FCSTEAUA.RO

FC Steaua – Sporting CP 1-5! Învinsă, „Unitatea de Elită Steaua României” își continuă solitară marșul european în grupele Europa League! We never give up!

https://youtu.be/mObwIu5XW0k

 

Cum era de așteptat, FC Steaua a fost învinsă de Sporting Lisabona, miercuri, pe Arena Naţională, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. Absența lui Pintilii a fost resimțită din plin, mai ales după minutul 60, când s-a instalat dezordinea în mijlocul Stelei.

Totuși, în tur, după 90 minute tabela s-a închis la 0-0, iar după alte 60 minute de retur era tot egal, 1-1, astfel că scorul final de 5-1 a fost singura mare surpriză la care nu au visat niciun lusitan.

Seydou Doumbia (’13), Marcos Acuna (’60), Gelson Martins (’64), Bas Dost (’75) și Rodrigo Battaglia (’88) au marcat pentru oaspeți, în timp ce golul steliștilor a fost înscris de Junior Morais (’20). Diferența de scor este exagerată, însă Sporting a câștigat meritat și și-a reconfirmat valoarea, în fața unei echipe care a intrat timorată în meci și după al doilea gol primit și-a pierdut complet luciditatea. După 0-0 la Lisabona, FC Steaua a sperat timp de o oră că poate ajunge din nou în grupele Champions League, la patru ani de la ultima sa experiență, dar tentativa asediu a roș-albaștrilor s-a soldat cu un eșec de proporții.  Am luat-o cu terenul în cap pe gafe făcute din frustrare.

Steaua a avut o oportunitate bună în chiar primul minut de joc, dar Alibec nu s-a înțeles cu Budescu în careul advers. Apoi, Sporting a preluat controlul jocului și a avut 15 minute de forcing, vicecampioana României ieșind rareori din propriul careu.  Oaspeții au deschis scorul prin ivorianul Doumbia (13), care a trimis fulgerător în plasă din șase metri, mingea scăpată de sub control de Bruno Fernandes.

După primirea golului, Steaus a ieșit la joc și imediat Filipe Teixeira (14) a trimis primul șut al gazdelor pe poarta lui Rui Patricio. Roș-albaștrii au egalat prin Junior Morais (’20), care a reluat în plasă mingea respinsă de Rui Patricio la șutul lui Denis Alibec.

După o prima repriza bună, Steaua s-a sinucis în repriza a doua, când a atacat fără să mai facă atent tranziția negativă și a încasat 4 goluri pe contraatac. Vicecampioana României a început bine repriza secundă și șutul lui Teixeira a fost blocat în careul lui Sporting de Mathieu (46). Filip a avut o șansă notabilă (56), la o minge întoarsă de Alibec, dar a șutat peste poartă.  Pe fondul unui joc bun făcut de roș-albaștri, oaspeții au marcat al doilea gol, pe o gafă a lui Niță, prin argentinianul Marcos Acuna, lansat excelent pe contraatac de Bruno Fernandes (60).

La 1-1, a fost suficientă o gafă a lui Niță ca visul să se năruie. De la 1-2 Steaua a neglijat total organizarea defensivă.  De fapt, dacă la 1-2 mai era un licăr teoretic de speranță, la 1-3, venit tot după o gafă individuală pe un contraatac,  totul se terminase…

Ceea ce a urmat a fost consecința unei echipe, care în dorința de a marca cu orice preț și-a pierdut complet instinctul de autoconservare. Nu mai interesa pe nimeni câte goluri încasează. Totul era concentrat pe „să mai inscriem și noi cel puțin 1 gol”!

Însă, chiar învinsă la scor, „Unitatea de Elită Steaua” își continuă marșul solitar prin Europa în grupele Europa League! Da, FCSB e UESteaua!

Din nou „doar Steaua” din România, cu tot icterul papagalilor și frustraților, care abia așteaptă o înfrângere să-și mai verse și ei veninul din neuron! Dacă FC Steaua nu ar exista, România și coeficientul ei ar fi în rândul țărilor liliputane care nu contează în fotbal.

Steaua și-a atins obiectivul european: calificarea în grupele UEL. Un target rezonabil în raport cu valoarea investită în lot, managementul transferurilor și hazardul accidentărilor. 

FELICITĂRI STEAUA! Capul sus! Abia acum avem un lot cu care ne vom putea lupta în grupele Europa League și Liga 1. Din păcate nu l-am putut folosi în acest Play off!

