FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mesaj Pentru Europa Imagini

Katau05.12.2007 10:52

http://youtube.com/watch?v=Ify7OvgkNiM

astept pareri - impresii etc

steaua_gloria05.12.2007 14:34

E tare rau. Imi place mult. Asta e adevarul.Aia prezenti in clip ne fac pe noi de tot rasu in lume si din cauza lor ne uraste toata lumea.

ultrash05.12.2007 15:41

o mare problema O SINGURA SOLUTIE:ANTONESCU :steagcruce: :steag_steaua_ro:

_yang05.12.2007 19:35

Foarte tare...

steaua_gloria08.12.2007 21:14

Stii cumva cum se numeste melodia?

novac08.12.2007 22:13

@katau

Melodie noua (multam de trimitere) cu prea multe adevaruri in ea. Dar dupa cum ne-au obisnuit Parazitii sunt PRIMII! si cei mai adevarati.

Ref la melodie...pot sa zic ca ma bucur ca din primavara trecuta 'conationalii' nostri sunt mai putini. Prin Buc, Cj, Bv si in general prin Ardeal pe unde am umblat anul asta sunt mai putini si aerul mai pur...ca sa zic asa. Au plecat si sa le fie de bine Europenilor. Sa se spele pe cap cu ei sau sa-i trimita dracului da nu la noi. In Transnistria. ..eventual cu reabilitarea lui Antonescu...

Iar penrtu cei care inca nu stiu, daca tot au intrat in zona pe youtube, sa asculte si urmatoarele piese educative: FII PREGATIT, De ziua ta, La M*ie si F**ca You Romania.

LE. s ... cum? s mata:) Pabibabum...

g_funk2808.12.2007 22:46

ma ce plm ... nu o vede nimeni pe asta cu curvele ei ??? :)))) ban domne !

danimarcu08.12.2007 23:04
ma ce plm ... nu o vede nimeni pe asta cu curvele ei ??? :)))) ban domne !

Asa ma gandeam si eu...

Pana mi-am dat seama ca de fapt @andreea e prietena site-ului nostru... :wink:

Wally09.12.2007 11:33
Stii cumva cum se numeste melodia?

Parazitii - Mesaj pentru Europa si este de pe noul album Parazitii - Slalom printre cretini

Recoba15.12.2007 13:29

prima poza e aia de la noua dreapta...cu diferenta intre familia romana si cea rroma ...oricum daca te uiit atent in poza ai sa vezi ca familia romana e parca prea perfecta...gen copii blonzi ..:))tatal e serios asa la camasa..