FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus nu va baga echipa a doua (OLS)!

fcsteaua.ro05.12.2007 15:39

Tehnicianul Stelei, Marius Lacatus, a sustinut, miercuri, conferinta de presa dinaintea meciului din Cupa Romaniei cu Unirea Urziceni.

El a declarat ca Steaua va trata partida cat se poate de serios, deoarece vrea sa demonstreze ca infrangerea din campionat de la Urziceni a fost un simplu accident.

"Fotbalistii vor sa demonstreze ca rezultatul din campionat, cu Unirea, a fost un accident. Vom aborda cu toata seriozitatea partida de joi, cu Unirea, si ne dorim un rezultat cat mai bun", a spus Lacatus.

Antrenorul Stelei a precizat ca nu va folosi baga echipa a doua, dar ca va introduce si rezerve.

"Echipa a doua e in vacanta, dar e adevarat ca vom menaja cativa jucatori. Si ceilalti jucatori care fac parte din lotul Stelei trebuie sa demonstreze ca sunt fotbalisti valorosi si sa-si faca datoria", a afirmat Lacatus.

think_again05.12.2007 15:48

am auzit ca nu o sa vina Camus la Steaua ati auzit ceva despre asta??astept vreun mail ceva de la vreunu din voi sa ma lamureasca pentru ca pe site apare sondajul :CREDETI CA Thereau SI CAMUS VOR REZOLVA PROBLEMA LA Steaua? si nu mai stiu ce sa cred

Wally05.12.2007 15:51

Este foarte bine daca "Fiara" inca se gandeste la Cupa!

dr.adrian905.12.2007 16:08

de cand are si asta ceva de zis in fata lu Becali

pe langa ca nu e antrenor se da si mare scula ca noi sa nu credem ca e papusica lu Becali

ghindoi05.12.2007 16:17
am auzit ca nu o sa vina Camus la Steaua ati auzit ceva despre asta??astept vreun mail ceva de la vreunu din voi sa ma lamureasca pentru ca pe site apare sondajul :CREDETI CA Thereau SI CAMUS VOR REZOLVA PROBLEMA LA Steaua? si nu mai stiu ce sa cred

asa am auzit si eu intr-un reportaj. "Am alte contacte, în special cu FC Twente, dar sã vedem. Am o ofertã serioasã din Franța, dar prefer sã nu vorbesc mai multe acum. Trebuie sã am rãbdare. Îmi place la Charleroi, dar vreau sã ajung și mai sus",asta declara Camus.Si pana la urma ce mare scula o fi si asta prin fotbalul european de face atatea fite.Eu personal am auzit doar cand se ruga ciobanu de el sa vina la Steaua.Lasa-ne,lasa-ne!

fularsteaua2 mereu fular-campionii

puiu mordasan05.12.2007 16:31
:steagcruce: Este bine ca se vrea o victorie in Cupa!!! Oricum este un trofeu pe care nu l-am mai luat de mult si biletul pentru. Europa! FORZA Steaua!!!
Tupac Amaru05.12.2007 16:32

Inceputul sfarsitului pentru Lacatus: incepe sa nu mai asculte de ordinele lui Psycho.

Taman bine, i se pregateste venirea lui Harap Alb, care, cica, nu s-a adaptat la arabi...

Iar pentru noi se pregateste o noua ocazie pentru a ni se arata ca maine va fi mai rau ca azi...

axl2305.12.2007 17:17
Lacatus nu va baga echipa a doua

vom menaja cativa jucatori

Hm, dar daca juca cu echipa a doua insemna ca juca cu 11 jucatori total diferiti de titulari? Sau mai lasa si vreo 2, 3, 8 mai vechi? Un titlu tendentios, dupa parerea mea.

bobbo red-blue05.12.2007 17:26

Eu m-am obisnuit sa sper...Si maine voi face la fel:). Poate au baietii maine o rabufnire de orgoliu,cine stie..

:steag_steaua_ro:

steaua_gloria05.12.2007 18:29

Pfff.. Poate echipa a 2-a e chiar mai buna ca prima.Nu poti sti niciodata..

onlySteaua05.12.2007 19:36
Hm, dar daca juca cu echipa a doua insemna ca juca cu 11 jucatori total diferiti de titulari? Sau mai lasa si vreo 2, 3, 8 mai vechi? Un titlu tendentios, dupa parerea mea.

Asta mi-a sarit si mie in ochi. A fost un mod mai elegant de-a recunoaste ca-i satisface "pohtele" scursurii. Sau mai bine zis a incercat sa impace ambele tabere.

Nu are rost sa ne mai amgim. Ciobanul e un dobitoc, asa va ramane toata viata si cat timp va continua sa fie creditorul Stelei lucrurile nu se vor schimba.

Astristul05.12.2007 19:43

Camus cica nu mai vine. Parerea mea e ca mai bine sa stea acolo la el. Daca era cine stie ce super-fotbalist, il pastrau aia de la O.M., dar nu l-au pastrat....

Cat despre meciurile ramase de jucat, mi-e tare frica de revenirea carpei in Ghencea. O sa bage ciobanul placa aia cum ca Steaua juca fotbal adevarat cand era Zer0laroiu antrenor....

:steagcruce:

LARI06.12.2007 07:11

Din echipa asta a doua o face parte si Surdu? Io nu stiu cum un baietzash (care e considerat varf de atac) ce rateaza 4 stopuri din 4 posibile in mai putin de 20 de minute poate pacali pe careva ca e fotbalist...