We never give up!

FELICITĂRI SUPORTERILOR, celor aproximativ 50.000 de steliști prezenți pe Arena Națională, pentru atmosfera creată!

Galerie foto

Moment psihologic

După pauză Steaua a preluat controlul și a avut câteva oportunități de a marca. În minutul 55, la scorul de 1-1, Filip a ridicat o minge peste defensiva lusitanilor, încercând o pasă pentru Florin Tănase, dar mingea nu a mai ajuns la decarul bucureștenilor, care a căzut în careu.

Roş-albaştrii au cerut penalty, la căderea decarului, după un duel cu Mathieu, dar „centralul” Cuneyt Cakir a lăsat jocul să continue. Nu am văzut reluări să știu dacă a fost sau nu penalty, dar a fost momentul psihologic al duelului de pe Arena Națională. După mai puțin de 5 minute, lusitanii au marcat golul care le-a asigurat practic accederea în grupele UEFA Champions League. Reușita lui Acuna a zdruncinat serios moralul jucătorilor pregătiți de Nicolae Dică și Gelson Martins a mai marcat odată după încă 4 minute.

Copertă gsp.ro

Caseta tehnică

FCSB — Sporting Lisabona 1-5 (1-1)
Au marcat: Junior Morais (20), respectiv Seydou Doumbia (13), Marcos Acuna (60), Gelson Martins (64), Bas Dost (75), Rodrigo Battaglia (88).
București, Arena Națională: 49.214 spectatori
Liga Campionilor — play-off (retur)

Au evoluat echipele:

Statistica

Evident, te uiți pe tabelă și restul nu mai interesează pe nimeni, pentru că în istorie scorul rămâne. Asta i-a scăpat lui Dică atunci când a abordat tactic a doua repriză.

Totuși, pentru o echipă de 10 ori mai slab cotată, încropită și peste noapte cu plombele știute, fără 2 titulari de bază și cu Budi nerefăcut, cifrele InStat publicate de UEFA sunt dătătoare de speranțe pentru viitor.

 

 Rezumat

https://youtu.be/mc4HyLRcUWQ

Reacții

Căpitanul Alibec: „Ne-am batut singuri, am pierdut RUSINOS! A fost cea mai frumoasa atmosfera pe care am jucat”

„A fost 1-1 la pauza, eram in carti. Ne-am bătut singuri, am făcut greșeli de liga a doua în repriza a doua. Sa iei 4 goluri intr-o repriza e un pic cam mult. La 1-1 eram peste ei, dar a fost atunci o mare greșeală care a dus la golul de 2-1. Am încercat să trec de ei, mi-am dat viața, atât s-a putut… Ne-au lipsit curajul si atitudinea. Daca mergeam peste ei, sa marcam, dadeam golul 2. Asa… Nu pot sa va spun de ce nu am facut mai mult, am pierdut rusinos. Sporting nu era o echipa de nebatut, dar asta e viata. Mergem inainte, asta e. Ne-am batut singuri. Ati vazut, am facut niste greseli si asta ne-a costat. Poate daca erau si Pintilii, si Balasa, era altceva. Puteam mai mult, regret ca am pierdut in seara asta. Nu era important sa dau eu gol. Gazonul a fost bun, atmosfera foarte frumoasa.”

Junior Morais :„Prima repriză s-a jucat de la egal la egal.”

https://youtu.be/ssl6ybjGuPY

„Am fost peste ei după ce am dat gol. Nu am mai fost concentrați în repriza a doua. Trebuie să rămânem cu cele 80 de minute de acolo și cele 45 de minute de aici. Am jucat foarte bine în acest interval.

Sporting e însă o echipă foarte bună. Cu toți am greșit, nu un jucător anume. Ne gândim să ne calificăm în primăvara europeană. Atmosfera a fost incredibilă, s-a văzut ce înseamnă Steaua București” , a spus autorul golului.

Flash interviu Dică : „Am avut 30 de minute dezastruoase”.

Becali:„Nu a fost ruşinos! Eu am văzut că e diferenţa mare de valoare”.

https://youtu.be/dlA_P19Qw5E

„Nu a fost ruşinos! Eu am văzut că e diferenţa mare de valoare. Am avut nişte ocazii, dacă marcam în tur era altfel, dar, aşa, la 1-1 a trebuit să ne descoperim. E diferenţă prea mare. Singurul lucru de care-mi pare rău e că nu am finalizat. Au fundaşi centrali mai slabi decât Larie. În faţă sunt rapizi, au valoare, ştiu jocul.

