FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Creare Fan Club Real Madrid Romania

bestlaur05.12.2007 17:31

Caut persoane interesate de crearea celui mai mare fan club din Europa de est al echipei Real Madrid Sunt unul din cei care adora fotbalul spectacol,si care vrea crearea unui fan club Real pentru ca asa cred ca putem arata lumii ca suntem adevarati impatimiti ai acestui sport,si ca stim sa respectam marile valori fotbalistice ale lumii.Pentru mine Steaua reprezinta tot ceea ce are mai frumos sportul romanesc pe plan national si international,este simbolul pe care eu personal il afisez mereu la toate intalnirile cu alti sustinatori ai marilor echipe ale lumii.Traiesc in Spania si ma mandresc intotdeauna cu simbolul si mereu prezentul spirit al Stelei,dar in acelasi timp stiu sa respect ceea ce reprezinta marile echipe ale planetei.Printre aceste mari echipe se afla la loc de cinste Real Madrd poate unica echipa din lume care prin simpla pronuntare a numelui,provoaca fiori in mintile microbistilor de pretutindeni.Nu mai departe in urma cu ceva timp marele si regretatul nostru DOBRIN,amintindu-si de oferta facuta de Real in acele vremuri tulburi din tara noastra,ofta si suspina numai la gandul ca marele Bernabeu se gandea sa-l aduca la echipa pe unul dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii.De aceea caut persoane si totodata microbisti ai caror idoli alaturi de cei ai CCA si Steaua au fost sunt si vor fi jucatori ai Realului (Madrid bineinteles nu ....stim noi care..,.sic)Sper ca prin aceste randuri sa descopar iubitori ai fotbalului si ai spectacolului numit fotbal.Detin materiale (poate unice in Romania) despre Real Madrid,sunt suporter cotizant al acestei echipe,si cred ca merita sa incercam sa aratam ca totusi stim sa respectam valorile.Multumesc mult oricui poate si vrea sa se alature acestei initiative.Adresa mea de contact este casuta postala de pe acest forum.

Forta Steaua

razvan_stelist200722.02.2008 20:52

ar fi o idee buna...Real Madrid este o mare echipa