Gata... in vara ma duc si eu in probe. Sper sa joc alaturi de Thereau...

Si bisisica vroia semifinale de Champions League in jurul lu' Surdu...

Bah, cred ca daca ar ajunge toate declaratiile oii turmentate prin presa straina, ar fi declarat cel mai haios om din lume, l-ar pune aia sa faca "stand-up-uri"... Ca sunt convins ca ei nu stiu, saracii, cat de prost e, de fapt...

JDERUL06.12.2007 08:31

Care echipa a doua? Jucam deja cu echipa a doua (sau, ma rog, cu jucatori de mana a doua).

Acum culegem roadele a ceea ce au semanat perversul o(l)isor si zoofilul jjjjjj! Echipa nu mai joaca nimic din ultimele trei etape ale turului trecut de campionat. Vedetelor noastre le-a intrat in cap ca sunt cat se poate de fotbalisti si ,,Europa" de-abia ii asteapta s-o delecteze cu ,,chiflele"lor! Cand in vara Hagi i-a pus la treaba au dat fuga la ,,seful de turma" sa se planga, iar acesta ,,milos" a luat masurile care le stim! In plus,acum ne lipsesc si cei trei jucatori exponentiali care trageau echipa dupa ei: Para,Radoi si Ghionea. Ei au respect pentru fotbal si spectatori si stiau sa se impuna in vestiar in sensul bun al cuvantului. Stiau sa-i mobilizeze si pe ceilalti. Cu cei trei in echipa puteau sa apara sclipiri si din partea celorlalti. Isi permitea vreunul sa alerge asa...de ochii lumii cand il vedeau pe Para ca este pe tot terenul si alearga pana-si scuipa plamanii? Isi permitea cineva sa nu puna ,,osul" cand il vedeau pe Radoi ca intra ca un kamikadze? Sufla cineva in fata lui Ghionea cand el acoperea tot fundul?(Apropos,sa -l intrebati pe Cernea cum ,,s-a urcat pe pereti"din doi pumni dupa ce a ezitat sa iasa la doua pase la portar!)

Degeaba ne dam cu parerea despre antrenori. Nu la antrenor este punctul nostru slab.In conditiile actuale de la Steaua,daca nu se schimba managementul, nu poate avea rezultate nici Murinho si nici alt antrenor in voga la acest moment!

Pentru Steaua niciun sacrificiu nu este prea mare!

CELINEE06.12.2007 08:32

sper in victoria Stelei desi sincer nu stiu cum o sa fie pana la urma pentru ca Unirea e in forma buna.e bine ca nu baga echipa a doua si ca il lasa pe Dica rezerva asa vom vedea cum vor juca ai nostri fara el atunci cand va pleca.bafta Steaua .sper sa castigam pentru ca nu am luat cupa de ceva timp si cu siguranta va fi drumul nostru spre europa.

forza Steaua. fular-campioniifular-campionii

florin_b_*06.12.2007 11:06
Care echipa a doua? Jucam deja cu echipa a doua (sau, ma rog, cu jucatori de mana a doua).

Acum culegem roadele a ceea ce au semanat perversul o(l)isor si zoofilul jjjjjj! Echipa nu mai joaca nimic din ultimele trei etape ale turului trecut de campionat. Vedetelor noastre le-a intrat in cap ca sunt cat se poate de fotbalisti si ,,Europa" de-abia ii asteapta s-o delecteze cu ,,chiflele"lor! Cand in vara Hagi i-a pus la treaba au dat fuga la ,,seful de turma" sa se planga, iar acesta ,,milos" a luat masurile care le stim! In plus,acum ne lipsesc si cei trei jucatori exponentiali care trageau echipa dupa ei: Para,Radoi si Ghionea. Ei au respect pentru fotbal si spectatori si stiau sa se impuna in vestiar in sensul bun al cuvantului. Stiau sa-i mobilizeze si pe ceilalti. Cu cei trei in echipa puteau sa apara sclipiri si din partea celorlalti. Isi permitea vreunul sa alerge asa...de ochii lumii cand il vedeau pe Para ca este pe tot terenul si alearga pana-si scuipa plamanii? Isi permitea cineva sa nu puna ,,osul" cand il vedeau pe Radoi ca intra ca un kamikadze? Sufla cineva in fata lui Ghionea cand el acoperea tot fundul?(Apropos,sa -l intrebati pe Cernea cum ,,s-a urcat pe pereti"din doi pumni dupa ce a ezitat sa iasa la doua pase la portar!)

Degeaba ne dam cu parerea despre antrenori. Nu la antrenor este punctul nostru slab.In conditiile actuale de la Steaua,daca nu se schimba managementul, nu poate avea rezultate nici Murinho si nici alt antrenor in voga la acest moment!

Pentru Steaua niciun sacrificiu nu este prea mare!

Ai dreptate cu cei trei. Abia ii astept pe Radoi si Ghionea in aparare. Ghionea mi-a placut tot timpul modul sau de a incuraja/motiva ceilalti jucatori pe teren.

lucvald-190206.12.2007 11:41

macar anul' asta vreau sa vad cupa in Ghencea

CaTaLiNsm StElIsTu07.12.2007 02:12

si....care e diferenta?!