A greşit Niţă la golul doi, dar tot ne băteau. Am început bine repriza a doua, e adevărat. Ne bucuăm pentru adiere de vânt? N-am fost egali. Am fost egali ca şi scor de ce? Şi Viitorul a făcut cu noi egal, dar am avut ocazia de a marca. Nu am fost egali cu ei. Ca şi joc s-a văzut diferenţa.

La nivelul ăsta un jucător îţi aduce plus valoare sau minus valoare. Dacă nu ai valoare, trebuie să alergi foarte tare. Dacă nici nu alergi foarte mult… la revedere! Când am jucat cu două vârfuri a început nunta. Dacă doi jucători nu pot face defensiva şi bagi un jucător în plus, pac, te-au mâncat”, a spus Becali, la Digi Sport.

Forza Steaua!

X Ray


Avancronică Play off Champions League: FC Steaua – Sporting CP

Partida retur dintre FC Steaua și Sporting CP se va disputa miercuri, 23 august, pe Arena Națională, de la ora 21:45, și va fi transmisă în direct de ProTV și Dolce Sport.

Turcul Cuneyt Cakir va conduce la centru partida dintre Steaua și Sporting Lisabona, din manșa retur a Play off-ului UEFA Champions League.

Arbitrul de 40 de ani, aflat în catgoria Elite a UEFA, din 2011, va fi ajutat de asistenții Bahattin Duran și Tarik Ongun. Cel de-al patrulea oficial va fi Esat Sancaktar, iar observatorul partidei a fost delegat Uno Tutk din Estonia.

Ultimul meci de Champions League arbitrat de turcul Cakir a fost semifinala dintre Atletico Madrid și Real Madrid, în luna mai. În 2015, Cuneyt Cakir a arbitrat finala UEFA Champions League, Barcelona – Juventus.

„Can’t Stop the Gods”: FCSB= Steaua României! Arena Națională „sold out”!

Cifrele oficiale ale asistențelor la meciurile din Play-off-ul de Champions League pe care Steaua le-a jucat în ultimele trei experiențe europene la acest nivel: 50.600 cu Legia Varșovia (2013), 37.000 cu Ludogoreț (2014) și 45.300 cu Manchester City (2016). La returul cu Sporting, programat miercuri seară, pe 23 august, sunt premise că s-ar putea depăși aceste cifre și va fi „sold out”. Recordul all time pe National Arena ( 52.347) va rezista, nu pentru că fanii Stelei nu au vrut să iși ia bilet la meci, ci pentru că este obligatoriu să lași un anumit % de scaune libere din motive de securitate dictate de UEFA.

Încă de duminică, mii de fani au luat cu asalt ghișeele de la Arena Naţională pentru a prinde unul dintre cele 11.000 de bilete rămase  de distribuit prin casele de bilete. Conducerea roș-albaștrilor a anunțat că în cazul în care vor exista returnari din biletele vândute online, acestea vor fi puse în vânzare la case și miercuri, dacă va fi nevoie. Precizăm că FC Steaua are contract o firmă specializată pentru comercializarea biletelor.

Gazonul de pe Arena Naţională a fost înlocuit în timp-record.  Noua suprafață de iarbă este românească. La numai cinci zile după începerea lucrărilor, operatorii firmei SC Rulouri de Gazon SRL, care are cinci ferme de gazon în România şi produce patru feluri de gazon pentru orice tip de spaţiu verde sau teren de sport, au reuşit să refacă terenul de pe stadionul de 55.000 de locuri.  Cum va rezista la joc vom vedea.

Presa lusitană le-a atras atenția „leilor” că suprafața de joc a fost schimbată. Starea noului gazon este încă un mister și Sporting va afla abia la antrenamentul oficial în ce condiții se prezintă înaintea meciului de miercuri. „Gazonul vechi era într-o stare proastă, intervenția se justifică, dar noul gazon va fi folosit la doar 3 zile dupa ce a fost schimbat. Operațiunea de schimbare s-a încheiat duminică dimineața și a costat 60.000 de euro”, a scris publicația lusitană Mais Futebol.

Prima rundă de la Lisabona s-a încheiat cu o remiză albă. Un egal pentru lusitani.

Acest 0-0 este un pion otrăvit. Din punct de vedere sportiv se știe de ce. Steaua are doar varianta victoriei și o loterie loviturilor de penalty numai dacă va fi tot o remiză albă și după încă 120 de minute pe Arena Națională. Și din aceste punct de vedere Sporting este favorită, având două variante: victorie sau egal indiferent de scor.

