FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Titlul înca nu e sigur în curtea noastra.

«12»
reddog06.05.2005 21:37
Nationalul nu juca nimic' date=' erau toti 10 in propriul careu, in propria jumatate. Cat dura pana Dinamo dadea gol??? De ce nu au dat ei gol daca erau asa de buni?[/quote']

Ramanem la stadiul asta si cu impresia ca nu meritati cupa, insa peste cativa ani nimeni nu va mai sti ca (cel putin) una din cupele castigate de voi nu-i meritata.

Voi le-ati castigat pe toate fara nici o greseala de arbitraj? Mai informeaza-te de la unii mai in tema.

Nero13.05.2005 20:59

Ceea ce spui, nu face decat sa confirme spusele mele :D Cine-si mai aminteste? Acum sunt numai statistici: echipa toto, x cupe, y campionate... nicaieri nu-i mentionat z cupe furate :wink:

Insa acum, la nici o saptamana de la disputarea finalei, toata lumea (in afara de dinamovisti, cred) zice ca nu-i meritata. Punct. La anul, o sa vorbim iar de statistici.

reddog13.05.2005 21:04

Finala e meritata. Semifinala poate nu. Punct final. Cupa e a noastra.

Nero13.05.2005 21:21

Pai nici eu n-am contestat finala. Cu toate ca - daca as vrea sa fiu carcotas - as putea :twisted:

Neaga8813.05.2005 21:32
Stiu foarte bine ce au facut cei de pe DOL, nu am spus ca Serea nu ne-a favorizat, dar Cupa oricum o luam (Farul nu prea conteaza), Nationalul nu juca nimic, erau toti 10 in propriul careu, in propria jumatate. Cat dura pana Dinamo dadea gol??? De ce nu au dat ei gol daca erau asa de buni?  

Asta e o explicatie mai mult hazlie. Sa presupunem ca tu esti un tip foarte aiurit, pierzi o grmada de lucruri. Intr-o zi, pe cand mergeai la tine cu o servieta continand 1 milion de dolari, eu te atac si ti-o fur. Tu oricum ai fi pierdut-o deci practic suntem chit, nu? Daca face cineva scandal pe chestia asta, pun un anunt pe un site in care scrie ca daca e asa maaare problema as accepta chiar sa ti-o dau inapoi si sa merg in spatele tau pe strada, asteptand sa o pierzi.

HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :))))))))))) sorry ... abia acum am observat postu lui George ! SUPER TARE :))))))))))))))))))))))))))

reddog13.05.2005 21:34

Esti cam in urma cu stirile, Neaga. Da, buna poanta lui George... :wink:

Neaga8813.05.2005 21:37

nu neaaparat in urma .. dar nu stiu cum de am scapat poanta lu' George ... eeh, se mai intampla ! :wink:

reddog13.05.2005 21:40

Cum vine asta? Tocmai cuvintele adminului sa le scapi? Neaga, nici chiar asa! :wink:

Neaga8813.05.2005 21:43

mdaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) atat, niik mai mult ... :P

reddog13.05.2005 21:46

Nu mai spun decat: Atentie pe viitor. :wink:

dbd18.05.2005 12:05

nu cred ca mai luam titlul dar sunt optimist si zic : Sa vina cupa,,,sa vina ,,,cupa,,,,sa vina cupa in Ghencea !

reddog19.05.2005 11:41

Ce Cupa? 8O Sper ca nu visati la Supercupa!!!

«12»