cati vin la Steaua bah omule...

puiu mordasan07.12.2007 10:47
:steagcruce: Sunt lamurit si cu A.Ilie si cu Argaseala....Hai sa fim seriosi si sa nu ne imbatam cu apa rece...Nu vine nimeni...
Astristul07.12.2007 14:21

Este o veste buna. Nu ma asteptam sa aud asa ceva de la Armenteros, asta si din cauza ifoselor lui Camus care de 2 ani tot zice ca nu il intereseaza Steaua! Se pare ca unii inca ne mai apreciaza....

Dar slabe sanse sa vina Armenteros la Steaua!

:steagcruce:

marshal07.12.2007 14:23

nu prea cred,ca vine dar nu inteleg un lucru ,de ce este ca noi ne plangem cu drept de Adi Ilie si in sondaj oameni sunt multumiti de el? :steag_steaua_ro: fular-campionii:steagcruce: forza Steaua

Astristul07.12.2007 14:25
nu prea cred,ca vine dar nu inteleg un lucru ,de ce este ca noi ne plangem cu drept de Adi Ilie si in sondaj oameni sunt multumiti de el?

Pentru ca eu de exemplu nu il blamez pe Adi Ilie pentru debandada de la Steaua. NU JOACA Ilie IN TEREN, si in plus, Adi Ilie a fost si este un om care merita tot respectul nostru!

:steagcruce:

marshal07.12.2007 14:49

bine,nu il blamezi dar spunemi ce bun a facut la Steaua,un jucator bun care a fost adus de el

flo220307.12.2007 14:53

mai nou, si Thereau zice ca se mai gandeste.peste vreo trei zile , zice si armenteros ca a glumit, asta ca sa-i faca placere ciobanului !

makaan07.12.2007 14:58

Baaa! Treziti-va! Oare are rost sa comentam articolele astea? A cata oara auziti lucrurile astea...? Oare ce va sugereaza faptul ca pastorul creditor afirma: "din iarna ma intaresc cu transferurile Plesan,Radoi si Ghionea"? Si probabil mai sunt unii care il si apreciaza pentru umorul lui de bisnitar cu tupeu...

androsteaua07.12.2007 18:46

fiti calmi! nu vine nimeni

AlcaponneAISS07.12.2007 18:54

Sa vina asta...poate ca cine stie...se schimba Steaua...

1uLy4Nn07.12.2007 20:30

e bun domne...sa vina ca doar vine din Liga a 3-a spaniola....are rost sa mai speram la ceva?

@dy_00708.12.2007 08:06

E incredibil.. parca suntem in club de amatori. Cati au spuso ca vor la Steaua,dar conducerea noatra doarme.Ei nu pot sa se transfere singuri !!!!!! Ad. Ilie si Argaseala dorm.... trebuia sal ia pe camus de cand a zis ca vrea sa vina. La fel si cu Thereau.. sa cumpere jucatori tineri sa formam un grup puternic iar in cativa ani sa confirmam si noi in Champions League... fularsteaua2

Astristul08.12.2007 10:39
bine,nu il blamezi dar spunemi ce bun a facut la Steaua,un jucator bun care a fost adus de el

Aici poate fi vorba si de influenta lui Gigi. Ca Ilie de nebun nu poate sa faca nimic "peste capul" patronului! Asa ca cei adusi de Ilie sunt in proportie de 60% adusi la cererea lui Gigi!

w3bmaster09.12.2007 16:55

Nu cred nimik la Steaua doar cand ii vad semnand si in tricou voi comenta ....

yo_marius09.12.2007 16:58
Ca Ilie de nebun nu poate sa faca nimic "peste capul" patronului! Asa ca cei adusi de Ilie sunt in proportie de 60% adusi la cererea lui Gigi!

de acord,dar oare Ilie n-ar putea sa gasesca si el 2-3 jucatori,sa-i "prezinte" patronului si sa spuna ca ei sunt absolut necesari echipei?? ai uitat cum a fost adus Elton??