Acest 0-0 este un pion otrăvit și pentru moralul jucătorilor, atmosfera la echipă și imaginea Stelei. După egalul din tur, presa a indus subliminal, voit sau nu, o ștachetă mult prea ridicată a așteptărilor. Aceeași jurnaliști, care acum ridică în slăvi echipa lui Dică, vor mătura pe jos cu ea la un eșec în retur. Dar asta nu ar fi nimic nou în peisajul mioritic, însă va scădea audiența pe stadion în campionat și în meciurile din grupele Ligii Europei.

Ar fi scenariul din 2013. Atunci Steaua s-a suit pe un mare val după ce în primăvară a eliminat Ajax-ul, a bătut-o pe Chelsea în optimi de Europa League, iar în toamnă s-a calificat și în grupele UCL. Extaz general! Presa și suporteri în delir! Apoi a fost suficient eșecul de la Schalke cu 3-0, urmat de 0-4 de acasă cu Chelsea, și „deontologii”, în frunte cu Andrei Vochin, au șters pe jos cu Reghecampf și echipa lui. De la cel mai bun tânăr antrenor al României, a fost retrogradat instant la tehnicianul care nu are habar de tactică etc. Pentru că lumea a fost urcată de presă pe un munte de așteptări, înfrângerile au avut o impact exagerat și la suporteri, care de la „sunt fericit și ma simt bine” au schimbat brusc foaia și Ghencea s-a cam golit.  Meciurile din Templu erau aproape fără spectatori, atunci când Comisiile FRF nu închideau porțile pentru petarde etc. Prezența a fost subțire și la restul partidelor rămase de jucat în grupele UCL disputate pe Arena Națională. De notat că pe atunci ambele peluze susțineau echipa FC Steaua București!

Indiferent de rezultatul meciului cu Sporting, Steaua și-a atins obiectivul european: calificarea în grupele UEL. Un target rezonabil în raport cu valoarea investită în lot, managementul transferurilor și hazardul accidentărilor. În aceste circumstanțe, meciul retur trebuie privit cu sufletul, emoție și speranță, nu cu patima oarbă a iluziilor care întunecă rațiunea încât nu ne mai vedem lungul nasului. Astfel vom accepta cu bucurie (sau tristețe) orice deznodământ al Play off-ului de UCL, fără a face o înmormântare cu bocitori și vene tăiate sau altă bejenie de pe stadion în caz de eșec. 

ANTRENORII

CĂPITANII

CLUBURILE

FC Steaua (FCSB)

  1. Steaua are un coeficient de 35,370 şi a fost prima în urna în care s-au aflat echipele ce n-au deţinut statut de cap de serie. Sporting a fost prima deasupra Stelei, cu 36,866. Adică un surplus de mai puţin de 1,5 puncte de coeficient
  2. De când s-a trecut la formatul Champions League, Steaua a bifat 6 play-off-uri de Ligă în care a disputat prima manşă în deplasare, aşa cum va fi şi acum. Steaua a pierdut calificarea o singură dată, cu Monaco în 1993 (1-4, 1-0), dar s-a calificat cu Casino Salzburg (0-0, 1-0), FC Bruges (2-2, 3-0), St. Liege (2-2, 2-1), BATE Borisov (2-2, 2-0) şi Galatasaray (2-2, 1-0), toate după egal în deplasare.
  3.  În cupele europene, Steaua este neînvinsă  la București  în duelurile cu echipele din Portugalia. Pe teren propriu, Steaua a terminat 0-0 cu Benfica (tur semifinală CCE 1988), apoi 1-1 tot cu Benfica (grupele UCL 1994-’95) şi 2-1 cu Rio Ave (grupele UEL 2014-15). Însă în disputa cu Sporting, lusitanii sunt favoriții fără dubii.
  4. Ultimele două calificări pierdute de Steaua în cupele europene în „duble” eliminatorii: 0-5 şi 0-1 cu Manchester City, în play-off de UCL în 2016, 0-3 şi 1-0 cu Rosenborg, în play-off de UEL în 2015.

Sporting CP

Ultimele 5 partide oficiale

În ultimul meci oficial înainte de duelul cu Steaua, Sporting CP s-a impus categoric, scor 5-0, cu Vitória Guimarães, ocupanta locului 4 în sezonul trecut.

