FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce s-a intamplat cu Cristea?!

ionut34519.04.2005 07:30

Cred ca in acest moment Cristea trece printr-o criza de forma tinand cont ca dupa meciul cu Valencia nu a mai inscris nici un gol. Este din cauza ca oricum stie ca va fi titular de fiecare data? Sper ca isi va reveni.

elvis19.04.2005 08:49

Este posibil sa-i fi intrat si asta in cap dar nu cred ca o s-o lase moale. Se vede ca are ambitie si, vorba aia, este tanar, tb sa manance gazonul.

Hai Steaua! 8)

Motanu D19.04.2005 09:10

Cred ca l-am supralicitat pe Cristea, el NU POATE MAI MULT, nu se poate lupta de unul singur cu apararile, are preluari slabe, plasament deficitar, lovitura de cap 0 si, desi destul de tare pe picioare, nu are o forta deosebita. Am mai zis-o in nenumarate randuri, e varf de contraatac nu de careu. Are spatii si fundasi lenti care joaca prost la off-side, e ok, nu are, atunci rolul sau e sa-i preseze atat cat poate pe fundasi.

Nu e scos din forma, doar ca nu poate juca ceeace ii place. Pentru ca nu-l lasa adversarul...

fanatica19.04.2005 17:52

eu nu cred ca Cristea e intr-o forma proasta;eu una cred ca dak ar fi ajutat macar un pic de mijlocasi si el nu ar mai trebui sa "coboare" si sa-si procure el insusi mingiile ar juca bine;dak Dica i-ar pasa macar o data bine Andrei Cristea ar putea crea un atac periculos dar asa singur nu poate!si oricum se vede ca lipseste oprita,care ii procura mingiile,asta ca sa nu mai vb despre ce duo facea cu Neaga,dar asta deja e trecut! ar trebuie sa avem incredere in el si stiu ca isi va reveni odata cu ce nr baloanelor ajunse la el va creste!

gianini19.04.2005 20:21

e intr-o prelungita criza de forma.

si aveam mari sperante.

sper sa-si revina mai repede ca avem nevoie de goluri.

totusi, mai trebiue 1-2 atacanti.

alex ripper20.04.2005 16:55

Eu cred ca o echipa sau un jucator joaca bine atat cat o/il lasa adversarul.Cum Cristea nu exceleaza prin forta si dupa meciul cu Valencia au cam prins frica de el echipele si au pus cel putin 2 oameni sa tina la el nu prea poate sa razbeasca sa dea gol.Oricum Steaua cum joaca cu 3 asa zisi atacanti si cu un mijlocas transformat in atacant,e destul de greu si de riscant.

dbd21.04.2005 12:51

eu nu cred ca e important sa dai goluri ci sa joci bine si sa faci sa se dea goluri ...dar el nu mai face nimic...mi se pare ca sta cam la pomana !

misha28.04.2005 09:57

Cristea a demonstrat ca poate, insa nu vrea

Motanu D28.04.2005 14:43
Cristea a demonstrat ca poate, insa nu vrea

Nu stiu daca vrea, dar e evident ca nu poate !!!

misha28.04.2005 16:06

in fine parerea ta e diferita de a mea, insa Cristea a demonstrat ca poate

dbd28.04.2005 16:20

ca si Dica...sper sa-si revina repede intr-o forma cat mai buna !

misha28.04.2005 16:23

Dica incepe sa dea semne ca isi revine

Adi28.04.2005 16:46

Ce as vrea eu sa avem un super-talent, un super-atacant in tara pe care Steaua sa il poata cumpara. Cei mai buni atacanti din tara sunt: Niculescu, Bucur si Daniel N. de la Rapid. Dintre toti 3, doar Bucur poate fi cumparat. Dar daca am ajuns noi sa ne punem sperantele intr-un pusti ca Bucur inseamna ca am ajuns rau de tot. O sa vada la vara Becali cum e sa ai bani , dar sa nu ai ce aduce. Si o sa-si aduca aminte cum l-a dat pe Neaga si cum a dat un sac de bani pe Cristea, a insistat pe titularizarea lui Dinita, cum l-a adus pe Ciocoiu, si cum a distrus atacul echipei "cu cel mai bun atac" din tur. In fine ce s-a schimbat de atunci? A plecat Neaga

misha28.04.2005 16:51
Cei mai buni atacanti din tara sunt: Niculescu, Bucur si Daniel N. de la Rapid.

nu inteleg de ce l-ai pus si pe Niculescu nu mi se pare chiar asa bun, daca ma gandesc mai bine ar fi bun la rugby

FANATIK RED-BLUE28.04.2005 19:41

CLAR NE TREBUIE ATACANTII, si cum vrem sa intram si in grupele C.L. avem nevoie de atacantii valorosi.Dar de unde Doamne sa ii luam nu stiu, ca in diviziaA...........

P.S.oricum sa luam 22-ul si mai vedem noi.FORZA Steaua!!

LACATUS728.04.2005 20:27

Din pacate Cristea nu-si mai revine dupa acel meci cu Valencia.Ar cam trebui tinut macar un meci pe tusa,dar cine sa joace in locul lui,mai ales ca s-a accidentat Oprita.In plus nici Dinita nu prea joaca nimic.Alti atacanti nu mai avem,ii avem doar pe juniori,care ar cam trebui fortati si ei un pic mai mult ca sa prinda experienta.Dar cine are curajul sa-i bage intr-un meci pe muchie si cutit?Asta e,am avut cel mai bun atac in tur,dar a trebuit sa-l dam pe Rica!Acum sar trebui sa intre Becali in atac,poate ii sperie pe adversari(daca nu,il ia si pe Zmarandescu cu el)si o sa inscrie el!

Grinch29.04.2005 19:18

Nu sa intamplat nimic cu Cristea...e acelasi . Doar norocul l-a ajutat in meciul cu Valencia ! Are de crescut baiatul.