Sporting: R. Patricio – Piccini, Mathieu, Coates, Coentrao – Battaglia – G. Martins, A. Silva, Acuna – Dost, Fernandes

Jorge Jesus, l-a titularizat pe Bruno Fernandes, mijlocașul cumpărat cu 8,5 mil. € de la Sampdoria. Și acesta a înscris „două goluri de pe altă planetă”. Jesus spune: ”Bruno Fernandes are golul în sânge. E un star”. Fernandes a deschis scorul în minutul 3, iar golgheterul Dost a reușit dubla în minutele 21 și 24. Fernandes a marcat pentru a doua oară în minutul 59, iar Silva a închis tabela în minutul 85.

Guimaraes 0-5 Sporting

Date statistice, note etc. Click imagine pentru mărire

Rezumatul partidei Guimaraes vs Sporting 0-5

https://youtu.be/pnQFZlQPR-E

„Champions League e importantă financiar, dar campionatul mă interesează și mai mult, iar jucătorii știu ce vreau eu. Sporting nu a mai cucerit titlul de 16 ani, acesta e principalul nostru obiectiv”, a declarat Jorge Jesus sâmbătă seară, după 5-0 la Guimaraes. Un meci în care a făcut o singură modificare în primul „11” față de meciul din play-off-ul Ligii: Bruno Fernandes în locul lui Podence. O mutare așteptată și la București pentru că a dat forță, profunzime și finalizare „leilor”. Fernandes a deschis scorul cu un trasor în vinclu de la 30 de metri, tot el marcând apoi pentru 4-0 cu un alt șut puternic de la aceeași distanță.

„Două goluri de pe altă planetă”, a comentat cotidianul O Jogo, în timp ce Record a elogiat primele 30 de minute ale „leilor”, care aveau deja 3-0: „Această jumătate de oră a fost perfectă. Ar trebui înregistrată pe un CD și oferită ca lecție la școlile de fotbal. Sporting a părut o echipă formată din 11 maeștri. Pregătirea ideală pentru bătălia de la București”.

Totuși, O Jogo nu uită că Guimaraes a fost aproape inexistentă în faza defensivă și i-a deschis calea lui Sporting spre o victorie facilă: „Nu exista un adversar mai docil! Rivalul potrivit pentru a da putere «leilor», care au crescut cu fiecare acțiune. Au intrat pe teren să-și mănânce dușmanii și, la sfârșit, i-au masacrat”.

Antrenorul portughezilor s-a plâns de oboseala a două vedete, Gelson și Bas Dost. Fundașul central adus vara asta de la Barcelona, Mathieu, a ieșit accidentat la gleznă. „Leziunea lui Mathieu mă îngrijorează. E un jucător care dă stabilitate liniei defensive. Nu e deloc același lucru să joci fără el.  Mergem în România suprasolicitați fizic. Am evoluat la 32 de grade si parca au fost doua meciuri, nu unul singur. La sfârșit, Gelson și Dost erau morți de oboseală”, a spus Jesus.

Lotul lui Sporting pentru returul cu Steaua. Jeremy Mathieu a fost convocat pentru partida cu roş-albaştrii, însă din lot lipseşte William Carvalho, care nu a jucat în tur din cauza unei suspendări. De asemenea, unul dintre titularii lusitanilor în prima manşă, Daniel Podence, nu a fost oprit în lot de Jorge Jesus şi nu va juca la Bucureşti. Delegația lui Sporting a ajuns pe Otopeni în noaptea de luni spre marți.

Lotul deplasat de Sporting la București:

Portari: Rui Patricio, Salin, Pedro Silva
Fundaşi: Piccini, Fabio Coentrao, Andre Pinto, Mathieu, Coates, Tobias Figueiredo
Mijlocaşi: Bruno Cesar, Petrovic, Battaglia, Adrien, Palhinha, Mattheus Oliveira, Bruno Fernandes, Iuri Medeiros, Gelson, Acuna
Atacanţi: Alan Ruiz, Doumbia, Bas Dost.

De partea cealaltă, Steaua, fără mai mulți titulari, a câștigat chinuit cu 2-1 pe terenul nou promovatei Juventus București. Sâmbătă, Dică a decis să-i menajeze pe Tănase, Larie, Momcilović, Morais, Alibec, Teixeira, Popescu, Golofca și Enache, jucători pe care îi vom vedea miercuri seara pe Arena Națională. Alături de ei va reveni și Budescu. Dică i-a dat 30 de minute în partida cu Juventus pentru a reintra în regim de meci, după accidentarea de la turul cu Plzeň care l-a ținut pe tușă din 25 iulie. ”Nu știu dacă voi putea evolua încă de la început cu Sporting”, spunea Budescu, după meciul cu Juventus.

Pe lângă problema cu fundașul central Bălașa, Dică are de rezolvat acum și ecuația mijlocului, din cauza suspendarii lui Pintilii. „Nik” are de luat câteva decizii grele în privinţa primului „11”:  să-l folosească pe Budescu titular,  unde să-l plaseze pe Teixeira și dacă rezistă Achim presiunii unei astfel de partide sau poate miza, surprinzător, pe Filip?

Sporting a câştigat la Guimaraes și graţie unei mişcări inspirate a lui Jorge Jesus cu folosirea lui Bruno Fernandes. Acesta a înscris două goluri cu şuturi de la distanţă pentru că mijlocaşii la închidere ai gazdelor l-au lăsat nemarcat. Fernandes a centrat și la golul doi al lui Bas Dost, apoi a mai înscris o dată tot cu un şut de la distanţă, la fel, profitând de faptul că  închizătorii i-au lăsat spaţiu să îşi pună mingea pe şut. Dică trebuie să-l blocheze pe Fernandes pentru că mijlocaşul pare să fie și cheia care îl poate activa pe un Dost aproape invizibil în tur. În această situație Filip poate fi o soluție la închidere, având și calități de fundaș central.

Pentru că îi trebuie în primul rând prudență defensivă, cred că îl va folosi pe Filip la mijloc, iar pe Teixeira în banda dreapta. Linia  de atac cu Teixeira, Budescu, Fl. Tănase și Alibec este suficient de tehnică pentru a spera ceva pe contraatac, colectiv sau prin execuții individuale.

Echipa probabilă a Stelei: Niță – Enache, Larie, Momcilovic, Junior Morais – Filip, Ov. Popescu – Teixeira, Budescu, Fl. Tănase – Alibec

O decizie în acest sens, Nicolae Dică a spus că o va lua în ziua meciului cu Sporting de pe Arena Națională. ”În legătură cu Filip și cu Budescu, o să decid miercuri. Am avut o discuție cu ”Budi”, el este bine, dar nu este 100%, mâine mă decid dacă încep cu el. Filip, chiar dacă a venit după o perioadă în care nu a jucat mult, a făcut-o totuși bine. L-am schimbat pentru că am simțit că se sufocă. Dacă va juca de la început sau intră pe parcurs mă decid mâine. Am vorbit și cu MM și am văzut că totul este bine. Echipa o decid mâine, am văzut că voi o știți”, a spus tehnicianul la conferința de presă dinaintea partidei cu Sporting Lisabona.

Nicolae Dica si Filipe Teixeira la CONFERINTA DE PRESA inainte de meciul cu SPORTING

Dică s-a întâlnit luni seară cu Olăroiu și colegii alături de care a jucat în 2006 în semifinalele Cupei UEFA. La întâlnirea de luni seară au mai participat Mirel Rădoi, George Ogăraru, Dorin Goian, Sorin Paraschiv, Gabriel Boștină, Daniel Opriţa, Vali Badea, Sorin Ghionea și Petre Marin. Prin asta uefantasticii au ținut să-i arate că sunt trup și suflet alături de Dică în meciul carierei sale de antrenor cu Sporting. „Cu siguranţă îmi doresc să ajung în grupele Champions League, am făcut-o ca fotbalist. Am fost antrenat de tehnicieni de mare valoare, am avut colegi foarte buni, aseară m-am bucurat de prezenţa foştilor colegi, unii au plecat în oraşele de unde au venit, a fost dovada că am fost un grup unit. Nu pot să vă spun ce sfaturi mi-au dat foştii colegi sau Cosmin Olăroiu, dar am vorbit despre acest meci”, a precizat Dică.

„De fiecare dată este o bucurie imensă când ne reunim in familie!! Suntem și vom rămâne mândri de ceea ce am realizat împreună pentru Steaua București și fotbalul românesc!!”, a scris alături de fotografia cu foștii artizani ai performanțelor steliste, publicată pe contul de Facebook UEFAntasticii Steaua București.

Le urăm succes roș-albaștrilor! Vom fi cu sufletul alături de ei, indiferent de rezultatul de pe tabelă!

X Ray

 

Exit mobile version